Beste iPhone Xs slanke tilfeller i 2020: The Eye-Catching Elegant Design

Blant en rekke tilfeller som er tilgjengelige i markedet, er den som har vært min favoritt lenge et elegant deksel. Hovedgrunnen til at jeg foretrekker en tynn sak, er at den lar smarttelefonen utstille sin klasse. Det eneste jeg må inngå kompromisser med er beskyttelse. Til min overraskelse er det imidlertid noen av de beste slanke sakene for iPhone Xs som tilbyr det grunnleggende forsvaret til smarttelefonen uten å ofre stil.

Har du også en smak for fine saker? Du finner denne oppstillingen av de tynne dekslene rett på pengene ved å la deg velge en bedre dress til phablet. Som flaunting fargerike design? Mange av disse dekslene er tilgjengelige i flere farger, slik at det å velge en hot suit er en kakevalk for deg!

Beste iPhone Xs tynne saker i 2019

Rask navigering:

 • totallee
 • Spigen
 • TORRAS
 • Tozo
 • ESR
 • DTTO
 • Xoomz
 • X-nivå
 • NataX
 • Anker

#1. totallee

I det øyeblikket jeg tenker på tynne tilfeller, er det ene merket som slår tankene mine øyeblikkelig totallee. Du må gi æren der den skal.

Sporing av bare 0, 02 tykkelse, totallee iPhone Xs-saken er utvilsomt den tynneste. Det jeg derimot liker mest med denne saken, er dens evne til å bekjempe slitasje takket være den matte finishen.

Tilgjengeligheten av kamerarring fungerer som en pålitelig forsvarer for dobbeltkameraet. Og ja, det er syv fascinerende fargealternativer å velge den nydelige sveltevesken til iPhone.

USP: Utrolig tynn design

Sjekk ut på Amazon

# 2. Spigen Thin Fit

Med en ganske elegant design, gjør Spigen Thin Fit en elegant match med iPhone. Til tross for at den er så slank, tåler den mindre påvirkning og forsvarer også smarttelefonen mot riper.

En viktig egenskap ved denne saken er støtten til magnetiske bilfester. Derfor får du mye forbedret synsvinkel mens du kjører. Det er ikke alt, Spigen Thin Fit kommer i syv sjarmerende fargevarianter som lar deg velge en ideell dress til din iPhone.

USP: Støtte for magnetiske bilfester

Sjekk ut på Amazon

# 3. TORRAS

TORRAS ser veldig fin ut og vikler seg rundt iPhone-en. Imidlertid har denne tynne saken fått nok styrke til å motstå riper. Den harde PC-en har matt finish for å holde av fingeravtrykk og flekker med letthet.

Med den hevede leppen fungerer TORRAS som et ekstra skjold for OLED-skjermen og lar ikke skjermen gli. Utklippene er presise, mens knappene er svært lydhøre. Til slutt kommer TORRAS slank sak i seks vakre fargealternativer.

USP: Ekstra beskyttelse for berøringsskjerm

Sjekk ut på Amazon

# 4. Tozo

Med en fleksibel design, gjør TOZO en fin match med iPhone Xs. Den er laget av høy kvalitet TPU og har glatt ytre. Den myke strukturerte overflaten gir bedre grep, og sikrer at du føler deg komfortabel mens du holder smarttelefonen i håndflaten.

Siden jeg liker å lade iPhone-en trådløst, er jeg glad for å se støtte for trådløs lading i dette tilfellet. Derfor trenger jeg ikke å fjerne dekslet før jeg slipper enheten for lading.

USP: Trådløs ladestøtte

Sjekk ut på Amazon

# 5. ESR

Liker du å flagre designet på iPhone X-ene? Med krystallklarhet kan ESR være et førsteklasses valg. Dekselet er usedvanlig fleksibelt og glatt og passer iPhone skinnende rent. Det som imidlertid forbedrer profilen sin er kombinasjonen av PC og TPU.

Det doble laget med struktur gir ikke noen sjanse til å ødelegge utseendet til din iPhone. Dessuten gir frontleppen og kameraringen ekstra sikkerhet for smarttelefonen.

Med mikrodotmønsteret passer det til alle konturene i håndflaten din. Bortsett fra det forbedrede grepet, kommer ESR i ti fortryllende farger.

USP: Mikroprikkmønster

Sjekk ut på Amazon

# 6. DTTO Romance Series

Det er den misunnelig slanke og tettsittende designen som har tvunget meg til å velge ut DTTO Romance Series. Den er skåret ut av flytende silikongummi og føles fin å ta på. Den glatte strukturerte overflaten sørger for at håndflaten din liker å holde iPhone.

En viktig egenskap er mønsteret med bikakegitter som hjelper dekselet til å motstå støt. Det myke interiøret spiller også en viktig rolle i å avverge utfordringene fra riper. Å ja, Romance Series-tilfeller kommer i ni fascinerende farger.

USP: Honeycomb rutenett mønster

Sjekk ut på Amazon

# 7. Xoomz

Å, hvordan kan du vende blikket bort fra en sak som ser ut som bedårende som denne fra Xoomz? Den har en elegant design som passer perfekt sammen med iPhone Xs. Men ikke gå med slankheten, da den er i stand til å avverge riper med letthet.

Den frostede finishen gir mer sjarm til profilen sin og hjelper den også til å sette støv og fingeravtrykk i god avstand. I tillegg gjør støtten for trådløs lading det til en ny tidsalder. Liker du å ha fargevalg? Vel, det skuffer deg ikke i denne forbindelse heller med fire fine alternativer.

USP: Frostet finish

Sjekk ut på Amazon

# 8. X-nivå

Som noen som har stor glede av fargerike profiler, har X-nivå vunnet meg. TPU-materialet av høy kvalitet med den matte finishen gjør X-nivå til en fantastisk match for iPhone.

Bortsett fra å være ganske slank, knipser den rundt enheten som en hanske. Og med det glatte ytre som tilbys, får du det sikre grepet for å forhindre at telefonen glir ut av håndflaten din.

Når det gjelder beskyttelse, bør du ikke forvente mye av det. Det vil imidlertid ikke svikte deg når det gjelder å sette utfordringen fra dråper i sjakk. Sa jeg; har du seks varme farger til å eksperimentere med utseendet til smarttelefonen din.

USP: Slank design

Sjekk ut på Amazon

# 9. NataX

Har du butterfingere? Jeg mener at hvis du ofte ser at iPhonen din hopper ut av hendene dine, bør du se NataX nøye på. Vel, det er fordi det har utvendig karbonfiber som gir et sikkert grep.

Den myke TPU-ryggen og den robuste PC-rammen gir den den nødvendige holdbarheten for å overleve fallene. Med alltid hevet leppe glir ikke skjermen når enheten plasseres flatt. Enda bedre er NataX støttet av en solid livstidsgaranti.

USP: Karbonfiber for et sikkert grep

Sjekk ut på Amazon

# 10. Anker KARAPAX

Anker er bedre kjent som en av de øverste produsentene av iPhone som lader tilbehør. Imidlertid er jeg imponert over den slanke saken fra KARAPAX. Grunnet hovedsakelig den myke TPUen, er dekselet utrolig fleksibelt og glatt. Derfor vil du ikke ha det vanskelig når du installerer og fjerner dekselet.

Den semi-transparente designen gjør at smarttelefonen kan gjøre sin tilstedeværelse kjent med stil. Det er en kvalitet som gjør denne slanke saken svært merkelig: antiguling. Det betyr at den ikke mister glansen når den blir utsatt for UV-stråler.

USP: Anti-gulning TPU

Sjekk ut på Amazon

Bonus:

# 11. VIVIBIN

Hva med å gi en marmor touch til iPhone-en din? Med den imponerende marmordesignen kan VIVIBIN gjøre en fantastisk match med smarttelefonen din. Den to-tonede designen kombinert med den formtilpassede strukturen gjør det til et fint valg for en spesiell anledning.

Den myke silikongummien føles bra å ta på, noe som gjør det mer behagelig å holde på enheten. Når det gjelder knapper, er de enkle å trykke. Men hva som gjør VIVIBIN er tilgjengeligheten i mange fargevarianter. Derfor, hvis du elsker å eksperimentere med utseendet til din iPhone, vil du aldri gå tom for alternativer.

USP: Cool marmor design

Sjekk ut på Amazon

Det er ganske mye det!

Hva er din favoritt svelte sak?

Jeg vet, jeg vet at du nettopp har funnet en vakker dress til din helt nye smarttelefon. Hvis du ikke har noe imot det, kan jeg vite navnet på saken som er klar til å pare seg sammen med iPhone-en din?

Ikke gå glipp av disse innleggene også:

 • Beste iPhone Xs tilfeller
 • Beste iPhone X / Xs militærklasse
 • Beste iPhone Xs-skjermbeskyttere

Bruker du en slank veske regelmessig på din iPhone, eller prøver du den bare en gang i blant? Gi oss beskjed om tilbakemeldingene dine, og hold deg innstilt på oss via Facebook, Twitter og Google Plus i tillegg til å laste ned appen vår, slik at du raskt får tilgang til de nyeste iPhone-tilbehørene våre.

 

Legg Igjen Din Kommentar