Problemer med trådløs lading med iPhone 11, 11 Pro eller 11 Pro Max? Mulige løsninger

I det som kan være nok et ubestridelig bevis på at iOS 13 er en bug-kjørt oppdatering, har flere Apple-kunder rapportert om problemer med trådløs lading med iPhone 11, 11 Pro og 11 Pro Max på Apple Support forum. Og etter mange rapporter ser iOS 13.1.3 (den siste offisielle versjonen) ut til å være wrecker-in-chief.

Det som gjør det til en alvorlig bekymring, er at problemene med trådløs lading ikke bare er begrenset til iOS 13.1.3, selv de som kjører iOS 13.1.1 og iOS 13.2 (som fremdeles er i beta akkurat nå) har fått problemer.

Selv om noen brukere har sagt at selv om batteriladingsikonet dukker opp på iPhone 11 når det plasseres på en trådløs lader, forsvinner ladeikonet umiddelbart og ladingen stopper rett etter det, har andre rapportert at enhetene ganske enkelt ikke vil begynne å lade når plassert på trådløse ladestativ / -puter.

Kvelden før hadde jeg ingen problemer med å lade XS-en min på den samme ladeplaten. Da jeg plasserte mine 11 ned, kom det lyden og blinket ladeikonet, men rett etter det var ikonet borte og telefonen ladet ikke. "

“Jeg har det samme problemet med å kjøre iOS 13.2. Tilfeldig vil iPhone 11 Pro Max ikke begynne å lade når jeg legger den på en trådløs ladepute. ”

Selv om Apple ennå ikke har svart, regner vi med at tech-giganten vil komme med et svar før enn senere. I mellomtiden kan du prøve ut noen få midlertidige løsninger for å løse problemer med trådløs lading på dine iPhone 11-serienheter.

iPhone 11, 11 Pro og 11 Pro belastes ikke trådløst? Prøv noen få mulige løsninger

Midlertidig Fix

Noen iPhone 11-eiere som hadde fått problemer med den trådløse ladingen har rapportert at de klarte å løse problemet midlertidig ved å starte enheten på nytt. Så prøv dette trikset for å bli kvitt problemet, slik at du kan begynne å lade enheten trådløst.

Bare trykk og hold inne en av volumknappene og sideknappen til strømbryteren skyves opp på din iPhone. Nå, dra glidebryteren for strømmen og vent deretter litt tid (opptil 30 sekunder). Etter det, trykk og hold inne sideknappen igjen for å slå på enheten.

Når enheten din har startet på nytt, kan du prøve å lade den trådløst igjen for å sjekke om problemet er borte.

Følgende er noen generelle tips som kan være nyttige når du løser problemer med trådløs lading på iPhones

Nå skal vi snakke om noen få generiske løsninger som kan komme til nytte når du løser problemene med trådløs lading på iPhonene dine fra 2019 eller eldre iPhoner som iPhone X eller Xs.

Forsikre deg om at saken du bruker støtter trådløs lading

Først og fremst må du sørge for at saken du bruker støtter trådløs lading. Noen voluminøse og ringholdervesker er kanskje ikke kompatible med Qi-lading. Fjern saken og legg deretter enheten på den trådløse laderen for å se om ladingen starter.

Vi har avrundet noen av de beste trådløse ladekompatible sakene for iPhone 11-serienheter. Bare i tilfelle det virker som om saken din hindrer Qi-lading, kan du kjøpe et kompatibelt deksel slik at du kan slå på smarttelefonen komfortabelt uten å måtte fjerne saken.

  • Beste iPhone 11-tilfeller med trådløs ladekompatibilitet
  • Beste iPhone 11 Pro-deksler med trådløs ladekompatibilitet
  • Beste iPhone 11 Pro Maks tilfeller med trådløs ladekompatibilitet

Vær sikker på at du har effektive ladere

Mens det er mange Qi-aktiverte trådløse ladeklosser og stativer i markedet. Ikke alle av dem kan slå på iPhoner effektivt. Jeg har sett mange Qi-ladere som lett varme opp og lade enheter i sneglens tempo til tross for den høye påstanden. Så sørg for at du ikke har å gjøre med defekte ladere som ikke er i stand til å lade enheten din med den nødvendige effektiviteten.

  • De beste trådløse ladestativene for iPhone 11, 11 Pro og 11 Pro Max
  • Beste iPhone 11, 11 Pro og 11 Pro Max trådløse ladere

Selv om det kan høres for morsomt ut, men jeg vil gjenta at du må plassere iPhonen ordentlig. Sørg for å plassere enheten perfekt i ladeområdet. I det øyeblikket enheten gjenkjenner laderen, vil batteriladingsikonet dukke opp på skjermen, og bekrefte at den trådløse ladingen har startet.

Prøv å deaktivere den optimaliserte batteriladingen

iOS 13 kommer med en funksjon som heter “Optimalisert batterilading” designet for å øke levetiden til batteriet. Programvaren bruker maskinlæring for å holde oversikt over ladevanen din og venter på å lade siste 80%.

Hvis iPhone-batteriet blir for varmt, sørger iOS dessuten for at ladingen automatisk stoppes over 80%. Når temperaturen synker til et normalt nivå, begynner enheten å lade igjen.

Selv om optimalisert batterilading er ganske nyttig, kan det hende at det spilles spoilsport. Så prøv å deaktivere det for å se om det løser problemet. Åpne Innstillinger-appen → Batteri → Batterihelse → Optimalisert batterilading.

Oppdater iOS på enheten din

Denne er ingen brainer, ikke sant? Enten du opplever at iPhone kjører i et tregt tempo eller om du blir møtt med diverse feil som viser seg å være et mareritt, unnlater aldri å oppdatere programvaren på enheten din. For å oppgradere programvaren, hopp inn på Innstillinger → Generelt → Programvareoppdatering.

Pakk inn ...

Vi avventer Apples svar og vil oppdatere dette innlegget for å nevne den permanente løsningen for problemer med trådløs lading som ser ut til å påvirke mange iPhone-brukere. Så følg med oss.

Du vil gjerne lese disse innleggene også:

  • Slik tømmer du RAM på iPhone 11 Pro Max, 11 Pro og iPhone 11
  • Slik løser du Face ID ikke fungerer på iPhone 11, 11 Pro og 11 Pro Max
  • Er din iPhone 11 Pro Max fast på Apple-logoen? Hvordan fikse det
  • iPhone 11 Lades sakte? Følg disse tipsene for å lade iPhone 11 raskt

Hva tar du med iOS 13, og fortell oss også om du er fornøyd med det eller ikke? For å holde kontakten med innleggene våre, last ned iGB-appen vår og følg oss på Twitter, Facebook og Instagram.

 

Legg Igjen Din Kommentar