Slik tømmer du hurtigbufferen til Safari offline leseliste på iPhone

Som forfatter fortsetter jeg å lese mange nettsider i løpet av en dag; men på grunn av tidskramning, er jeg noen ganger ikke i stand til å gi rettferdighet til alt innholdet jeg blar gjennom. Takk til iPhones Safari-nettleser som gir meg funksjonen "Legg til leseliste".

I motsetning til bokmerker, gir denne leselisten meg lett å lese websider uten å bruke mobildataene mine, i tilfelle Wi-fi-forbindelsen min går etter tekniske feil. Så jeg fortsetter å hauges på nettsider i leselisten min. Og det er da problemet starter.

Når jeg fortsetter å legge til sider i leselisten, kommer det inn på den begrensede lagringsplassen på min iPhone. Siden det gir meg brukervennlighet uten nettlesing, måtte jeg bære tapet av lagringskapasitet. Du må lure på hvordan de ydmyke sidene kan spise opp lagringsplass. Gutter, websider er nå dekorert med rik grafikk og videoinnhold, og dette gjør det tungt i størrelsen.

Men jeg fikk en løsning på dette problemet. Nå vil jeg tømme noen av Safari-leselistene mine uten nett og spare plass. Del også med deg det jeg har lært.

Slik fjerner du Safari offline leseliste på iPhone / iPad

Trinn 1. Start først av Innstillinger-app → Trykk på Generelt.

Steg 2. Nå Lagring & iCloud Lagring → Trykk på Administrer lagring.

Det vil ta en brøkdel av sekundet før iPhone-en din fyller listen over apper.

Trinn 3. Fra Safari, finn Safari og trykk på den.

Du kommer til å bli landet på en skjerm, hvor du kan se tre alternativer: Nettstedsdata, Leseliste uten nett og historie.

Trinn 4. Nå trykker du på Rediger-knappen fra øverste høyre hjørne av iPhone-skjermen.

Trinn 5. Trykk på den røde knappen vises på venstre side av hvert alternativ.

Trinn 6. Trykk nå på Slett-knappen som vises til høyre.

Se hvordan du sletter Safari offline leseliste i iOS 9

Denne handlingen vil tømme hurtigbufferen til koblinger for leselister du har lagret i Safari. Merk at dette ikke vil fjerne noe fra listen, derfor kan du alltid lese hva du har lagret i fremtiden. Selv om du for en gangs skyld må du starte internett og klikke på lenken du vil lese fra listen.

Dette betyr at iPhone bare lagrer hurtigbufferen for lesing uten nett. Hvis du ikke er fornøyd med en slik løsning med å lagre websider i Leseliste, kan du lagre hele websider som PDF også.

Hvilket av dem er et bedre alternativ for deg - lagre nettsiden i leselisten eller som PDF? Del gjerne tilbakemeldingene dine på våre sosiale mediesider (Facebook, Twitter og Google Plus) eller i kommentarfeltet nedenfor.