HUDWAY iPhone-app gjør stasjonen din trygg med et kult HUD-skjerm

En konvensjonell heads-up-skjerm i en premiumbil vil koste noen tusenlapper, men HUDWAY er en semi / pseudo-augmented-reality-app som har som mål å bringe HUD for bilens frontrute. Målet er å gjøre bilkjøring i lite lys, nattetid, regn / snø tryggere enn før.

Det er et unikt konsept som krever mye avgrensninger, men det er et konsept som heldigvis har blitt lansert. Når du utforsker appen og bruken av den, ser det ut som om noen virkelig har tatt de første skrittene mot å løse et av kjerneproblemene med å kjøre: lav synlighet.

Måten HUDWAY løser sikkerhetsproblemer for førere er ved å la deg forutse riktig enhver forestående sving du skal ta. Slik fungerer det kort:

  • Du setter en rute før du begynner reisen. HUDWAY registrerer ruten og henter alle dataene fra internett. Du kan deretter slå av internett hvis du foretrekker det.
  • Deretter plasserer du iPhone på en flat overflate rett under frontruten. HUDWAY viser dataene på iPhone-skjermen som blir reflektert på frontruten - slik at de ser ut som en HUD.
  • HUDWAY vil gi deg beskjed om kommende svinger og avstandene det gjelder. Dette lar deg forutse og derfor være forsiktig med svinger.
  • Funksjoner som rødmerket skjerm advarer deg mot bratte og farlige svinger.

Som konsept er HUDWAY veldig ny i App Store. Det er en veldig unik og forenklet tilnærming til assistert navigasjon. HUDWAY er uten frills: det er ingen talekommandoer, ingen andre datavisninger som kan være distraherende. I stedet er det en enkel visning av veien / kurven foran og avstanden (og hastigheten).

HUDWAY er spesielt ment å brukes i lite sikt, spesielt overskyet og mørke dager og netter når du ikke har mye gatelys som slynger seg inn i kjøretøyet. Siden skjermen er liten, vil du ikke kunne se mye i dagslys eller under en voldsom omgivelseslys (si bytrafikken om natten).

IPhone-appen er imidlertid langt fra perfekt. Men det beste med HUDWAY er at det vil føre til veldig interessante løsninger for et veldig vedvarende problem. Å kjøre i lite lys eller under regnvær er noe av det farligste du kan gjøre. Risikoen for å ikke se en sving kan være veldig kostbar, og dette er det eneste HUDWAY ønsker å løse. Stien som er valgt er ganske ingenius.

I motsetning til noen få andre GPS-relaterte apper, er HUDWAY ganske glatt og kult. Det er ikke en stiv app. For eksempel trenger du ikke internett når du bruker appen på stasjonen; du trenger det bare for å laste ned ruten til appen. Den er ganske sosial også og ganske enkel å bruke.

Hvis du kommer til å bruke appen, gi oss beskjed om opplevelsen din!

Pris: Gratis

Last ned HUDWAY

 

Legg Igjen Din Kommentar