Beste iPhone 6 Plus bambusvesker: håndlaget, sikkert og stilig

Det er velkjent at den nye iPhone 6 plus oser av sjarm og raffinement i utseendet. Selv om det er ønskelig å vise frem telefonen uten å bruke eksternt deksel, anbefales det ikke i den virkelige verden. Når du velger et deksel til iPhone, hvorfor ikke flytte bort fra de vanlige alternativene og gå etter noe eksotisk med et naturlig preg. Forvirret? Ikke vær.

De nyeste bambusvesker for iPhone 6 pluss gir telefonen din tilstrekkelig beskyttelse mens du gir den et kongelig syn. Disse håndlagde bambusvesker beskytter mot riper, dråper og skitt, mens de tilbyr en naturlig skjønnhet på telefonen. Disse sakene er håndlagde, grønnvennlige, stilige og sikre, hva mer vil du ha. Ta en titt på noen tilgjengelige valg;

Beste iPhone 6 Plus bambusvesker

#1. HESPLUS tremønster

Denne saken er laget av 100% naturlig bambustre, og er virkelig håndlaget. Det er en miljøvennlig, ikke-giftig veske som passer perfekt til iPhone 6 Plus mens du beskytter den på en passende måte. Denne trevesken består av 2-delt lysbilder som lukker telefonen godt nok til å beskytte mot støt og riper når du er låst i hverandre. Du kan få tilgang til alle knapper, kontroller og porter med denne saken installert. Det er en glatt sak som gir telefonen din et elegant og klassisk utseende.

Pris: $ 35.99 [$ 14.99 på Amazon mens vi skriver dette.]

Kjøp det fra Amazon.com

# 2. Olina

Olinas bambusveske består av autentisk naturlig bambustre som har en naturlig tekstur. Denne bambusvesken er helt håndlaget. Den er designet med to sammenkoblende brikker som gjør denne saken ganske enkel å installere. Denne tøffe saken er designet på en formtilpasset måte, og har et mykt fløyelsinteriør som beskytter telefonen mot banker og riper. Uten å fjerne saken, kan du enkelt få tilgang til alle knappene og portene på telefonen.

Pris: $ 58, 00 [$ 15, 80 på Amazon i skrivende stund dette.]

Handle det fra Amazon.com

# 3. Eimolife SunSmart

SunSmart bambusveske fra Eimolife er en ultra-slank veske som er lett og pent designet. Det er helt håndlaget ved hjelp av ekte naturlig hardtre og bambus. Det er en passende passform som dekker telefonen din. Det indre laget av saken består av myk mikrofiber som puter telefonen din og beskytter den mot harde banker. Denne saken er veldig enkel å installere, og de nettopp laget utskjæringene gir deg uhindret tilgang til kameraer, kontroller, porter, etc. Det er et spesialdesignet etui med et gravert tremønster som ikke tilfører noen bulk til telefonen din.

Pris: $ 69.99 [$ 12.50 på Amazon mens vi skriver dette.]

Bestill det fra Amazon.com

# 4. Motesak

Denne bambusvesken til iPhone 6 Plus er et hardt skall, og er designet med slitesterkt PC-materiale. Baksiden av telefonen er smykket med et skinnende ekte bambuspanel som består av attraktivt fargelegg. Denne vakre saken gir ikke bare telefonen et attraktivt utseende, men beskytter den også uten å legge vekt. Denne saken er tilgjengelig i forskjellige design som tilhører samme serie.

Pris: $ 39.99 [$ 15.99 på Amazon i skrivende stund dette.]

Kjøp det fra Amazon.com

# 5. HESPLUS løvetannmønster

HESPLUS bambusveske er en fullt håndlaget veske som består av naturlig, miljøvennlig bambusved. Dette treverket er fullstendig giftig og autentisk. Denne saken har lysbilder i to deler som låses sammen for å danne et enkelt deksel, noe som gir telefonen din optimal forsterkning fra riper og støt. Dette er en stilig designet sak som er laget med presise utskjæringer som lar deg få tilgang til alle kontroller, knapper, kamera og porter uten hindring. Denne trekassen kommer i flere utførelser.

Pris: $ 35.99 [$ 14.99 på Amazon mens vi skriver dette.]

Handle det fra Amazon.com

 

Legg Igjen Din Kommentar