De beste iPhone reiseplanlegger-appene som planlegger turen med stil i 2020

Å dra på tur - forretningsmessig eller personlig - er noe av det beste vi gjør i ellers rutinemessig liv. Avdøde Mark Twain la total vekt på reise og ærlig talt åpner ingenting for tankene enn å reise.

Å dra til utlandet, gå på turer og generelle reiser har endret seg siden de gode gamle dagene. Men ett viktig aspekt har vært det samme: planlegging. Hvis du ikke planlegger godt før du begynner å reise, kan du ende opp med forvirring eller miste oversikten over ting eller utgifter. Heldigvis har vi noe som kan hjelpe oss med å planlegge våre reiser. Med stil.

IPhone er et fantastisk apparat når det gjelder planlegging av helgeturer eller ukeslange reiseruter. Det er hundrevis av iPhone reise-apper som hjelper deg med å planlegge turen.

Beste reiseplanlegger iPhone og iPad apper fra 2019

#1. Booking.com

"Booking.com" er perfekt for å finne fantastiske tilbud. Med mer enn 1 000 000 hoteller, restauranter, leiligheter og mer tilgjengelig å utforske, er de beste tilbudene aldri borte fra deg. Ettersom de fleste hoteller kan reserveres uten kredittkort, vil du kunne legge hendene til reservasjoner i siste øyeblikk uten problemer.

Du kan søke etter by, hotellnavn, landemerke for enkelt å finne den mest passende avtalen etter budsjett eller krav. Det er også et alternativ å filtrere etter Wi-Fi, pris og gjennomgang. Bla gjennom mer enn 100 millioner anmeldelser for å velge det mest komfortable oppholdet.

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. Expedia

Expedia er opptatt av å la deg raskt bestille hoteller, restauranter og spare mye penger gjennom eksklusive tilbud. Du kan spare opptil 40% på spesialtilbud for i kveld eller alle netter. For å nå din destinasjon uten forsinkelse, må du bestille en leiebil på flyplassen omtrent en halvtime i forveien.

Billetter er tilgjengelige for show, turer, reservert flyplasstransport, temaparker og mer. Sjekk raskt de kommende reiseavtalene for å innbetale enorme rabatter. Få tilgang til adresseinformasjon og ta hjelp av kart for veibeskrivelse. Gjennom varsler holder det deg oppdatert om flyforsinkelser, hotellutsjekkingstid osv.

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. Kayak

Kajakk er en relativt enklere tjeneste, men med et interessant grensesnitt. Det tilbyr nøyaktig det samme som TripIt gjør: send din bestillingsbekreftelses-e-post (eller bekreftelsesnummer) til Kayak, så gjør planene dine magisk klare. Det er også varsler som vil hjelpe deg å huske det møtet med kinesiske kunder neste uke. Vel, du vet, jeg eksemplifiserte bare.

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. TripIt

Jeg tror ikke denne appen trenger noen introduksjoner. TripIt er numero uno-appen når det kommer til reiseruter. Enkelheten med TripIt gjør den enormt kraftig. Alt du gjør er å sende bekreftelses-e-posten fra reisebyrået eller flyselskapet til og det automatisk (eller som nettstedet sier "automatisk") får planene dine for appen.

Den er allsidig: den har flere andre funksjoner, og mest bemerkelsesverdig er at du kan dele turplanene dine med familien, slik at de vet hvor du er eller hvor du vil være.

Men hold på. Det finnes utallige alternativer til TripIt. Som standard er TripIt selv en flott omfattende tjeneste, men bare i tilfelle, her er noen flere.

Pris: Gratis

nedlasting

# 5. Skiplagged

Skiplagged er fantastisk for å finne fantastiske tilbud og beste tilbud. Med denne reise-appen vil du enkelt kunne finne billigste flyreiser som flyreiser med skjult by og vilkårlige tur / retur med enorme opptil 80% avslag. Du kan filtrere oppgaven etter varighet, start / landingstid, permisjoner osv.

Det mest interessante er at det sender deg varslingsvarsler når prisen på flyreiser synker. Du har også muligheten til å få mest mulig ut av hotelltilbud i siste øyeblikk for å spare penger. Vurderinger og reisende rangeringer gjør det mye enkelt å finne bedre tilbud.

Pris: Gratis

nedlasting

# 6. Orbitz

Orbitz er en høyt vurdert reiseapp som lar deg bestille fly, hotell, leiebiler og mer med den nødvendige bekvemmeligheten. Viktigst av alt er det at det er superenkelt å finne hotellrom i siste øyeblikk i nærheten. På eksklusive tilbud kan du spare opptil 40%.

Reiseverktøyene lar deg se kommende detaljer om turen, få kart for retning, tilgang til adresseinformasjon osv. Med 24-timers kundesupport har du ikke noe problem med å løse feil eller feil bestilling. Enda bedre, kan du delta i Orbitz Rewards for å tjene eller tjene penger på fly- og hotellbookinger, som du lett vil kunne innløse etter behov.

Pris: Gratis

nedlasting

# 7. Tripadvisor

Med mer enn 350 millioner fantastiske anmeldelser og meninger fra reisende, er TripAdvisor en reise-app i toppklasse. Det gjør ultra-praktisk å finne de beste restaurantene, hotellene, laveste flybillett og mer. Du kan enkelt sammenligne flypriser og finne de beste tilbudene i henhold til budsjettet.

Det gjør det også veldig enkelt å oppdage interessante ting å gjøre i en destinasjon. "Bruk nær meg" -funksjonen lar deg raskt oppdage kjente steder i nærheten av din nåværende beliggenhet. Delta i forumet og få svarene på dine spesifikke spørsmål. Dessuten kan du også legge til dine egne anmeldelser og bilder for å hjelpe andre.

Hvis du planlegger reisen din, må du ta de riktige rådene fra TripAdvisor for å få bedre tilbud.

Pris: Gratis

nedlasting

# 8. roadtrippers

Er du klar for en minneverdig biltur? Veitrepere er akkurat det du trenger for å gi deg mye moro. Med denne spennende reiseappen vil du ikke ha noe problem med å oppdage gode steder å besøke eller ha glede av. Du vil ha en fantastisk tid med å oppdage ting som naturskjønne steder, nasjonalparker, lokale middager, kjent gatemat og mer.

Den lar deg planlegge turen akkurat slik du ønsker. Del planen din med vennene dine om den spesielle turen du har forberedt. Totalt sett er det et godt valg for folk som ønsker å utforske lokale steder.

Pris: Gratis

nedlasting

# 9. Tripomatic

Den siste appen på listen vår, Tripomatic City Guide, er en veldig populær app som brukes av flere reisende til destinasjoner over hele USA, Europa og noen få flere steder i Asia og Australia. Det er en visuell godbit - men noen ganger synes jeg det blir litt for overbelastet. Men det er bra fordi det viser at Tripomatic har så mye informasjon om stedet du besøker.

Reiseveiledning gjøres enkelt gjennom et enkelt grensesnitt som fungerer jevnt.

Pris: Gratis

nedlasting

# 10. TripCase

TripCase er en utmerket app også. Det er glatt, og det er ganske enkelt. Det kan hjelpe deg med å holde oversikt over nesten alle aspekter av reisen din: flyreiser, utleie, hotellreservasjoner og mer. Du får også varsler for flyinformasjon.

Noe av det gode med TripCase er at hvis du bruker Travelocity, blir det enkelt å integrere begge deler. Og selvfølgelig, som TripIt, kan du legge til alle andre planer knyttet til turen for å gjøre det til en stor plan som du alltid kan lese fra.

Pris: Gratis

nedlasting

Det var alt folkens!

Pakk inn

Bruk best mulig av disse toppreise-appene for å innbetale de eksklusive tilbudene og gjøre piknik eller reisen minneverdig. Gi oss beskjed om noen av favorittappene dine mangler fra listen, og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Telegram for flere slike spesielle lister. Ikke glem å laste ned appen din på iPhone og iPad.