Apple Watch for sakte? Tips for å få fart på Apple Watch

Drevet av dyktigere watchOS 4, kjører Apple Watch 3 jevnere enn forgjengerne. Imidlertid, akkurat som iPhone eller annen teknologi, må smartklokken administreres effektivt for å fortsette å utføre oppgaven med ønsket teft. Derfor, hvis ikke den nødvendige omsorgen blir gitt, kan den bærbare enheten bli ekstremt treg. Har du funnet deg selv på feil side av strømmen? Gi en sjanse til disse effektive tipsene for å få fart på Apple Watch Series 3.

Vi har tatt hensyn til alle små ting som kan jobbe kompetent med å få fart på klokken din. Etter å ha testet triksene på smartwatchet vårt og fått ønsket resultat, er vi sikre på at de kan klikke for deg også. Lykke til!

Tips for å fikse treg Apple Watch og gjøre det raskere

Ikke hold for mange apper åpne i dokk

Når jeg har brukt en app, sørger jeg for å slutte med den slik at apper i bakgrunnen ikke bare tapper batteriet, men også senker enheten. Det har fungert for meg å holde den glatte seilprestasjonen til den bærbare enheten intakt lenge. Det kan være en veldig liten ting, men tro meg, det kan spille en stor rolle i å tilby litt pusterom på enheten din.

For å tvinge til å avslutte en app på klokken din, trykker du bare på sideknappen en gang for å få tilgang til Dock. Deretter må du sveipe til venstre på en app og trykke på ' X' -knappen for å drepe den.

Start klokken på nytt

Jeg vet at noen av dere kan le av tanken om at hvordan en enkel omstart kan få fart på klokken. Men la meg fortelle deg at det fungerer effektivt ved å skylle ut RAM og til og med eliminere cache. Så det er lurt å gi den et skudd også.

Bare trykk og hold inne sideknappen til strømmenyen vises. Skyv deretter for å slå av smartklokken. Deretter må du trykke på Sideknappen igjen for å slå den på.

redusere bevegelse

Det enkle, men ganske effektive trikset som alltid har kommet godt med å øke hastigheten på Apple Watch, er “Reduce Motion”. Hva det i utgangspunktet gjør er å kutte ned animasjonen og automatisk endre størrelse på brukergrensesnittet på startskjermen når du lanserer eller avslutter apper.

Når du har slått på Reduce Motion, bør du se en enkel fadeovergang i stedet for zoomeffektene.

Start Watch-app på din iPhone ⟶ My Watch ⟶ Generelt ⟶ Tilgjengelighetslå på bryteren ved siden av Reduce Motion .

Deaktiver automatisk appinstallasjon

Hvis funksjonen for automatisk installering av apper er aktivert, installerer iOS Apple Watch-kompanjong automatisk av appen du laster ned på den sammenkoblede iPhone-en din.

Jeg synes det er veldig nyttig siden du ikke trenger å laste ned den samme appen på den bærbare enheten. Men det er to ulemper med denne funksjonen: Den kan bremse enheten din og til og med tømme batteriet. Derfor er det verdt å slå den av.

Start Watch-app på din iPhone ⟶ Min Watch-fane ⟶ Generelt ⟶ slå av bryteren ved siden av Automatisk appinstallasjon .

Deaktiver oppdatering av bakgrunnsapp

"Bakgrunnen for appoppdatering" spiller en viktig rolle i å holde appene dine i live og sparke. Men det er kjent for å være en av de mest kraftsugende funksjonene. Dermed er det passende å holde denne funksjonen deaktivert.

En ting som er verdt å merke seg er at “Background App Refresh” hjelper komplikasjonene til å se på ansiktet i å bli oppdatert. Bare i tilfelle du bruker komplikasjoner fra en tredjepartsapp, kan du deaktivere denne funksjonen per app.

Åpne Watch-appen på smarttelefonen ⟶ Min Watch-faneGenereltBakgrunnen for appoppdatering ⟶ nå deaktiverer du denne funksjonen fullstendig.

Eller slå av bryteren ved siden av appen du ikke vil oppdatere i bakgrunnen.

Slå av lokasjonstjenester

Du bør bruke Location Services smart, da det er en massiv kraftforsyningsfunksjon. Bortsett fra å spise i mye batteri, har den også en tendens til å bremse enheten når den brukes mye. Den beste måten å takle det på er at bare viktige apper kan bruke stedet ditt.

Hvis du vil slå av Location Services, inkludert den innebygde GPS-en, for smartklokken, går du inn på Innstillinger-appenPersonvernLocation Services på din sammenkoblede iPhone. Og så kan du enten deaktivere den fullstendig eller slå av bryteren ved siden av appen som du ikke vil ha tilgang til stedet ditt.

Fjern alle uønskede apper

Det anbefales alltid å fjerne unødvendige apper fra enheten din. Derfor, hvis du har mange apper installert på enheten, skyter du ut de du neppe bruker på den bærbare enheten.

Trykk og hold på et hvilket som helst appikon til appene begynner å svinge på Watch. Finn deretter appen du ikke lenger vil bruke, og trykk på den. Trykk deretter på Slett app.

I tilfelle du ønsker å bli kvitt en rekke apper fra watchOS-en din, vil jeg foreslå at du tar hjelp av Watch-appen for iPhone. Det lar deg rydde opp i unødvendige apper litt mer praktisk.

Åpne Watch-appen på din iPhone ⟶ Min Watch-fane ⟶ sveip ned for å gå til Installert på Apple Watch-delen. Trykk deretter på appen du vil bli kvitt, og slå deretter av bryteren ved siden av Vis app på Apple Watch.

På tide å bli kvitt Apple Music Playlists

Hvis du har slått på standardsynkroniseringsinnstillingene med Apple Music på Apple Watch, kan det hende at klokken din synkroniserer spillelister konsekvent med iPhone. Tatt i betraktning at klokken har begrenset plass til musikk, er det bedre å kontrollere denne funksjonen.

Åpne Watch-appen ⟶ Min Watch-fane, sveip ned og trykk på Musikk . Deretter må du slå av spillelistene du ikke lenger vil synkronisere.

Oppdater Apple Watch-programvaren

Hvis du har fulgt alle trinnene og fortsatt sliter med å feilsøke klokken, kan det være noe med programvaren. Forsøk å oppdatere enheten for å bli kvitt feilen.

Åpne Watch-appen ⟶ Min Watch-fane ⟶ GenereltProgramvareoppdatering .

Tilbakestill Apple Watch

Ingen pusterom ennå? Det er på tide å gå for fullstendig opprydding. Koble uret ditt fra iPhone og par det igjen. Ti til en, kan det løse problemet!

Si din mening:

Forutsatt at du har lyktes med å øke ytelsen til den bærbare enheten. La oss få vite hvilke av triksene ovenfor som fungerte for deg for å få jobben gjort.

Ta også en titt på disse innleggene:

  • Apple Watch oppdaterer ikke Weather-appen: Mulige løsninger for å løse problemet
  • Slik legger du til lagerinfo i Apple Watch Face
  • Beste Apple Watch-band og stropper fra produsenter fra tredjepart
  • Slik bruker du Business Chat på iPhone, iPad, Apple Watch og Mac

Fant du denne guiden nyttig? Last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus for aldri å gå glipp av slike artikler.

 

Legg Igjen Din Kommentar