Ukens kalender: iPhone og iPad kalenderapp for strømbrukere

Det er ikke lett å slå seg fri fra forestillingen om minimalistiske funksjoner og kjernefunksjonalitet som ikke appellerer til strømbrukere. Når du legger mange funksjoner i en kalenderapp, gjør du den kraftig nok til å brukes av strømbrukere som er klare til å gå gjennom en kort læringskurve til å begynne med.

Det er nettopp hva Week Calendar er: en kraftig, funksjonsrik kalenderapp for iPhone og iPad. Jeg vil ikke kalle det som et alternativ til de fleste andre kalendere der ute (inkludert Apples aksjekalender). Jeg tror det er mye mer enn et alternativ. Les videre.

Uke Kalender er fylt med massevis av muligheter og alternativer som kan hjelpe strømbrukere å tilpasse kalenderen slik de måtte ønske. Denne fleksibiliteten kommer på bekostning av å virke kompleks eller sofistikert. Ukekalenderens iOS 7-redesign sørger imidlertid for at du fremdeles kan finne veien gjennom kalenderappen og bli superorganisert på kort tid.

Å sette opp er enkelt

Det desidert største problemet med å komme i gang er å sette opp kalendere uten problem. Aksjekalenderen gjør sømløs / synkronisert kalender, men det samme kan ikke holdes sant for mange av kalenderappene.

Men med Week Calendar er det ganske enkelt å konfigurere: iCal, CalDAV, iCloud, Exchange osv. - kast alt på det, og det vil håndtere det enkelt. Jeg synes installasjonsdelen er veldig enkel med Week Calendar i den forstand at det ikke er noe “setup” i tradisjonell forstand. Det fungerer bare.

Visninger

Uke Kalender har grunnleggende visninger som de fleste kalendere tilbyr: dag, uke, måned, år. Du kan også endre visningen til liste eller agenda som gir deg et områdevisning av alle hendelsene som er stilt opp i kalenderen.

Den ukentlige oversikten er hva Week Calendar fokuserer mest på, og legger til berøringsbevegelser for å gjøre kontrollen av funksjonene bedre. Du kan klype for å zoome inn / ut for å se på hendelser som er planlagt i uken. Heldigvis støtter appen liggendeorientering for iPhone og iPod Touch, noe som gir god design når du er på "Uke" -visningen.

Batchbehandling, flytte avtaler osv.

Hvis det er noe som setter fjæren i hetten til Week Calendar, bør det være batchbehandlingsfunksjonen som lar deg skifte avtaler i grupper. Når du skifter en hendelse med en time, må følgende hendelser også flytte. Du kan velge flere hendelser og flytte dem i en batch: en funksjon som er utilgjengelig i de fleste populære kalenderapper eller - der den er tilgjengelig - har en elendig implementering. Ukens kalender blir riktig.

tilpasning

Uke kalender tar tilpasning til en ekstrem selv om strømbrukere som trenger å være i stand til å kontrollere hver minste detalj vil glede seg over denne funksjonen. Du kan tilpasse farger - som er normalt - og du kan gå dypere, lenger, til nivået for å tilpasse varsler, menyer, etc.

maler

Hvis du oppretter en hendelse ofte med lignende parametere, trenger du ikke å fortsette å skrive inn alle dataene om og om igjen. Ukekalender lar deg lage maler som kan brukes til å redusere tiden du bruker på å lage disse gjentagende hendelsene.

Den siste oppdateringen (i tråd med Apples iOS 7) bringer ganske mange interessante funksjoner:

  • Flatter UI
  • Mørkt tema
  • Legg til hendelser raskere
  • Auto fullstendig funksjon
  • AirDrop-støtte

Som jeg sa før, det er mange funksjoner i Ukens kalender. Noen ganger føles det som en kalender med steroider - men det er en av de perfekte kalendere også. Selv om du bare ser etter de grunnleggende funksjonene, vil listen og dagsordenvisningen være der du vil tilbringe mesteparten av tiden din. Lage hendelser, synkronisere dem, dele hendelser via e-post eller invitere deltakere - det meste av dette er en lek med Ukens kalender.

Ukens kalender fungerer på iPhone, iPad og iPod Touch.

Pris: $ 1, 99

Last ned uke kalender

 

Legg Igjen Din Kommentar