Slik eksporterer du tekstmeldinger fra Android-telefon til iPhone

Selv om det ikke er noen direkte metode for å hacke deg inn i iPhone-filsystemet for å importere SMS-er fra Android-telefonen, lar programvare deg gjøre det. For dere som ønsker å overføre SMS-er fra Android-telefoner til iPhone, er det “Backuptrans Android SMS to iPhone Transfer” som hjelper deg å gjøre akkurat det.

Det er vanligvis enkelt å overføre musikk- eller kontaktdata. Du har mange alternativer, inkludert iTunes, Outlook og til og med andre tredjeparts tjenester. Faktisk, hvis du har en Apple-konto, har du til og med iCloud som kan brukes til å overføre kontakter og bilder enkelt.

Men når det gjelder sms-er blir ting litt mer enn vanskelig. Du må stole på å eksportere filene fra Android, konvertere dem til ".db" og deretter importere dem til iPhone.

Det er relativt enkelt å få tilgang til Android-filsystemet, men du treffer en murvegg når du kommer til iPhone. Du trenger iFile eller noe slikt for å få tilgang til filsystemet. Selv da, hvordan endrer du SMS-eksporten til å være lesbar av iPhone?

Det var der Backuptrans hjalp oss.

Hvordan overføre SMS fra Android-telefonen din til iPhone ved hjelp av sikkerhetskopiering

Du må sørge for at du har:

  • iTunes siste versjon
  • Android og iPhone koblet til datamaskinen din via USB-kabler
  • Sikkerhetskopierer Android SMS til iPhone Transfer

Hvordan:

  • Når du har koblet til Android-smarty, åpner du Backuptrans-programvaren.
  • Android-enheten din skal være oppført på sidefeltet. Høyreklikk på den og velg "Overfør Android SMS til iPhone"
  • Programvaren skyver automatisk et vindu som ber deg velge mål-iPhone.
  • Velg iPhone og trykk Bekreft. Overføringen begynner nå. Når det er gjort, bør iPhone-enheten din starte på nytt for å oppdatere meldingene.

Sjekk om overføringen er fullført og vellykket.

Det er alt!

Del dine tilbakemeldinger med oss ​​i kommentaren nedenfor, på Facebook, Twitter og Telegram. Sørg også for å laste ned iOS-appen vår på iPhone og iPad for å få tilgang til tipset mens du er på farten.

 

Legg Igjen Din Kommentar