Slik tvinger du på nytt eller start iPhone 11, 11 Pro og 11 Pro Max på nytt

Jeg håper omstendighetene rundt tvangsstart av iPhone 11 ikke oppstår, men på slutten av dagen er det en elektronisk enhet og kan oppføre seg feil eller fryse noen ganger. Hvis dette skjer, må du tvinge om iPhone på nytt som en primær løsning. I motsetning til tidligere iPhones, blir 11-serien introdusert med en liten endring i metoden for å starte på nytt. Slik tilbakestiller du iPhone 11, 11 Pro og 11 Pro Max hardt.

Når du utfører en omstart av styrken på din iPhone, kan den løse ganske mange problemer. Du kan fikse apper som ikke svarer på enheten din; vanligvis blir nye iPhones knapt hengt opp. Men når dette skjer, kan du tvinge omstart av enheten din til å komme tilbake til et normalt stykke.

Slik hardt tilbakestiller du iPhone 11, 11 Pro og 11 Pro Max

Trinn 1. Trykk raskt og slipp Volum opp- knappen.

Steg 2. Gjør deretter det samme med Volum ned- knappen, dvs. Trykk raskt og slipp den.

Trinn 3. Til slutt, trykk og hold inne strømknappen til  Apple-logoen vises.

Hvordan tvinge om iPhone 11-serienheten på nytt ved å bruke Innstillinger-appen

Hvis du ikke klarer å starte telefonen på nytt ved hjelp av metoden ovenfor, kan du også starte iPhone 11-serien på nytt, med kraft uten å bruke volumtastene.

Trinn 1. Start Innstillinger-appen på din iPhone.

Steg 2. Nå trykker du på Generelt.

Trinn 3. Bla ned og trykk på Slå av, som er det siste alternativet.

Et lysbilde for å slå glidebryteren av vil vises på skjermen; bare sveip fra venstre mot høyre på glidebryteren for å slå av iPhone-en din.

Det er alt, venner!

Pakk inn ...

Apple har introdusert fantastiske funksjoner i sin siste serie med iPhones. Jeg er spesielt imponert over det robuste batteriet; iPhone 11 Pro og Pro Max vil ha henholdsvis fire og fem timer ekstra batterilevetid. På iPhone 11 vil folk få en times timers batteribruk enn iPhone XR. Det er en liten sjanse for at iPhone ikke oppfører seg; Hvis det skjer, kan du følge metoden ovenfor for å tvinge iPhones på nytt.

Du vil gjerne lese disse innleggene også:

  • Last ned de nye iPhone 11 og iPhone 11 Pro bakgrunnsbilder
  • Slik bruker du QuickTake-videomodus på iPhone 11, 11 Pro og 11 Pro Max
  • Hvordan aktivere lavdatamodus i iOS 13 på iPhone og iPad
  • Beste iPhone 11 Pro Max, 11 Pro og iPhone 11 Trådløse strømbanker

Har du noen gang tvunget å starte iPhone på nytt? Legg igjen kommentarene i seksjonen nedenfor eller kontakt oss på Facebook, Twitter og Instagram. Du kan laste ned appen vår for å lese andre nyttige opplæringsprogrammer for iPhone 11, 11 Pro og 11 Pro Max.

 

Legg Igjen Din Kommentar