Hvordan fikse apper som sitter fast på "venter" i iOS 7.x når du installerer / oppdaterer

Apper kan sitte fast når du oppdaterer eller installerer dem. Du ser en "Laster ..." eller "Venter ..." under ikonene som er svart ut eller ser ut som denne app-ikon-malen. I vår tidligere dekning av emnet nevnte vi noen rettelser.

Hvis du sjekker Wi-fi-tilkoblingen din og logger deg på / av iTunes-kontoen din, løses det meste (det er det vi blogget ut i forrige innlegg). Men det er noen flere ting du kan prøve. Les videre for å finne ut hvordan du kan fikse og bli kvitt problemet:

Ingen 3G / LTE. Bare Wifi

Noe av det første du bør huske er at appoppdateringer stort sett bare skjer via Wi-fi. Som standard er bryteren "Bruk mobil data" deaktivert, noe som forhindrer deg i å laste ned apper eller oppdateringer til apper over 3G / LTE-nettverk. Hvis du spesifikt trenger å oppdatere / installere en app over mobil, må du gjøre dette først:

  • Gå til Innstillinger → iTunes & App Store
  • Bla nedover og slå på Use Cellular Data

Det anbefales imidlertid at du kommer til et Wi-fi-nettverk før du prøver en oppdatering eller installerer en ny app. En installasjon / oppdatering kan brenne gjennom dataplanen din.

Last ned på nytt fra App Store

Du er på Wi-fi og appen som lastes ned / oppdateres viser "Venter ...". Hva gjør du nå? Det er klart det ikke er et nettverksrelatert problem (forutsatt at du har sjekket for Wi-fi-problemer).

Her er hva du skal gjøre da:

  • Avslutt alle appene, inkludert app store.
  • Åpne App Store på nytt og søk etter appen du prøver å laste ned eller oppdatere.
  • Trykk på stoppikonet (firkantet med en sirkel rundt). Hvis den svarer og stopper nedlastingen av appen, er det bra. Du kan nå starte nedlastingen på nytt ved å trykke på knappen igjen.
  • I tilfelle svarer ikke knappen. Det du kan prøve er å tilbakestille . Trykk på hjemme- og på / av-knappen samtidig for å slå av iPhone. Trykk deretter på av / på-knappen for å starte på nytt. Gå til trinn 1 og følg prosessen fra app store.

Slett og last ned på nytt

Du kan slette en app på to måter: 1) trykk og hold på appikonet på startskjermen, og trykk på 'X' på appikonet når det begynner å vingle; 2) gå til Innstillinger → Generelt → BrukTrykk på appen under Lagring → Slett app .

Prøv den første metoden. Hvis ghost-appen lar deg slette den, sletter den og laster den ned på nytt fra app store. Hvis den første metoden ikke fungerer, har du alltid den andre å prøve. Gå til Innstillinger, Generelt, Bruk og trykk på appen. Og slett den.

Logg av, logg på

Vi skisserte denne metoden i dette innlegget. I utgangspunktet logger du av Apple-IDen din i Innstillinger → iTunes og App Store . Som et ekstra tiltak kan du slå av Wi-fi og starte iPhone på nytt. Deretter kobler du til Wi-fi, logger på Apple-IDen din og laster ned appen på nytt.

Hard Reset / Soft Reset

En hard tilbakestilling (nevnt ovenfor) er når du nettopp omstarter / starter datamaskinen på nytt ved å tvinge den til en halv avstengning. Når du hardt tilbakestiller iPhonen din og starter den på nytt, bør spøkelsesappen som sitter fast på "Venter ..." være borte fra hjemmeskjermen / springbrettet. Du kan deretter laste ned appen på nytt.

En myk tilbakestilling er derimot når du går til Innstillinger → Generelt → Tilbakestill og trykker på Tilbakestill alle innstillinger. Dette vil ikke slette dataene, men det vil slette appen som sitter fast på "Venter ...".

 

Legg Igjen Din Kommentar