iPhone X vil ikke slå på? ReiBoot for Mac / Windows er det beste alternativet for å fikse alle problemer med iOS

Mitt fantastiske løp med iPhone X kom plutselig til stillhet! Under omstarten satt iPhone fast ved Apple-logoen, og det så ikke ut til å komme ut av rotet. Jeg prøvde noen få enkle triks for å feilsøke problemet, men forgjeves ettersom iPhone X ikke vil slå på.

Da smarttelefonen helt nektet å komme i gang, bestemte jeg meg for å ta hjelp av et administrasjonsverktøy for iPhone og iPad for å skyte problemet litt komfortabelt ut. Under jakten var den ene programvaren som ble kjent med meg Tenorshare ReiBoot.

ReiBoot For Mac og Windows

IOS-enhetsadministrasjonsverktøyet hjalp meg med å fikse den ikke svarer iPhone X uten å måtte gå gjennom rundkjøringsmåter. Videre reparerer den enheten uten tap av data.

Men dette er bare et tips på isfjellet, ettersom verktøyet har fått mye å være en enorm hendig feilsøking for din iPhone.

Som iPhone-bruker er dette akkurat det du vil ha for å sikre at enheten din ikke blir plaget av problemer for lenge, slik at du kan bruke den uten avbrudd.

iPhone X fast på boot-skjermen? The Quick Fix

Trinn 1. Først av, last ned og installer ReiBoot på datamaskinen din.

  • ReiBoot for Mac
  • ReiBoot for Windows

Steg 2. Nå, koble iPhone til datamaskinen ved hjelp av USB-kabelen. Start deretter ReiBoot på datamaskinen.

Trinn 3. Klikk på Enter Recovery Mode.

Trinn 4. Når du har satt enheten din i gjenopprettingsmodus, klikker du på Fix all iOS stuck.

Trinn 5. Velg deretter problemet enheten har opplevd. Trykk fast på oppstartsskjermenKlikk Opprett nå.

Merk: Verktøyet løser alle slags fastlåste problemer, så ikke bekymre deg om det spesifikke problemet ditt ikke er nevnt. Bare gå videre med prosessen.

Trinn 6. Deretter treffer du Fix Now (Alle problemer med iOS 11 løper ut).

Trinn 7 Last deretter ned den nyeste iOS-versjonen og installer den på enheten din.

Trinn 8. Etter at fastvaren er lastet ned til datamaskinen din, klikker du på Start reparasjon-knappen.

Nå, sørg for å holde enheten koblet til datamaskinen til reparasjonen er fullført.

Det tar omtrent 10 minutter før prosessen er ferdig.

Fixes More Than 50 hardnakke iOS-problemer

Det største høydepunktet av dette iOS-enhetsadministrasjonsverktøyet er muligheten til å fikse mer enn 50 komplekse iOS-problemer. Fra iPhone som sitter fast på hvit Apple-logo, satt fast på svart skjerm, svar på skjermen for å fryse til skjermen til den blå skjermen til døden, er verktøyet klargjort for å komme ekstremt nyttig når enheten ser ut til å være helt nede og ut.

Selv om du ikke er god på teknologi, vil du kunne feilsøke vanskelige problemer uten mye krefter. Og det er dette som gjør denne programvaren, for eksempel et brukervennlig verktøy.

Gå inn og avslutt gjenopprettingsmodus på din iPhone og iPad med bare et klikk

Det er ikke mange som finner prosessen med å gå inn og gå ut fra gjenopprettingsmodus problemfritt. Personlig har jeg alltid funnet det litt upraktisk. Men med denne programvaren vil du kunne aktivere gjenopprettingsmodus med bare et klikk. Og når du har løst problemet, trenger du bare et enkelt klikk for å komme deg ut av denne modusen. Det er faktisk mye enklere enn å trykke og holde på flere knapper, er det ikke?

Så hvis du noen gang finner iPhone-en din i et fullstendig rot og ikke klarer å bli gjenopprettet via iTunes, bør du prøve ut dette verktøyet for å zoome gjennom oppgaven din uten å knuse svette i det hele tatt.

Bare koble iPhone til Mac eller Windows ved hjelp av en USB-kabel → start Reiboot på datamaskinen og trykk Enter Recovery Mode. Det er så enkelt. Og hvis du vil komme deg ut av denne modusen, klikker du bare på Avslutt-knappen.

Hjelpsom supporttjeneste

Noen ganger kommer noen forskjellige ting i veien og ser ut til å hindre deg i å utføre oppgaven akkurat slik du vil. Og når du ikke har noen å spørre om du er opptatt av eller ikke, pleier du å gi opp.

For å sikre at feilsøkingen ikke ender i limbo, tilbyr den 24/7 support via e-post på hverdager. Derfor vil du aldri nøle med å prøve å løse hinder, og vite at du alltid kan be noen om å redde deg - hvis noe går galt.

Lett og sikkert

Det er et par viktige ting som jeg ikke unnlater å sjekke ut når jeg tester en app er sikkerhet og lett. Mange apper plager deg med tilfeldige varsler. De har også en tendens til å rote enheten din. Men ReiBoot er ganske lett og går greit. Dessuten gir den også nødvendig beskyttelse av personvernet ditt.

Pris og tilgjengelighet

ReiBoot er tilgjengelig for både Mac og Windows. Ettårsabonnementet for en Mac er 49, 95 dollar, mens familiepakken for 2-5 Mac (levetidstøtte og gratis oppgradering) kommer på 59, 95 dollar. Og den ubegrensede lisensen er priset til $ 219, 95 (livstidsstøtte og gratis oppgradering).

Du kan få ettårsabonnementet for Windows PC for 29, 95 dollar, mens familiepakken kommer på 39, 95 dollar. Den ubegrensede lisensen for Windows er tilgjengelig for $ 199, 95.

Foreløpig er dette iPhone-administrasjonsverktøyet tilgjengelig for en enorm 50% rabatt. Så hvis du er villig til å bruke den oppgraderte versjonen av appen, bør du skynde deg litt ettersom tilbudet kun er tilgjengelig i begrenset tid.

For mer informasjon, besøk TenorShare.com

Et super nyttig verktøy for deg som vil løse komplekse problemer som plager iPhone og iPad med letthet. Jeg har kjent og brukt ReiBoot lenge. Mobilstyringsverktøyet har alltid vært et veldig pålitelig aktivum når det gjelder å håndtere utfordrende problemer. Men den siste avataren er mer rustet til å håndtere problemer.

Når det gjelder pris, tror jeg det er opp til merket takket være effektiv ytelse, allsidighet og muligheten til å få arbeidet ditt gjort litt raskere. Jeg vil absolutt anbefale den til deg hvis din iPhone alltid finner seg fast midt i komplekse problemer og du må løpe fra søyle til stolpe for å redde enheten.

For å sikre at appen ideelt oppfyller ditt behov, kan du prøve den gratis versjonen før du fortsetter for den proffe, ettersom rettsaken vil fjerne all gjenværende tvil.

Likte du å lese denne programvarevurderingen? Last ned appen vår og forbli koblet med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus for å lese flere slike artikler.

 

Legg Igjen Din Kommentar