Beste klare iPhone 8-klare saker i 2020: La din iPhone arrestere øynene

Den ene saken som er ideell for saksløse gutter, er en klar sak. Det tilbyr en smarttelefon full frihet til å uttrykke seg. Har du fått den nye iPhone 8 og ønsket å flagre den sprek? Velg mellom disse beste iPhone 8 klare sakene for å la smarttelefonen vinne over hvert øye uten hindringer.

Når vi snakker om egenskapene, er disse tydelige sakene veldig beskyttende. Den kompakte designen og de nøyaktige utklippene gjør at de kan passe feilfritt på iPhone. Enda bedre, de fleste av dem er tilgjengelige i flere farger, slik at du kan velge en bedre dress.

Beste iPhone 8 Clear Cases i 2019

 • FlexGear
 • Spigen Ultra Hybrid S
 • Caseology Skyfall Series
 • Caseology Waterfall Series
 • Speck GemShell
 • iSee sak
 • Ny Trent eSobala
 • SaharaCase
 • JETech
 • Anhong
 • Spigen Crystal Shell

#1. FlexGear

FlexGear er et ettstykke etui som har en solid sterk rygg og luftputet teknologi på hjørnene. Disse sikkerhetsfunksjonene beskytter iPhone 8 perfekt mot normale fall og ujevnheter. Utenom det kommer saken også med en glassbeskytter til skjermen. Det er et komplett pakkeløsning for å sikre enheten din.

Bortsett fra sikkerhetsfunksjoner, er saken tynn i design og tilstrekkelig gjennomsiktig til å øke skjønnheten til din iPhone offentlig. Til slutt er prisen på saken lommebokvennlig.

Pris: $ 12.99 på Amazon mens vi skriver dette.

Sjekk ut på Amazon

# 2. Spigen Ultra Hybrid S

Jeg liker den funksjonelle utformingen av Spigen Ultra Hybrid S. Med tillatelse fra den krystallklare profilen; den lar smarttelefonen din skinne gjennom. Sterk oppbygging gjør det mulig å tilby en militær grad av sikkerhet mot påvirkning. Skjermen og kameraet har det pålitelige skjoldet i form av hevet leppe. Med den taktile tilbakemeldingen er knappene enkle å trykke på.

Magnetisk kickstand forbedrer medievisningen med den optimale visningsvinkelen. Dessuten kommer Ultra Hybrid S i bare to farger: krystallklar og jet svart.

Pris: $ 19.99 [$ 12.99 på Amazon i skrivende stund dette.]

Sjekk ut på Amazon

# 3. Caseology Skyfall Series

Denne tydelige saken fra Caseology Caseology Skyfall Series ser virkelig kjekk ut. Den er laget av høykvalitets akryl- og PC-materiale.

Det dobbeltlagrede foringsrøret gir beskyttelse mot fall fra militæret til iPhone. Clear back lar smarttelefonen stille ut sin klasse uten noen begrensning.

Skjermen kan holde riper unna takket være den forhøyede kanten. Knappene er veldig glatte og responsive, mens presise utskjæringer gir enkel tilgang til alle funksjonene. Fremfor alt kan du velge denne flamboyante gjennomsiktige etui i fire farger som gull, matt svart, jet svart og rosegull.

Pris: $ 24.99 [$ 12.99 på Amazon mens vi skriver dette.]

Sjekk ut på Amazon

# 4. Caseology Waterfall Series

Jeg er virkelig sjarmert av gjennomsiktig design av denne transparente saken fra Caseology Waterfall Series. Med toppklasse-TPU-materiale har det en myk strukturert overflate. Det gummierte foringsrøret tåler mindre støt og holder riper.

Til tross for at den har en slank design, er den i stand til å gi vern av militær karakter. Det forbedrede grepet passer til alle konturene i håndflaten din, noe som gjør det mer praktisk å holde smarttelefonen. Skrå kant lar ikke skrape skade på skjermen. Dessuten er denne tynne klare saken tilgjengelig i fire fargealternativer som klart, grått, jet svart og rosegull.

Pris: $ 21.99 [$ 10.99 på Amazon i skrivende stund dette.]

Sjekk ut på Amazon

# 5. Speck GemShell

Speck GemShell er klar for å være en gjennomsiktig premiumsak. Den sterke bygningen forsterket av befestede hjørner kan gi den nødvendige beskyttelsen mot dråper. Gjennomgående bakside lar iPhone vise frem sin klasse uten forstyrrelser.

Med de gummierte dekslene har du et sikkert grep når du holder på enheten. Pene utskjæringer og følsomme knapper gjør det praktisk å få tilgang til alle funksjonene til enheten, mens hevet kant skjermer skjermen når den plasseres flatt. Forbi funksjonene, kommer GemShell i tre farger: svart, rosa og askegrå.

Pris: $ 16 på Amazon i skrivende stund.

Sjekk ut på Amazon

# 6. iSee sak

Hvis du er ute etter en klar sak som kan gi din iPhone frihet til å gløde, bør du huske iSee Case. Den har krystallklar design som lar enheten veve magi uten forstyrrelser.

Myk TPU kan motstå slitasje, mens frontleppen holder berøringsskjermen beskyttet mot riper. Snap-on design gjør det enklere å installere og fjerne saken. Den skrå kant forhindrer at skjermen riper. Fremfor alt har du åtte fengslende farger å velge mellom.

Pris: $ 29.99 [$ 7.99 på Amazon i skrivende stund dette.]

Sjekk ut på Amazon

# 7. Ny Trent eSobala

New Trent eSobala har det enkle designet som lar iPhone utstille sin eleganse med den nødvendige teft. Den er veldig slank og gir et godt inntrykk på enheten. Alle de fire hjørnene er blitt skjerpet for å hindre sjokk. Skjermbeskytteren fungerer som et pålitelig skjold for berøringsskjermen.

Det gummierte utsiden gjør det helt anti-riper, mens uttalte knapper har bedre klikk. På grunn av den høye fleksibiliteten, er det mer praktisk å installere og fjerne saken.

Pris: $ 29.95 [$ 15.97 på Amazon mens vi skriver dette.]

Sjekk ut på Amazon

# 8. SaharaCase

Med 70% femstjerners rangering av rundt 2000 anmeldelser hos Amazon, har SaharaCase fått alle ingrediensene til å være en søt klar sak for din iPhone. Integrasjonen av TPU og PC-materiale gjør det mulig å beskytte hele kroppen. Myk støtfanger sprer ikke bare støt, men gir også nødvendig grep. Denne klare saken passer perfekt på enheten med de nøyaktige utskjæringene.

Knappene er ganske glatte og responsive. Den inkluderte skjermbeskytteren tilbyr HD-klarhet og forsvarer også skjermen mot riper.

Pris: $ 25.95 [$ 17.99 på Amazon i skrivende stund dette.]

Sjekk ut på Amazon

# 9. JETech

Enten du jobber på en byggeplass eller ofte drar på eventyrlige turer, har saken fra JETech en militær beskyttelse for din iPhone 8. Hevede kanter og ekstra beskyttelse på hjørnene sikrer enheten din som ingen andre. Bortsett fra det, gir nøyaktige kutt på saken full tilgang til iPhone-funksjonene dine.

Selv med slike robuste materialer er saken tynn og lett; gjør den kompatibel med trådløs lading. Til slutt er det flere fargevalg som passer din stil.

Pris: $ 8.99 på Amazon mens vi skriver dette

Sjekk ut på Amazon

# 10. Anhong

Det eneste problemet med klare saker er at de blir gule etter hvert. Anhongs klare sak har et oleofobt belegg som ikke lar saken bli gul. Det gjør saken også motstandsdyktig mot fingeravtrykk. I tillegg til at dette, som alle andre, også har hevede kanter og forsterkede hjørner for beskyttelse mot fall og støt.

En ting som skiller saken fra andre er SGS antifallsertifisering. En annen flott funksjon er lydkonverteringsdesignen til saken, som forsterker musikken. Alt i alt er produktet en utmerket valuta for pengene.

Pris: $ 7.97 på Amazon mens vi skriver dette.

Sjekk ut på Amazon

# 11. Spigen Crystal Shell

Spigen Crystal Shell er en utmerket fusjon av stil og beskyttelse. Denne klare saken har et robust PC-bakskall for å bekjempe støt, mens den myke TPU-støtfangeren gir bedre grep og også motstår skraping.

Alle de fire hjørnene er pansret med luftpute-teknologi. Det forsterkede foringsrøret gir deg beskyttelsen av en dråpe beskyttelse fra militæret.

Berøringsskjerm og kamera har ekstra beskyttelse med den forhøyede kanten. Med presise utklipp og responsive knapper gir den deg tilgang til alle funksjonene på enheten din. Innenfor funksjonene er Crystal Shell tilgjengelig i fire farger: blomstre krystall, mørk, klar og rosekrystall.

Pris: $ 24.98 på Amazon mens vi skriver dette.

Sjekk ut på Amazon

Det er det for nå!

Hva er din favoritt?

Hvilken av disse har blitt det søte paret på smarttelefonen av de overlegne klare tilfellene? Det ville være flott å vite navnet og funksjonene du elsker å se i en gjennomsiktig sak.

Det kan være lurt å se på:

 • Beste iPhone 8 tilfeller
 • Beste iPhone 8 batteri tilfeller
 • Beste iPhone 8 lommebokvesker
 • Beste iPhone 8 lærvesker

Liker du denne artikkelen? Last ned appen vår, og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Telegram for å utforske flere slike topp iPhone tilbehørslister.

 

Legg Igjen Din Kommentar