Beste kompassapper for iPhone og iPad i 2020 for å navigere med brukervennlighet

Når var sist du brukte et navigasjonskompass? Hvis du er en årtusen, kan det være en mulighet for at du aldri har sett et kompass i livet ditt. Før mobiltelefonene våre ble smarte, eller til og med før de kom til, brukte folk et kompass for å navigere. Men helt siden våre mobile enheter har utviklet seg, bruker vi nå enhetene våre til å guide og navigere oss. For iPhone og iPad er vi stort sett avhengige av at Kart-appene vil guide oss. Men noen ganger er det morsomt å bruke en av disse beste kompass-appene for iPhone og iPad for å ha følelsen av gamle tider.

Eventyr-junkier er veldig avhengige av kompass-appene, da de er den mest nøyaktige måten å navigere deg selv på når du er i villmarken eller er på vei til et ukjent sted som ikke har GPS eller Internett-tilkobling. I dette innlegget vil du oppdage de beste kompass-appene for iOS som sikkert kommer til å være veldig nyttige for deg på din neste ekspedisjon.

Beste kompassapper for iOS i 2019

#1. Kompass 55. Kart og GPS-sett.

Hvis du har en kunnskap til å vite om detaljer og liker å utforske ting grundig, er dette den perfekte kompass-appen for deg. Compass er en veldig detaljert app som har kart, kompass og GPS-koordinater (som kan sees i 6 forskjellige formater), alt integrert i ett enkelt grensesnitt.

Appen lar deg konvertere koordinatene i henhold til dine preferanser. Du kan bruke kartet til å sjekke eller angi et veipunktsted og legge til et foto- eller lydnotat for ytterligere referanser. Ved å bruke denne appen kan du også dele din beliggenhet på sosiale medier med vennene dine og dele eventyrene dine med dem.

Pris: Gratis (Pro Pack - $ 3.99)

nedlasting

# 2. Kompass ×

Siden iPad savner aksjekompass-appen, kan denne appen være det beste alternativet for det. Kompasset x støttes på både iPad og iPhone med et vakkert og forenklet grensesnitt som garantert vil gå bra for hver reisejunkie. Hvis enheten din kjører iOS 9 eller nyere, kan du enkelt bruke denne appen på iPhone, iPad og til og med iPod Touch.

Appen viser nøyaktige GPS-koordinater og høyder i fot eller meter. Det gir deg også tilgang til barometrisk trykk. Koordinatene er i DMS, DDM, DD formater som er enkle å forstå og tyde. Til slutt, takket være magnetisk og geodetisk teknologi som brukes i denne appen, påpeker den ekte nord.

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. Kompass for iPad og iPhone

For brukere som ikke forstår alle de vakre begrepene som breddegrader, lengdegrader, høyder, etc., forenkler dette programmet alt til bare nord, sør, øst og vest. Sannsynligvis den enkleste og kompass-appen, den ivaretar akkurat det du trenger ingenting mindre, ingenting mer.

Appen er flerspråklig og viser kardinalpunktene på flere språk som tysk, fransk, spansk, russisk, italiensk, japansk, portugisisk, kinesisk, slovakisk, tsjekkisk, åpenbart utover engelsk. Compass for iPad og iPhone-appen er rask, enkel og vakker, et perfekt valg for alle minimalister.

Pris: Gratis / kjøp i appen

nedlasting

# 4. Kompass ⊘

Hvis du er en geografisk nerd og vil vite din høyde, beliggenhet og retning, bare av hensyn til litt generell kunnskap, kan du prøve denne appen. Bortsett fra å slukke kunnskapstørsten din, er denne appen også en perfekt løsning for utendørsekspedisjoner.

Appen er veldig enkel, men likevel vakker med et vintage og rustikk stilkompass for å gi deg følelsen av å ha et fysisk kompass på iPhone og iPad. Vær oppmerksom på at nøyaktigheten til dette programmet er avhengig av enhetssensorene, og at det fungerer best hvis enheten er en måte å være sterk elektromagnetisk kilde på.

Pris: Gratis (Fullversjon - $ 1.99)

nedlasting

# 5. Compass∞

Denne appen er et veldig praktisk og nøyaktig kompassalternativ for iPhone aksjekompass. Denne appen viser koordinatene som er enkle å bruke og lese. Denne appen er et flott alternativ for utendørs fotturer, camping, backpacking, turer og bilturer. For best resultat unngå å bruke denne appen i nærheten av metalliske gjenstander og magnetiske tilfeller for å forhindre forstyrrelser.

Denne iPhone-kompass-appen er lastet med funksjoner som Overskrift, Magnetisk nord (skjermen viser rødt ved True North), kardinalretning, værtemperatur for din beliggenhet, høyde, stor bokstavkompasslesing og en lommelykt for bruk på natten. Speedometeret har formater som km / t, km / t og knop.

Pris: Gratis

nedlasting

# 6. Nøyaktig kompassnavigering

Den nøyaktige kompassnavigasjonen er en enkel applikasjon som er enkel å bruke med forskjellige tilpasningsalternativer som kan endre design og farger på grensesnittet til appen og produserer grafikk av høy kvalitet. Denne kompassappen for iOS er et perfekt verktøy for eventyrere.

Det er mange kompassapper på markedet, men de fleste av dem fungerer nøyaktig bare i Amerika, men mindre nøyaktige i Australia og Asia. Men denne appen fungerer med presisjon over hele verden, noe som gjør den til den beste app-kompass-appen i app-butikken. Appen viser veibeskrivelse i magnetisk nord- og ekte nordformat.

Pris: Gratis

nedlasting

Logger av…

Gjør disse kompassappene til din reisefølge for ditt neste eventyr, og du vil ikke angre. Noen ganger er det best å utforske steder på den gamle skolen, og det er der disse appene trå inn. Gi oss beskjed i kommentarene nedenfor hvis du noen gang har utforsket steder ved å bruke et kompass og i så fall dele opplevelsen din med oss. Den mest unike og spennende opplevelsen vil vinne en shoutout fra oss på Facebook-, Instagram- og Twitter-håndtakene.

Relaterte innlegg:

  • Beste Math Solver-apper for iPhone og iPad
  • Beste Apple TV-apper for læring
  • Beste vekttap-apper for iPhone og iPad
  • Beste Thesaurus-apper for iPhone og iPad

Last ned til slutt iOS-appen vår og få tilgang til flere slike iOS-app-round-ups.

 

Legg Igjen Din Kommentar