Beste iPhone Xs belteklips i 2020: Ta med deg iPhone sikkert og komfortabelt

Belteklipsdeksler er kjent for å gi iPhone en komplett pleie. Derfor foretrekker mange reisende og eventyrere å bruke dem for å holde enheten ikke bare sikker, men også bære dem litt mer komfortabelt. Når vi vet at mange iPhone-brukere trenger slike deksler, har vi allerede laget et omfattende innlegg om de beste iPhone Xs Max belteklipsvesker. Og nå har vi skiftet oppmerksomhet mot de 10 beste iPhone Xs belteklipsvesker.

Mens noen mennesker foretrekker å bruke en robust sak for å gi en ultimat beskyttelse til iPhone, finner andre en pose av høy kvalitet med belteklips mer praktisk for deres behov. Personlig vil jeg velge ut de som tilbyr mer fleksibilitet. Jeg mener jeg liker dekslene som lar meg bli kvitt de uønskede bulkene når jeg ikke trenger dem.

10 beste iPhone Xs belteklips i 2019

#1. i-Blason Transformer

i-Blasons “Transformer” er en flott blanding av stil og beskyttelse. Jeg mener denne belteklipsvesken gir et fullstendig forsvar til smarttelefonen din mot dråper uten å se klumpete ut.

Den støtdempende rammen er støttet av de polstrede hjørnene for å hindre støt. Du kan bruke det avtakbare hylsteret til å klemme iPhone-en din til en bag.

Den sammenleggbare kickstanden lar deg støtte opp din iPhone slik at den får bedre seeropplevelse. Bortsett fra mer praktisk medievisning, kommer Transformer i tre attraktive farger: sort, blått og rødmet gull. Du kan benytte 10% rabatt ved å bruke kampanjekode: geek10

USP: Sammenleggbar kickstand

Ta en titt på i-Blason

# 2. SUPCASE

Skulle du ønske å gi beskyttelse hovedprioriteten, er “SUPCASE” den du bør holde under radaren din. Den robuste konstruksjonen gir pålitelig skjold til smarttelefonen din mot dråper. Mens den ekstremt harde PC-en motstår støt, gir den myke TPU den mulighet til å holde skrap i sjakk.

For å sikre at OLED-skjermen forblir beskyttet mot skraping, tilbyr SUPCASE skjermbeskyttelse. Og ja, det fungerer også med trådløs lading for å la deg juice opp enheten mer komfortabelt. Til slutt kan du velge denne saken i militær klasse i fem farger som sort, blått og mer. Du kan bruke kampanjekode: geek10 for å få 10% rabatt.

USP: Befestede hjørner for økt beskyttelse

Sjekk ut på Supcase

# 3. Vena vArmor

Vil du omfavne den maksimale beskyttelsen for å sikre at din iPhone forblir beskyttet selv i møte med ekle støt? “Vena vArmor” er veien å gå. Så hva gjør denne tunge saken godt tidsbestemt?

Vel, den største kvaliteten på denne saken er den pålitelige slagfaste designen. Det solide kabinettet med robust PC og myk TPU gjør det mulig å gi sertifisert vernekvalitet.

Når det gjelder belteklipshylster, lar den deg bære iPhonen med ønsket sikkerhet, og lar deg også støpe opp enheten for å gi bedre seevinkel. Dessuten, når du ikke trenger det, kan du fjerne det for å kutte ned bulk.

USP: Sertifisert vern av militær karakter

Sjekk ut på Amazon

# 4. GALAXY TRÅDLØS

Dette belteklipsdekselet fra “GALAXY WIRELESS” er designet for å gi et kompromissløst forsvar til din iPhone. Med doble konstruksjonslag kan denne tunge kassen enkelt absorbere enda ekkel støt.

Den solide støtfangeren forsterker strukturen for å spre støt. Belteklemmehylsteret leveres med en avansert låsemekanisme for ekstra sikkerhet.

Dessuten fungerer den også som en praktisk kickstand for å livne opp filmopplevelsen din. Takket være gummistrukturen gir saken et bedre grep.

USP: Støtdempende design

Sjekk ut på Amazon

# 5. innkapslet

Innkapslet har knust myten om at belteklipsesker er voluminøse i profilen. Dette iPhone belteklipshylsteret er ultra-slank beskyttelsesdeksel utstyrt med et hylsterklemme. Et SlimShield hylster er en sklisikker sak med perfekte utskjæringer; Dette gir deg tilgang til alle knapper og porter raskt.

Bruken av ergonomisk design holder denne saken tynn; samtidig er det behagelig å holde i hendene. En bemerkelsesverdig egenskap i denne saken er kompatibiliteten med trådløse ladedokker.

USP: Trådløs lading kompatibel

Sjekk ut på Amazon

# 6. Maxboost DuraSlim Pro

Jeg synes “Maxboost DuraSlim Pro” er en av de mest funksjonelle belteklips-sakene. Og det som imponerer meg mest i dette dekselet er det slanke, men likevel svært beskyttende designet. Avhengig av hvilken bruk du kan, kan du løsne belteklipsvesken for å redusere mye bulk.

Med den innebygde kickstanden til disposisjon, kan du støtte opp dine iPhone Xs for å se på landskapet. En annen funksjon som er verdt å nevne, er støtte for trådløs lading.

Hvis du drar fordel av Qi-standarden for lading, vil denne saken ideelt utfylle kravet ditt. Videre støttes DuraSlim Pro av livstidsgaranti.

USP: Innebygd kickstand

Sjekk ut på Amazon

# 7. Meilib

Denne vertikale belteklipsvesken fra Meilib har en enkel design. Den passer til smarttelefonen din med en slank veske. Laget av mykt skinn, og har et sklisikkert utside som gir et bedre grep.

Det myke fôrinteriøret tillater ikke slitasje å skade iPhone-en din. Den har også flere spor som lar deg beholde kredittkort. Dessuten tilfører den også litt pute for å absorbere støt. Og med den magnetiske lukkingen som tilbys, kan du lukke posen sikkert.

USP: Flere kortspor

Sjekk ut på Amazon

# 8. Trianium Duranium

Når du snakker om toppbeltehylsteret, bør du aldri "Trianium Duranium" vekk fra diskusjonen. Vel, jeg sier det fordi jeg har prøvd hendene på det og funnet dette udyret usedvanlig robust.

Den har et meget holdbart deksel som kan bekjempe tilfeldige fall. Alle hjørnene er blitt befestet for å spre sjokk med letthet.

Du kan bruke det avtakbare hylsteret til å feste iPhone med en bag eller belte med letthet. Produsenten tilbyr også skjermbeskyttelse for å gi ekstra beskyttelse til OLED-skjermen. Oh yeah, Duranium kommer i fire attraktive farger.

USP: Avtakbart beltehylster

Sjekk ut på Amazon

# 9. Lorem De-Bin

Lorem presenterer en vintage belteklipsveske til iPhone Xs. Det jeg liker med denne horisontale vesken er muligheten til å ta vare på nesten alle dine grunnleggende behov.

Vesken fungerer med de fleste slanke saker. Derfor kan du plassere smarttelefonen din i denne saken med et elegant deksel. Den har et støtdempende interiør for å hindre mindre støt.

Det er et par belteløkker slik at du kan holde enheten på plass. I tillegg har lukkingen sterke magneter som lar deg lukke posen med ønsket sikkerhet.

USP: Klassisk design

Sjekk ut på Amazon

# 10. Aduro

Dette svingbare hylsterklippet roterer 180 grader for å gi deg rask tilgang til iPhone. Du kan enkelt nå telefonen selv om du er på reise eller midt i noe. Den premium gummierte strukturen gir beskyttelse til telefonen; dessuten kan du føle et sterkt grep rundt telefonen.

Den innebygde kickstanden lar deg se visuelt innhold håndfritt; du kan justere enheten i horisontale og vertikale vinkler. Under en nødsituasjon kan du fjerne telefonen fra hylsteret uten å ta saken fra enheten.

USP: Premium gummiert struktur

Sjekk ut på Amazon

Og det er det, venner!

Logger av…

Nå som du har sett gjennom de fineste alternativene, fortell oss om dekselet som ser ut til å falle ganske mye i tråd med forventningen din. Hvis du synes at noen av dine favorittbeltehylstervesker mangler i oppstillingen ovenfor, kan du gjerne gi oss beskjed om det også.

Ikke gå glipp av:

  • Beste iPhone Xs tilfeller
  • Beste iPhone Xs klare saker
  • Beste iPhone Xs slanke tilfeller
  • Beste iPhone Xs-skjermbeskyttere

Hva slags saker bruker du regelmessig på smarttelefonen din? Det ville være flott å vite om det. Last ned appen vår og forbli koblet med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus, slik at du aldri kommer til å gå glipp av de siste tilbehørene våre.

 

Legg Igjen Din Kommentar