Livstett fra iPhone 6 Vanntett etui: Tynneste og tøffeste vanntette etui

Lifeproof har ankommet den nyeste avataren med den tynneste, tøffeste og letteste med frē iPhone 6 vanntett veske. Omfavn den moteriktig elegante profilen ved første øyekast.

Livresist og vanntett etui har kommet med en helt ny profil - den tynneste, letteste og tøffeste livstette saken som noensinne er laget!

Mye nødvendig beskyttelse

Med innebygd ripebeskytter for å holde berøringsskjermen trygg uten å hindre berørings-IDen din og beskytte din iPhone mot skader på opptil 2 meter vann i en time, har frē pakket inn noen funksjoner av høy kvalitet.

Kamerabeskyttelse og lydforbedring

Det vanntette etui er lastet med et antirefleksivt optisk glassobjektiv som ikke bare beskytter kameraet, men også gir det muligheten for å være i farten action-kamera. Med lydforbedringssystemet kan du øke volumet til hjertets innhold.


Les også: Beste iPhone 6 Vanntette tilfeller


Solid design

frē har en kompakt design som gir deg komfortabel tilgang til alle porter, funksjoner og kontroller. Det gjennomsiktige vinduet er spesielt skåret ut for å la den ikoniske Apple-logoen skinne gjennom. Det slanke og elegante utseendet gjør det til en fantastisk partner for din iPhone.

Forhåndsbestill nå

Du kan forhåndsbestille det nå. Det er priset til 79, 99 dollar. Imidlertid er det bare tilgang til koblinger for ny tilgang til bare nyhetsbrev abonnenter, og den er bare tilgjengelig i svart.

iPhone 6 Plus vanntett veske?

I følge medieoppslag kommer iPhone 6 Plus, etter all sannsynlighet, innen denne måneden.

Funksjoner

  • Innebygd skjermbeskytter
  • Anti-refleks optisk glass kameralins
  • Forbedring av lydanlegg
  • Letteste, tøffeste og tynneste fra Lifeproof
  • Kompakt design
  • Fungerer med iPhone 6s Touch ID
  • Klart vindu viser Apple-logoen
  • Praktisk tilgang til alle porter, knapper og kontroller

iGeeksBlog's Take

Den frē med alle forbedrede funksjoner og oppgradert design ser ikke bare stilig attraktiv ut, men også moteriktig elegant og er på nivå med din iPhone 6. Det elegante utseendet får deg til å ønske det helt fra første øyekast. Hvis du har lyst til å våge deg i vannet med telefonen din og bevare det spennende øyeblikket så tydelig som det virkelig er, kan saken gjøre det utsøkt.

Forhåndsbestill frē fra Lifeproof.com .

 

Legg Igjen Din Kommentar