Hvordan gave en film, TV-show eller et album fra iTunes

Ingenting kan være bedre enn en gave for å vise litt kjærlighet til menneskene du har omsorg for. Midt i den sprudlende julesesongen publiserte vi “how to gift apps from App Store”, og nå går vi et skritt foran. Hvorfor bare sende gavekort eller apper når du kan sende filmer, TV-serier eller album inne i innpakningene?

Gavekort er tilgjengelige på alle utsalgssteder i Apple, og du kan til og med sende dem via e-post, men det er ett problem med denne tilnærmingen. Når du sender et gavekort til noen, mener du at "Jeg vet ikke helt hva du liker, så hvorfor kjøper du ikke noe på iTunes?" Hvis du vil gave en film, TV-show eller annet innhold i iTunes, la oss fortsette med det.

Hvordan gave iTunes Movie, TV Show eller Album

Heldigvis kan du bruke både datamaskinen og mobilen din til å sende gaver fra iTunes. I utgangspunktet er de involverte trinnene de samme, gå gjennom dem!

Trinn 1. Åpne iTunes og velg din gave.

Steg 2. Du kan velge en app, en film, et TV-show, en sang, et album, en lydbok eller en e-bok. Bare husk at du ikke kan sende en gratis vare som gave .

Trinn 3. Klikk på elementet for å se det.

Trinn 4. Ved siden av prisen på varen er det en rullegardin . Klikk på den og velg alternativet til Gave dette elementet .

Trinn 5. Skriv inn e-posten til mottakeren, navnet ditt og en valgfri melding (opptil 200 tegn) på skjermen som dukker opp neste.

Trinn 6. Du kan spesifisere datoen du ønsker å sende gaven og deretter klikke på Neste- knappen.

Trinn 7 Du kan til og med velge et tema for e-posten.

Trinn 8. Apple vil deretter be deg om å bekrefte gave og kjøpe den. Skriv inn iTunes-passordet ditt for å gjøre det.

Trinn 9. Det er det, du har nettopp sendt gaven din.

Hvis du gjør dette fra iPhone eller iPad, er du fremgangsmåten nedenfor. I utgangspunktet er de like, bare at måten å velge en vare som gave er annerledes. La oss se hvordan.

  • De første trinnene er de samme, så velg varen din ved å bruke trinnene du leste over.
  • Når du har valgt elementet, klikker du på iOS Share-ikonet øverst på skjermen.
  • Velg alternativet Gave og fortsett.

Mottakeren vil motta gaven via e-post, og innløserknappen i e-posten tar brukeren til nedlastingssiden. Etter at du har sendt gaven din, må du fortelle oss i kommentarfeltet om gaven din ble likt eller ikke.

 

Legg Igjen Din Kommentar