Beste iPhone- og iPad-apper for gitarister i 2020: Lær, syltetøy og mer med gitarapper

iPhone er en verdifull dings ikke bare for lydfiler, men også for mennesker som er involvert i å lage musikk. Enten du lærer gitar eller vil spille faner og akkorder for favorittlåtene dine, kan disse beste iPhone- og iPad-appene designet for både proff og nybegynnergitarister være enormt nyttige.

Du kan tilpasse disse gitarsimulatorappene for å levere ønsket resultat. Jam sammen med favorittlåtene dine fra toppartister for å matche hastigheten. Gjør best mulig bruk av flere gitarspillmodus for å styrke ferdighetene dine. La oss dykke fremover for å lese hva som er mer disse appene har i vente og velge en fantastisk gitarsimulator-app for iOS-enheten din!

Beste gitarapper for iPhone og iPad i 2019

#1. Ultimate Guitar: Chords & Tabs

"Ultimate" er ordet! Appen har en omfattende samling på mer enn 1100 000 faner og akkorder med tekster for å hjelpe deg å lære å spille solo og riff. Enda bedre, hver fane består av flere instrumentspor som bass, gitar, trommer, etc. Det er også sløyfe- og tempokontroll som lar deg finjustere musikk på en bedre måte.

Den leveres med akkorder, noter, gitarresultater og tekster for over 500 000 sanger. Du kan til og med glede deg over avspillingen i offline modus når du har lagt til faner som favoritt.

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. GuitarTuna

GuitarTuna er en av de fineste tunere for gitar, ukulele, bass og andre kjente instrumenter. Appen fungerer med elektriske og akustiske gitarer samt andre strenginstrumenter. Etter behov, kan du stille til ethvert tempo. Den lar deg justere takten manuelt eller stille den til ønsket hastighet. Mer enn 100 innstillinger som 12-streng, 7-streng, drop-D er klar for å forbedre ferdighetene dine.

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. Gitar - ekte spill og leksjoner

Når læring blir morsomt, ser det ut til at du aldri får nok av leksjonen. Og hva denne appen gjør er å gjøre gitarlæringen til en fantastisk opplevelse.

Du har tilgang til et stort antall sanger med leksjoner. Så du kan utforske hele samlingen og velge ut de som høres spennende ut.

Fra klassisk, akustisk til elektrisk, det har 12 gitartyper å underholde deg. I tillegg fortsetter appen å legge til nye godbiter fra tid til annen. Som et resultat har katalogen alltid noe kult å prøve.

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. Coach Guitar akkorder tuner faner

Hvis du er villig til å mestre hendene dine helt fra bunnen av, kan denne appen være et mye bedre valg. Du kan se videoer og ta hjelp av animert fretboard for å lære å spille sanger på akustisk gitar.

Med en massiv katalog med sanger har du ønsket frihet til å plukke ut sangene og øve. Slow motion og loop-videoen lar aldri gleden rømme. Dessuten har gitartuneren 80 innstillinger, slik at du har mange verktøy for eksperimentering.

Pris: Gratis

nedlasting

# 5. Yousician - Musikklæreren din

Når du har veiledning fra en personlig veileder, blir det mye enklere å lære musikk. Med de riktige tipsene hjelper de deg å lære raskere. Vel, denne appen prøver å gjøre nettopp det.

Men i motsetning til mange av sine kolleger, er Yousician mye mer enn bare en enkel gitar-app. Jeg mener du kan få mest mulig ut av det å lære gitar, sang, ukulele, bass og piano. Enten du er en nybegynner, avansert lærer, profesjonell eller musikklærer, vil du finne denne appen veldig praktisk.

Med appen mer enn 1500 øvelser med hundrevis av videoer, lar appen deg lære musikk med moro. Husk at du må abonnere på premiumversjonen av Yousician, hvis du vil dra full nytte av alle godsakene.

Pris: Gratis / Ett instrument månedlig plan kommer på $ 19.99

nedlasting

# 6. Gitar gratis med sanger

Spesialiteten til denne appen er den autentiske strumming og fretting. Den har en stor samling på 1200 sanger som du vil glede deg over. Enten du vil spille rock, pop, et alternativ til land, reggae eller TV / film temaer, har det alt til å holde deg underholdt.

Når nye sanger blir lagt til hver uke, vil du alltid ha noe fint å spille. Praktiske funksjoner som 24-fret gitar med multi-touch, justerbar metronom og 4-8 strengstøtte, størrelse som kan endres, og størrelse som kan endres, gjør denne appen til en virkelig avtale.

Pris: Gratis

nedlasting

# 7. fret

Hvis du nylig har begynt å lære gitar, er Fret Trainer appen du bør prøve. Det er en pedagogisk app for å lære notater og akkorder og deretter prøve den praktisk på gitaren din. Det beste med appen er at den viser deg notater og akkorder i form av spillet, noe som ikke kjeder deg på lenge.

Appen tilbyr seks forskjellige instrumenter, og du kan velge det du bruker. Du vil motta notater og akkorder basert på instrumentet ditt. Appen er gratis for grunnleggende bruk, men for å låse opp andre instrumenter og avanserte funksjoner, må du kjøpe den.

Pris: Gratis med valgfritt kjøp i appen

nedlasting

# 8. Gitar Toolkit

“Guitar Toolkit” er en kraftig app med flere nyttige gitarverktøy som tuner, arpeggios, metronom, skalaer og akkorder. Den er kompatibel med alle instrumentene inkludert 6, 7 og 12 strenggitar samt 4, 5, 6 streng bass.

Det enorme biblioteket med mer enn 2.000.000 akkorder og skalaer lar deg aldri gå tom for alternativet. Du kan oppgradere appen for å bruke viktige funksjoner som muligheten til å tromme mønsteroppretting og redigering, oppretting og redigering av akkordark.

Pris: 2, 99 dollar

nedlasting

# 9. Stålgitar

Det som gjør “Steel Guitar” til en topp innsats er den bedårende samlingen av gitarer av høy kvalitet, sanntidseffekter og forsterkerforsterker. Du kan bruke de ti overlegne gitarene, 16 øyeblikkelige effekter og åtte forsterkere for å ha bedre kontroll over tonen.

For å ha ekte pedalstållyd, har du muligheten til å bruke MIDI eller akselerometeret for å ha den perfekte kontrollen over strengbøyepedalene. Det er også en venstrehendt modus for å la deg mestre gitaren. Du kan lagre ubegrenset antall forhåndsinnstillinger og enkelt eksportere / importere dem.

Pris: $ 0, 99

nedlasting

# 10. TabToolkit

Tab Toolkit er strålende for å spille gitar, bass og trommer. Med utmerket fartskontroll, A / B-looping og nyttige instrumentveiledninger, gjør det læringen mer praktisk.

Den lar deg velge delen du vil lære og til og med lar deg ha full kontroll over lydene til hvert spor. Tabbutikken består av hundrevis av nøyaktig transkriberte sanger som du gjerne vil ha med deg. Du kan også laste opp favorittlåtene dine fra datamaskinen din og til og med søke på nettet. Enda viktigere er at den støtter en rekke notisformater med flere spor som Guitar Pro, Power Tab.

Pris: $ 3, 99

nedlasting

Logger av

Nå, utnytt deg av disse fantastiske gitarappene til å forbedre ferdighetene dine og bli en mye bedre gitarist. Disse appene kan være enorme nyttige i å gi både morsomme og nødvendige veiledninger for å utmerke seg.

Det kan også være lurt å lese disse applistene som de beste musikkredigeringsappene, de beste Apple Music-alternativene, de beste karaoke-appene og de beste iPhone-appene for å oppdage musikk.

Har du noen tilbakemeldinger? La oss få vite at i kommentarene og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Telegram for å utforske flere slike topplister med iOS-apper. Sørg også for å laste ned iGeeksBlog iPhone-appen på enheten din.