Kan du ikke parre Apple Watch med iPhone? Her er litt arbeid rundt

For en teknisk geek, går den uendelige fascinasjonen og spenningen rundt Apple Watch forgjeves når Apple Watch ikke kobles sammen med iPhone. Jeg kan ikke finne ut hva jeg skal gjøre fordi iPhone er den ultimate løsningen på alle problemene mine. Jeg begynte å prøve å ordne det selv og fikk et "smell i mål" -resultatet.

Dette er hva du kan gjøre hvis Apple Watch plager deg med det samme problemet.

Slik fikser du hvis Apple Watch ikke er koblet til din iPhone

# 1. Start Apple Watch på nytt

I første omgang kan du løse problemet ved å starte Apple Watch på nytt. Hold inne sideknappen og følg de vanlige trinnene. Det kan feilsøke irritasjonen din, slik at du kan glede deg over en feilfri sammenkobling mellom iPhone og Apple Watch. Men hvis problemet fortsatt vedvarer, kan du prøve det neste nivået av feilsøking.

Hvis problemet ikke er løst, kan du prøve det ved å starte iPhone på nytt. Dette kan løse det irriterende tilkoblingsproblemet på iPhone.

# 2. Start iPhone på nytt

Hvis tilfelle det er et hinder i sammenkoblingsprosessen fra iPhone-slutten, kan du prøve å starte iPhone på nytt. Du kan trykke på av / på-knappen og skyve strømmen av og deretter starte iPhone på nytt. Men i tilfelle problemene dine fortsatt overlevde, kan du velge følgende.

# 3. UnPair og Re-Pair

Det vil ta litt tid og litt tålmodighet. Men dette er den siste løsningen for å løse problemet på egen hånd. Du kan koble Apple Watch-klokken fra iPhone gjennom Apple Watch-appen. Men før du kobler ut paringen, bare husk sammenkoblingen enda en gang du trenger å reparere den igjen.

Hvis disse tre problemer ikke kan løse, er det nå tid for å besøke den lokale Apple Store. De med sin ekspertise vil definitivt gi deg den ultimate løsningen.

Kontakt oss på Facebook, Twitter og Google+.

 

Legg Igjen Din Kommentar