De beste batteritrekkene for iPhone XR i 2020: Hold iPhone-enheten oppstartet

iPhone XR kommer med et høykapasitetsbatteri som skal være godt nok for de fleste brukere. Det kan imidlertid hende at det ikke lever opp til den høye etterspørselen fra folk som liker å se på videoer eller spille høyeoktanske spill i timevis. Hvis du tilhører denne gruppen av strømbrukere, kan du utforske disse beste iPhone XR batterikassene.

Ikke en stor fan av klumpete design? Ingen grunn til bekymring, da ganske mange tilfeller kommer med en smal design uten å kutte ned batteriets størrelse. Basert på din brukssak, kan du velge batteripakke som kan hjelpe smarttelefonen din til å vippe full.

Beste iPhone XR batteri tilfeller i 2019

Hvis du synes 2 942 mAh-batteriet er ganske tilstrekkelig, men ønsker å få et til å holde smarttelefonen ladet opp under reise, kan noen av batteridekslene også fungere som en anstendig strømbank. Nok snakk, hopp rett for å sjekke hvilken som ser bedre ut for dine krav!

Hurtigkoblinger:

 • Alpatronix 5000mAH Slim Battery Case
 • Smart batteri etui av Apple
 • Bærbar batteriladerveske fra Alpatronix
 • Beskyttende batterilader veske fra Snowpink
 • TAYUZH 4000mAh magnetisk batteri etui
 • Newdery Slim Battery Case med trådløs Qi-lading
 • PEYOU Batteriladetui med skjermbeskytter
 • 6000 mAH tynt batteri etui av Euhan
 • Swaller Slim og beskyttende ladetui
 • Batteriladerveske fra EasyAcc

#1. Alpatronix 5000mAH Slim Battery Case

Pakket med et robust 5000mAh-batteri, er denne batteripakken designet for å gi mye ekstra strøm til smarttelefonen din. Støtten for trådløs lading gjør det til et utmerket valg for regelmessig bruk. CE-, RoHS- og FCC-sertifiseringene gjør BXXr veldig pålitelig.

Når det gjelder design, ser saken ikke klumpete ut og har hevet leppe for å beskytte skjermen. Den kommer med en skjermbeskyttelse som gir et kompromissløst forsvar mot berøringsskjermen. I tillegg tilbyr produsenten en pålitelig livstidsgaranti.

USP: Trådløs ladestøtte

Sjekk ut på Amazon

Sjekk OGSÅ: De beste iPhone 11-batterietui

# 2. Apples smarte batteri etui

Ja, litt dyrt alternativ, men så får du en iPhone-batteri veske laget av telefonprodusenten selv. Det forlenger taletiden utmerket til opptil 39 timer, internettbruk og videoavspilling opp til henholdsvis 22 og 27 timer.

Det silkeaktige utsiden av myk berøring gir et overlegen og komfortabelt grep. Et mykt mikrofiberfor fôrer enheten koselig og beskytter mot riper og støt. Installasjon og fjerning gjøres enkelt med et spesielt designet elastomerhengsel. Saken støtter trådløs lading, lyntilbehør og lynnedgang AV-adaptere.

USP: Apple Original

Sjekk ut på Amazon

# 3. Bærbar batteriladerveske fra Alpatronix

Gode ​​ting kommer noen ganger i små pakker, dette her er et slikt eksempel. Sammenlignet med sin senior BXXr, reduserer denne saken vekt, prispunkt og batterikapasitet. Den bærbare batterikassen er på rundt 3, 6 gram og låner en ekte 3500mAh juice til din iPhone.

Takket være en sertifisert lynbrikke er saken 100% kompatibilitet med iPhone, Apple Pay & CarPlay. Mens mikro-USB-porten muliggjør hurtig lading, kan du også lade enheten og etuiet trådløst. Og med den medfølgende skjermbeskytteren har berøringsskjermen det nødvendige skjoldet mot skraper.

USP: UI-sertifisert tilkoblingsbrikke

Sjekk ut på Amazon

# 4. Snowpink beskyttende batterilader

Jeg ser på "Snowpink" som en komplett batteripakke. Og det som har fanget øynene mine er at dette dekselet er det robuste 5000 mAh batteriet som kan tilby rundt 200% mer lading til smarttelefonen din. For å være mer presis, vil du få 28 timer ekstra taletid.

De doble lagene med strukturen gjør at denne saken enkelt kan motstå støt. Og 360-graders rekkebeskyttelse styrker holdbarheten ytterligere. Dessuten er Snowpink drevet av livstidsgaranti.

USP: 360-graders ripevakt

Sjekk ut på Amazon

# 5. TAYUZH 4000mAh magnetisk batteri etui

4000 mAh dyret er designet for å innlemme en unik magnetisk sugefunksjon. Installasjon eller fjerning er en lett bris med en innebygd magnetisk toppbrakett. Denne braketten kan også sørge for en stabil og pålitelig kickstand.

Den hevede rammen og det robuste ytre skallet holder telefonens berøringsskjerm og rygg beskyttet mot riper. Innebygd smart sikkerhetsbrikke holder problemer som kortslutning, overlading eller overoppheting i sjakk. Videre sikrer en avansert lydbrikke at samtaler, musikk eller videoer ikke blir hindret.

USP: Magnetiske egenskaper

Sjekk ut på Amazon

# 6. Newdery Slim Battery Case med trådløs Qi-lading

Newdery-batteripakke tjener to formål, lading og beskyttelse. Først og fremst gir denne 6000mAh batterikassen mer enn dobbelt sikkerhetskopi til telefonen. Da holder det myke TPU-materialet og 0, 04in forhøyede rammene skjermen og kameraet mot riper, skrubber og skader.

Saken støtter lynhodetelefoner, datasynkronisering og både kablet og trådløs lading. Faktisk kan både enheten og saken lades samtidig. Kraft- og portabilitetsfaktoren gjør den stor for daglige pendlere og hyppige reisende.

USP: 6000 mAh batteri

Sjekk ut på Amazon

# 7. Batteriladetui med skjermbeskytter fra PEYOU

PEYOU presenterer et virkelig brukervennlig design i et batteri etui til iPhone XR. Men hvordan dette designet hjelper brukere? Den innebygde kontakten er ekstremt sterk, da den ikke går i stykker under installasjon og fjerning. En annen imponerende ting er at den leveres med to skjermbeskyttere for herdet glass til din iPhone XR.

Gi din iPhone ekstra batteri og ekstra beskyttelse med denne batteripakken. Fire LED-lys viser batteriets status på saken.

USP: Omfattende støtfangerdesign

Sjekk ut på Amazon

# 8. Euhan 6000 mAH tynn batteriveske

Et iPhone-batteri etui som kan legge til 150% ekstra batteri. Så lette bekymringene for batteriet tømmes og nyt fritt på enhetens funksjoner. En avansert datasynkroniseringsteknologi lar deg koble iPhone til Mac eller Windows PC uten å fjerne denne batterikassen.

Euhan benytter materialer av høy kvalitet som sikrer at iPhone beskytter mot utilsiktet fall eller glipper. En fleksibel overkant holder installasjons- og fjerningsprosessen ganske enkel. Denne batteripakken er ikke bare kompatibel med hodetelefoner, men også med AirPods.

USP: 150% ekstra batteri

Sjekk ut på Amazon

# 9. Swaller Slim og beskyttende ladetui

"Swaller" kan skilte med 5000mAh-batteri, akkurat det du vil ha for å sikre at det alltid er litt ekstra krefter igjen i tanken for å glede deg over spill eller filmer litt fritt. Den hevder å tilby mer enn 120% ekstra kostnad for smarttelefonen din.

Sammen med ekstra batterilevetid gir denne elegante batterikassen beskyttelse mot fall og støt fra kant til kant. Med full tilgang til lynporten kan du lade, synkronisere, ta anrop og lytte til musikk uten å fjerne saken. Saken kommer også med 12 måneders bekymringsfri garanti.

USP: Avansert synkroniseringsteknologi

Sjekk ut på Amazon

# 10. EasyAcc batteriladerveske

Apple har ikke en USB C-port på iPhones, men EasyAcc kan gi deg fordelen med en på iPhone. Batterietui på 5000 mAh lader enheten trådløst, i stedet for å bruke den innebygde lynnålen. Når du gjør det, er lynkabelen gratis å bruke etter din vilje.

En spesiell USB C-port er integrert for å lade saken. Denne porten støtter også utdata, det vil si at den også kan brukes til å lade andre enheter. EasyAcc, som fungerer som en ordentlig robust sak, og tilbyr dråpesikker, støtsikker, løftet støtfanger og myk gummiramme.

USP: Chips av høy kvalitet

Sjekk ut på Amazon

Hold enheten juice opp hvor som helst, når som helst !!

Enten du elsker å reise eller uvillig daglig pendling, enten du er en fotograf eller en gamer, er et 100% batteri noe vi alle ønsker og ønsker. Det er flere alternativer for å oppfylle dette ønsket, for en som alltid er koblet til. Skjønt, det mer praktiske alternativet er å velge en av de ovennevnte iPhone XR batteri tilfeller.

Gi oss beskjed om valget ditt i kommentarfeltet nedenfor. Her er noen flere tilbehørealternativer for iPhone XR, som du kan bla gjennom:

 • Beste iPhone XR slanke tilfeller
 • Beste iPhone XR klare saker
 • Beste iPhone XR trådløse ladere
 • Beste iPhone XR støtfangervesker

Last ned iOS-appen vår og hold deg innstilt på oss via Facebook, Instagram og Twitter, slik at du aldri går glipp av de nyeste iPhone-tilbehørene våre.

Ansvarsfraskrivelse: iGeeksBlog mottar provisjoner når noen kjøper varene gjennom tilknyttede lenker.

 

Legg Igjen Din Kommentar