Aktiver eller deaktiver Auto Apps-oppdatering på Mac OS X El Capitan [Slik gjør du det]

For å gå sammen med automatisk oppdatering av systemprogramvare på Mac OS X, er det også tilgjengelige alternativer i El Capitan's App Store-preferanser for å få Macen din til å automatisk installere tilgjengelige oppdateringer for forskjellige apper fra Mac App Store.

Funksjonen vi snakker om, gjør akkurat det de fleste av dere pleier å overse, den laster automatisk ned appoppdateringer fra Mac App Store og bruker dem. Å glemme å oppdatere en app betyr ganske enkelt at du går glipp av alle de nylig tillagte funksjonene, feilrettinger og andre viktige sikkerhetsforbedringer.

Jeg ser at folk ikke bry seg mye om rutinemessig vedlikehold av systemet. Men dessverre er det ingen løsning for alle størrelser som passer for dette problemet. Du trenger kanskje enten å aktivere automatiske oppdateringer eller deaktivere dem fullstendig. Finn ut hvordan du skal her!

Hvordan aktivere eller deaktivere Auto Apps-oppdatering på Mac OS X El Capitan eller Yosemite

De nye alternativene i App Store-preferanser gjør at Mac-en din automatisk kan laste ned og installere appoppdateringer, akkurat som for andre viktige sikkerhetsoppdateringer. Ta en titt på å aktivere (eller deaktivere) det ved å følge disse trinnene.

Trinn 1. Trekk ned Apple-menyen og naviger til Systemvalg .

Steg 2. Klikk på App store.

I App Store- valgpanelet merker du av for “ automatisk å sjekke oppdateringer ”, “ laste ned nylig tilgjengelige oppdateringer i bakgrunnen ” og “ installere appoppdateringer .”

Trinn 3. Sammen med disse avmerkingsboksene, aktiver også den som ligger bak " installer systemdatafiler og sikkerhetsoppdateringer ."

Trinn 4. Det er alt sammen. Du kan øyeblikkelig se etter oppdateringer ved å klikke på knappen Vis oppdateringer .

Se opp denne videoen for å vite om du vil aktivere eller deaktivere automatisk appoppdatering i Mac:

Det er klart, automatisk oppdatering er ikke noe alle vil like. Hvis du for eksempel er i et begrenset båndbreddemiljø eller målbevisst kutter en eldre versjon av en app, kan du fjerne merket i boksene ved siden av den respektive automatiske oppdateringen.

 

Legg Igjen Din Kommentar