Beste iPhone Xs lærvesker i 2020: Style Goes Out of Fashion

IPhonene er først og fremst kjent for sin stil og styrke. Nettopp av dette har brukerne lagt full tro på dette merket. Hvis du har en iPhone, bør du kjøpe de beste sakene som samsvarer med dyktigheten til din iPhone. Skinnvesker er de beste følgesvennene til din dyre perle. Sjekk denne samlingen av fasjonable iPhone Xs lærvesker gitt her.

Lærvesker som er oppført her er laget av ekte og fuske skinn. Hvis du har sensitiv hud, bør du gå for skinnvesker, som kan være litt dyrere enn tilfeller laget av syntetisk skinn.

Topp iPhone Xs lærveske i 2019

#1. Woolnut

Hvis du er ute etter en premium lærveske til din iPhone XS, er Woolnut det riktige valget. Håndverket til Woolnut oppfyller luksusen av garvet fullkornet nappaskinn, og resultatet er et luxe skinnveske til din premium iPhone XS. Men estetikken i denne saken skjuler aldri sin styrke og funksjonalitet.

Denne slanke saken fjerner unødvendig bulk og beholder den slanke profilen til iPhone-en din. Woolnut har brukt mykt mikrofiber, som gir et mildt kyss til iPhone-en din og beskytter enheten. Selv et kort blikk på saken får deg til å tro at Woolnut har gitt oppmerksomhet på detaljer mens du laget denne lærvesken.

USP: Raffinert minimal design

Ta en titt på Woolnut

Sjekk OGSÅ: Beste iPhone 11 Pro lærvesker

# 2. Pad & Quill

Har du sett blikket på lærvesken som viser førsteklasses design? “Traveller” fra Pad & Quill kan være et automatisk valg for din rike smak.

Denne vakkert utformede slanke skinnvesken har mye for seg. Og det første som blir oppmerksomhet er det amerikanske fullkornsskinnet. Ta imot den luksuriøse lærteksturen; det er i stand til å holde utseendet intakt lenge.

Lærstøtfangeren forsterker hele konstruksjonen og gir også den gripende følelsen. Når det gjelder utklipp, ser de ut til å være på deres eksakte sted, og sikre at du har rask tilgang til alle funksjonene. Dra nytte av trådløs lading for å slå opp X-ene? Traveller er designet for å jobbe med det også. Hvis du liker folio-designet, kan du sjekke ut denne.

USP: Amerikansk fullkornsskinn

Sjekk ut på PadandQuill

# 3. Kulor

Når det gjelder den elegante designen, er Kulors brede utvalg av lærdeksler for iPhone Xs et snitt over resten. Mens toppkornskinnet gir et luksuriøst preg, gir den håndlagde finishen et elegant preg på det slanke kabinettet.

En annen ting som gjør Kulors tilbud til en fin innsats, er et mer behagelig tak, hovedsakelig på grunn av den gripende overflaten. Så du kan forvente at håndflaten din liker å holde iPhone.

Utklippene er blitt presise slik at bruk av lynport eller dempeknapp forblir praktisk. Disse lærskinnene kan beskytte lavt volum når de er beskyttet.

USP: Elegant design med en håndlaget finish

Sjekk ut KulorCases

# 4. Nodus Access

Nodus har brukt vegetabilsk garvet italiensk skinn for å produsere denne bulkfrie lærvesken til dine iPhone Xs. Denne elegante vesken ikke flaunt klemmer eller plast vugger, og derfor kan du enkelt skyve telefonen i lommene.

Saken er omhyggelig håndlaget for å gjøre den vakker og attraktiv. Nodus kilder miljøvennlige italienske lær med et mykt mikrofiberfor.

USP: Italiensk skinn

Ta en titt på NodusCollection

# 5. LOHASIC

LOHASIC presenterer en ekstremt tynn lærveske til iPhone Xs. I motsetning til andre tilfeller legger ikke denne til bulk i den imponerende profilen til premiumtelefonen. Denne håndlagde vesken er laget av mykt PU-skinn uten å sy.

Den slanke profilen til denne saken holder telefonen lett, og du vil gjerne føle den i håndflaten. Du får raskt tilgang til alle portene og knappene på din iPhone.

USP: Myk PU skinn

Sjekk ut på Amazon

# 6. Toovren

Toovren tror på å lage luksuriøse lærvesker til iPhone Xs. Etter denne troen har Toovren produsert en skinnveske fra solbrun og kuskinn uten å sy. Dette holder utsiden myk å ta på og utvikler en naturlig patina etter lang bruk.

En viktig egenskap ved denne saken er at den er kompatibel med trådløs lading; Dermed trenger du ikke fjerne saken mens du lader iPhone.

USP: Trådløs ladekompatibilitet

Sjekk ut på Amazon

# 7. Hoofur

Hoofur kombinerer designen av en støtfanger og lommebokveske. Men i motsetning til andre lommeboktilfeller, har denne ikke et deksel som beskytter telefonens skjerm. Folioflippen er gitt på baksiden, som beskytter plastpengene du har lagret inni de dedikerte sporene.

Sjekk de to magnetiske låseknappene som er tett lukket for å holde kortene og kontantene dine inne. Vesken er lett og laget for å holde telefonen din godt plassert i lommen eller vesken.

USP: Kreativ design

Sjekk ut på Amazon

# 8. OtterBox

OtterBox er kjent for å produsere tunge saker for iPhones og iPads. Merket har brukt premium skinn for å lage denne stilige og beskyttende vesken som gir deg myk berøringsfølelse i hendene.

I motsetning til andre tilfeller gir denne deg bare ett horisontalt kortspor der du kan lagre kortet ditt eller kontanter. OtterBox har laget et lommevennlig design.

USP: Premium skinn

Sjekk ut på Amazon

# 9. IATO

iATO har dukket opp som et populært merke som designer fantastiske saker og tilbehør til iPhones. Denne lærvesken til iPhone Xs flaunts klassisk design, som gjør den virkelig særegen. For å skille seg ut fra mengden, har iATO brukt ekte naturlig Bois de palisander og svart saffiano ekte skinn for å lage denne saken.

Denne minimalistiske harde saken forbedrer utseendet til din iPhone og beskytter enheten. Den slanke og lette profilen er sterk nok til å beskytte telefonen mot flere skader.

USP: Minimalistisk design

Sjekk ut på Amazon

# 10. totallee

totallee har kommet med en kuskinnskinnveske, som gir telefonen din ekstra beskyttelse. En viktig ting er at den ekte lærryggen er fri for merkevarebygging slik at den ser elegant og sofistikert ut.

Tykkelsen på denne saken er bare 0, 02 tommer, slik at du kan forestille deg hvor lite bulk det tilfører din iPhone. For behovet for stilig beskyttelse er Totallees lærveske det riktige valget.

USP: Bedre grep

Sjekk ut på Amazon

# 11. Dreem

Dreem har designet en ufravikelig sak, som blir verdsatt av mange, men kopiert av ingen. Det er en allsidig magnetisk veske med flip-folio som beskytter telefonen din og gir deg bekvemmelighet.

Dette lærveske, som er det mest funksjonelle produktet, har RFID-tyveribeskyttelsesfunksjon som beskytter dine plastpenger.

USP: RFID-tyveribeskyttelse

Sjekk ut på Amazon

# 12. Gulee

Unik design og lett profil gjør Gulees lærveske matchløs på listen. Gulee har kombinert luksuriøst skinn og TPU for å lage en vakker, men enkel sak, som ser naturlig ut.

Denne saken er kompatibel med trådløs lading, og gir et behagelig grep og blendende utvendig finish. Gulee har lagt støtdempende hjørner og hevet kant for å beskytte telefonen mot dråper og ujevnheter.

USP: Vakker og enkel

Sjekk ut på Amazon

#1. 3. ZVE

ZVE lar deg lagre tre kreditt- / debetkort, lisens, ID og kontanter. Du trenger ikke å ha den klumpete lommeboka i en annen lomme. Hvis du lurer på hvordan ville du ta ut kortene eller pengene dine, har ZVE allerede jobbet med dette problemet; sjekk det båndet som hjelper deg med å trekke ut kortene dine enkelt.

Vesken er laget av lær og TPU-baseskall, og myk lærtekstur for å gjøre det mer behagelig å holde saken i hendene.

USP: fjærende bånd

Sjekk ut på Amazon

Oppsummering ...

Lærvesker har den kvaliteten som tvinger deg til å holde telefonen i hendene mesteparten av tiden. Bortsett fra stil og mote, beskytter en lærveske telefonen mot flere farer. Denne listen har noen førsteklasses skinnvesker til iPhone Xs, og du kan kjøpe en eller flere til din premiumenhet.

Du vil kanskje utforske mer tilbehør:

  • Beste iPhone Xs tilfeller
  • Beste iPhone Xs batteri tilfeller
  • Beste iPhone Xs slanke tilfeller
  • Beste iPhone Xs maks lommebokvesker

Hvilken lærveske vil du kjøpe til din iPhone? Del dine tilbakemeldinger med oss ​​på Facebook, Twitter og Google Plus. Sørg også for å laste ned appen vår for å utforske mer tilbehør til iPhone Xs.