Beste Apple Watch Timer-apper: Finjuster tiden din

Enten du vil ta intervaller til rett tid under arbeidet ditt, sove i tide eller aldri komme for sent på noe trinn mens du lager mat, kan disse beste Apple Watch-timerappene være til god hjelp!

Timer-apper kan hjelpe deg med å holde deg innstilt på arbeidet ditt eller hva som helst som er viktig for deg. De kan varsle deg om å utføre et bestemt arbeid i tide. Du kan også tilpasse dem helt til dine behov. Vil du ha en til smartwatchet ditt? Gå over for å utforske noen av de fineste timer-appene for watchOS!

Beste timerapper for Apple Watch

#1. Easy Cooking Timer

Easy Cooking Timer er spesielt designet for å la deg lage mat etter planlagt tid, slik at du ikke kommer for sent. Du kan legge inn detaljene for trinn og tider du trenger for bestemte varer i måltidet og gå videre med matlaging.

Varsler om lyd og bilde varsler deg når et skritt er klart til å tas. Med widgeten I dag kan du overvåke hvilket trinn som starter neste gang, og hvor lang tid til måltidet er klart til å serveres.

Pris: 2, 99 dollar

nedlasting

# 2. Sekunder Pro-intervalltidsur

Seconds Pro er det du trenger for å holde deg i topp tempo! Appen lar deg lage tidtakere med letthet og kommer med en rekke readymade maler for å få arbeidet ditt raskere. Det snakker også intervall på ditt lokale språk, slik at du forblir klar over den gjenværende tiden.

For å få mer moro inn i stykket, kan du også koordinere musikk med tidtakerne. Appen støtter Bluetooth-pulssensorer for å la deg konfigurere skjermen slik at den viser din nåværende hjertefrekvens og estimerte kalorier forbrent under treningen. Du kan dessuten dele timere med vennene dine via Facebook og Twitter.

Pris: $ 4.99

nedlasting

# 3. Gjenta tidtakeren

"Gjenta tidtakeren" har et rent brukergrensesnitt og lar deg konfigurere og spore tidtakere. Du kan angi hvor lang tidtakeren skal kjøres for hver repetisjon. La deretter appen for å sjekke nedtellingen, eller lukk appen for å få et varsel om hver repetisjon.

Få påminnelser om å drikke vann eller konsentrer deg om arbeidet ditt med den planlagte pausen. Appen kan være veldig viktig når det gjelder å øke produktiviteten.

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. Vekkerklokke HD

“Alarm Clock HD” er allsidig og kommer med flere brukervennlige funksjoner. Appen lar deg angi flere alarmer og til og med tilpasse dem ved å bruke favorittfargene dine.

Du kan også lage spillelisten din og sovne i ro med søvntimeren. Det lar deg sjekke ut de nyeste tweetsene dine også. Få den lokale værinformasjonen som temperatur, værbeskrivelse og vinddetaljer for å planlegge reisen din. Dessuten kan du også lese de siste nyhetene fra Google RSS-leser.

Pris: $ 1, 99

nedlasting

# 5. Timer +

“Timer +” er en av mine favoritt timer-apper. Den lar deg stille flere tidtakere samtidig og lar deg holde en fane på dem. Når det kjører i bakgrunnen, vil du kunne bruke andre apper uten å måtte lukke tidtakerne.

Appen lar deg gjenta tidtakere opptil 64 ganger. I dag-widgeten lar du deg komfortabelt overvåke kjøretidene. Videre har den støtte fra VoiceOver-funksjonen, som er utrolig nyttig for svaksynte.

Pris: Gratis

nedlasting

Det var alt folkens!

Valget ditt?

Hvilken av de ovennevnte appene har du valgt? Jeg vil gjerne vite navnet og funksjonene du har likt i det. I tillegg, la meg få vite hvilke apper du vil se på denne listen.

Du vil også ta en titt på disse innleggene:

  • Beste Apple Watch-påminnelsesapper
  • Beste Apple Watch Alarm-apper
  • Beste Apple Watch Fitness-apper
  • Beste kalkulator-apper for Apple Watch

Liker du dette innlegget? Last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus for å lese flere slike historier.

 

Legg Igjen Din Kommentar