12 snarveier for hodetelefoner for å kontrollere din iPhone, iPad og Mac som en proff

Internett er fylt med rykter og nyheter om Apple som dikter 3, 5 mm-kontakten i neste iPhone 7. Men foreløpig har vi fortsatt god tid til å utforske snarveiene for hodetelefoner som letter jobben din mens iPhone eller iPad er låst eller i lommene.

Hodetelefonen du fikk med iPhone eller iPad, kan levere mange oppgaver med bare noen få klikk på den. Disse snarveiene fungerer også med andre tredjeparts hodetelefoner, så lenge de har en mikrofon og høyttalermaskinvare integrert. Det interessante er at disse snarveiene også fungerer som en sjarm på Mac. Så hvorfor vente? Bare sjekk listen over snarveier som er gitt nedenfor.

Tolv hodetelefoner Klikk på snarveier for å kontrollere iPhone, iPad og Mac

#1. Spill / pause: Et enkelt klikk på hodetelefonen vil spille av lydsporet mens du klikker igjen vil stoppe det samme.

# 2. Hopp over en sang: Dobbeltklikk raskt på knappen på hodetelefonen for å hoppe over en sang.

# 3. Spille forrige spor: For å spille av forrige spor, er alt du trenger å gjøre å trippelklikke på knappen på hodetelefonen raskt.

# 4. Spol frem hvert spor: Hvis du ønsker å hoppe til midten av et spor som du spiller for øyeblikket, bare trykk to ganger på og hold inne knappen på hodetelefonen. Legg igjen knappen når du har nådd punktet.

# 5. Spol tilbake et spor: Samme som å spole frem et spor; Du kan også spole tilbake ved å tredoble og klikke på knappen på hodetelefonen.

# 6. Svar eller legg på et anrop : Hvis du mottar et anrop, må du trykke på knappen en gang for å motta samtalen. Når samtalen er avsluttet, trykk på knappen igjen for å legge på.

# 7. Veksle mellom anrop: Hvis du har to samtaler om gangen, klikker du på knappen for å veksle mellom dem.

# 8. Avvis en samtale: Hvis du er i et møte og ikke kan motta samtalen, trykk bare på og hold knappen for å avvise det. To pip vil bekrefte at samtalen er avvist.

# 9. Kobling av gjeldende samtale: Når du er i flere samtaler, er det bare å dobbeltklikke og holde inne knappen for å henge opp den aktive samtalen. Samme som å avvise en samtale, vil du motta en bekreftelse med to pip.

# 10. Aktivering av Siri: For å aktivere Siri, bare trykk og hold knappen på headsetene.

# 11. Å snakke med Siri: Etter at Siri er aktivert, kan du enkelt klikke på knappen på headsettet for å stille Siri alle andre spørsmål.

# 12. Ta bilde: Trykk på volum opp-knappen på headsettet mens Camera-appen er åpen for å ta bildet. Dette er veldig nyttig når du tar en selfie.

Hvilken er favorittgenveien din fra listen? Del det i kommentarer eller på Facebook, Twitter og Google Plus.

 

Legg Igjen Din Kommentar