De beste trådløse strømbankene for iPhone X, iPhone 8 og iPhone 8 Plus i 2020: Juice opp din iPhone trådløst mens du er på farten

Med trådløs lading som endelig omfavner nye iPhones, tror jeg ikke at mange mennesker fremdeles ville være knyttet til den tradisjonelle metoden for lading. For en forandring har jeg nesten sagt farvel til kablet lading. Hvis du også er på min side av strømmen, vil du sette pris på å ta en rask titt på de beste trådløse ladekraftbankene for iPhone X, iPhone 8/8 Plus.

Disse eksterne laderne støtter Qi-standard for trådløs lading. Til tross for at de har det kraftige batteriet, har de en ganske liten design og kan bæres komfortabelt i hender. Dessuten er de trådløse strømbankene godt bygget og tilbyr nødvendig sikkerhet under lading. Hopp over for å vite mer om dem!

Beste trådløse ladekraftbanker for iPhone X, iPhone 8 og iPhone 8 Plus i 2019

Hurtigkoblinger:

 • Cloele
 • AideaZ
 • RLERON
 • Hokonui
 • Bee-TIDER
 • Gnceei
 • MUMKAI
 • Bonai
 • Wicha
 • BLAVOR

#1. Cloele

Cloele er utstyrt med et solid 8000 mAh-batteri og er en kompetent ekstern lader for din iPhone. Den leverer 1A trådløs ladeutgang som er anstendig. Dessuten kommer den med doble USB-porter som lar deg juice opp to enheter samtidig.

Den trådløse strømbanken oppfyller FCC, CE og RoHS-samsvar for sikkerhet og kvalitet. Derfor tilbyr den pålitelig beskyttelse mot kortslutning, overlading og andre lignende trusler.

Det er godt bygget og har en bærbar design. Derfor kan du ha den komfortabelt selv i en liten lomme.

USP: Sertifisert av FCC, CE og RoHS

Sjekk ut på Amazon

# 2. AideaZ

Den kompakte designen til denne trådløse strømbanken skiller den ut fra andre bærbare ladere på listen. Det er utrolig behagelig for brukere å bære dette produktet i reiseveske eller til og med i fanny-pakken. Den lette bærbare laderen på 20000 mAh gir iPhone 8 opp for seks og en halv gang.

AideaZ har utstyrt denne kraftbanken med eksklusiv Power Sense og Watt Up hurtigladeteknologi. Bortsett fra hurtiglading av enheten din, har denne strømbanken også muligheten til å lades mens du lader iPhonene dine. Dette betyr at du kan lade strømbanken og telefonen din samtidig over natten.

USP: Kompakt design

Sjekk ut på Amazon

# 3. RLERON

RLERON presenterer en kraftig trådløs bærbar lader for iPhonene dine. Du kan lade iPhone X, XS, XS Max og XR på denne strømbanken. Dessuten kan du lade tre andre enheter ved å bruke USB-lynkabel.

Utstyrt med intelligent hurtigladningsteknologi, skader aldri denne bærbare strømbanken din iPhone. Det er en trygg og universelt kompatibel batteripakke, som har intelligent avstengningsfunksjon. Se på den smarte digitale skjermen som viser strømstatus i digitalt format.

USP: Kraftig kraftbank

Sjekk ut på Amazon

# 4. Hokonui

Hokonui har du dekket fra alle aspekter! Enten det er sikker trådløs lading eller å gi massevis av ekstra lading til iPhone-enheten din, er den klar for å gjøre arbeidet ditt dyktig.

10.000 mAh høykapasitet litiumpolymerbatteri kan slå på enheten din tre ganger. På grunn av hovedsakelig den store spolen, og tilbyr litt hurtiglading. I tillegg får du fullstendig beskyttelse mot overlading og kortslutning. Dessuten er det tre farger som svart, klassisk svart og hvitt å velge mellom.

USP: Stor spole for hurtiglading

Sjekk ut på Amazon

# 5. Bee-TIDER

Bee TIMES tilbyr deg en trådløs strømbank som lader seg raskere enn andre bærbare ladere. Med sin DC 5V / 2A-inngang kan du lade denne strømbanken to ganger raskere og lade iPhone X fire ganger trådløst og seks ganger med USB-kabel.

Med to USB-utganger og trådløs lading kan du lade tre enheter samtidig. For å sikre iPhonene dine beskytter Bee TIMES enhetene dine mot overlading, overutladning, overspenning og overspenning.

USP: Kolossalt batteri

Sjekk ut på Amazon

# 6. Gnceei

Gnceei har opprettet et monster of power bank, som har 25000mAh batterikapasitet for å lade fire enheter samtidig. Du kan lade en enhet trådløst og tre enheter med ledning. Denne ultrakompakte strømbanken ser ut som din iPhone i fysisk utseende. En ikke-klumpete profil er enkel å ha med i reisebagen.

For kablet lading kan du bruke tre 2, 4A høyhastighetsutgang. Gnceei har bygget smart digital skjerm, som tydelig indikerer batterilevetiden til den bærbare laderen. Kos deg med iPhone-ladingen mens du er på farten!

USP: Slank profil

Sjekk ut på Amazon

# 7. MUMKAI

MUMKAI har designet en trådløs bærbar lader som knapt ser ut som en. Det herdede glasspanelet skaper et inntrykk av en elegant enhet. Denne trådløse strømbanken passer for dine iPhones og iPads. Strømbanken med høy kapasitet har lommelykt og LED-skjerm for å vise strømbatteristatus.

Batteripakke med en kapasitet på 20000mAh kan raskt lade iOS-enheten din effektivt. Plasser iPhone-en over LED-skjermen og koble til to andre iOS-enheter via USB-utganger. Bruk LED-lys under nødsituasjoner.

USP: herdet glasspanel

Sjekk ut på Amazon

# 8. Bonai

BONAI lar verden vite at en maktbank kan være et fasjonabelt stykke i hendene dine. Bonais trådløse bærbare lader er tilgjengelig i tre livlige farger og er for din begrensede bruk av iOS-enheter. Hvis du er ute etter en trådløs strømbank under $ 30, er dette det beste alternativet.

Denne slanke trådløse laderen har to måter inngang og tre måter utgang. Den to-i-en trådløs lader og strømbank har batterikapasitet på 12000mAh; du kan lade de tre enhetene dine samtidig.

USP: Bærbar og praktisk

Sjekk ut på Amazon

# 9. Wicha

Wicha er designet for å være en svært funksjonell Qi-strømbank som tar vare på alle dine behov. Med 10000mAh batteri ombord vil du kunne lade enheten flere ganger. Bortsett fra å lade enheten i topphastighet, tilbyr den også pålitelig beskyttelse mot vanlige trusler som for mye lading.

Det er en lommelykt som kan være veldig nyttig i nødssituasjonen. LED-indikatorer lar deg sjekke strømstatusen. I tillegg blir to USB-porter nyttige for å lade flere enheter. Ettersom en av portene støtter ladestrøm, vil du raskt kunne få mer enn 50% lading på omtrent 30 minutter.

USP: Sikker, tynn og lett design

Sjekk ut på Amazon

# 10. BLAVOR

BLAVOR tilbyr Qi power bank kompatibel med din iPhone 8, 8 Plus og X-serie. 10000mAh bærbar lader er fullpakket med litiumpolymerbatteri med 5V 2.1A utgang. En LCD-strømindikator viser batteristatusen til denne strømbanken. Du kan lade iPhonene dine to-tre ganger.

Før denne maktbanken når dørstokken din, går den gjennom en serie eksperimentelle tester og deretter tildeles den med Ul-sertifikater. BLAVOR har brukt premium ABS brannsikkert materiale for å produsere en slank og slank strømbank.

USP: UL-sertifikater

Sjekk ut på Amazon

Det er alt!

Hva er din favoritt Qi power bank?

Forutsatt at du har hatt glede av å bla gjennom disse topp trådløse eksterne ladere. For øvrig hvilken du har plukket ut for din iPhone og hva som får den til å skille seg ut.

Jeg trodde du kunne tenke deg å lese disse innleggene også:

 • Beste kraftbanker for iPhone X, iPhone 8 og iPhone 8 Plus
 • De beste AirPower-alternativene for iPhone X, iPhone 8 og iPhone 8 Plus
 • De beste trådløse bilfestene for iPhone X, iPhone 8 og iPhone 8 Plus
 • Beste trådløse ladere for iPhone X, iPhone 8 og iPhone 8 Plus

Liker du dette innlegget? Last ned appen vår og forbli koblet med oss ​​via Facebook og Twitter. å lese flere slike nyttige guider.

 

Legg Igjen Din Kommentar