Kan Apples virtuelle assistent konkurrere med Amazon Echo og Google Home?

Helt siden Google avduket Home hardware and Assistant-plattformen, som skal konkurrere med Amazon Echo, på Google I / O-utviklerkonferansen tidligere denne måneden, har ryktene gjort rundene om at Apple også kommer til å hoppe på bandwagon.

Ifølge en rapport jobber Apple med en ny Siri SDK som vil gi apputviklere full tilgang til stemmestyrt programvare, og legger til at tech-giganten forbereder en Wi-Fi-høyttaler for Siri, som vil ha samme funksjonalitet som Google Home eller Amazon Echo.

Kan Apples virtuelle assistent konkurrere med Amazon Echo og Google Home?

Men akkurat da vi kunne tenke på mer om hvordan Apples Wi-Fi-høyttaler ville se ut eller fungere, hevdet en annen rapport at Apple TV kan brukes som maskinvare for den virtuelle assistenten.

Innebygd kamera, ansiktsgjenkjenningsteknologi

For å gjøre sin stemmestyrte assistent mer brukervennlig, rapporteres det Cupertino-baserte selskapet nå å ha et innebygd kamera så vel som ansiktsgjenkjenningsteknologi i maskinvaren. Hvis disse to eksklusive funksjonene legges inn i Amazon Echo-konkurrent for Siri, vil det helt sikkert ligge ganske mange skritt foran konkurransen.

Bli integrert i Apple TV eller iPhone?

Det er fremdeles rikelig med spenning for om den virtuelle assistenten vil bli lansert som en frittstående enhet eller integreres i Apple TV eller iPhone. Uansett hva utfallet blir, er en ting helt sikkert; vi kommer til å ha en smart virtuell assistent som igjen vil få til noe utmerket for fans som går over hvordan Apple har forvandlet noe det har fått til.

Enten det er en smarttelefon, klokke eller datamaskin, tech-giganten hadde aldri vært den første til å introdusere noe. Likevel, hver gang den lanserte noe, endret det ikke bare måten det ble oppfattet på, men brakte også en helt ny dimensjon til den.

Kommer ikke til 2017

Dessverre kommer den ryktede hjemmehjelperen ikke før i 2017 (hvis rapporter skal tro? Så hvis du er desperat etter å fortelle Wi-Fi-høyttaleren om å spille noen av favorittlåtene dine, sett en tidtaker, utarbeide den spesielle handlelisten din, sjekk ut været ute i dag, eller hva som står i kalenderen din, du må vente litt tid før du legger hendene på den.

Kontakt oss på Facebook, Twitter og Google Plus.

 

Legg Igjen Din Kommentar