Beste kraftbanker for iPhone i 2020: Bærbare ladere for å holde iPhone-enheten oppe

Våre strøm-sultne smarttelefoner trenger ekstra juice for å fortsette å løpe uten hindring! Spesielt når du er ute av hjemmet eller på kontoret. For å løse slike problemer trenger du et dyr som effektivt kan lade enhetene dine mens du er på farten. Derfor har vi stilt opp noen av de beste iPhone-strømbankene for deg.

Det er millioner av bærbare ladere for iPhone der ute. For å finne den rette, må du vurdere spesifikasjoner som batterikapasitet, ladesyklus, form og andre funksjoner. Her er våre favoritt ultra-bærbare eksterne ladere.

Beste iPhone Power Banks i 2019

Rask tilgang:

 • RAVPower Portable Power Bank med 26800mAh batteri
 • Solar Power Bank fra BESWILL
 • Bonai Power Bank med lommelykt
 • Anker PowerCore bærbar lader med PowerIQ-teknologi
 • 15000mAh Power Bank med AC-plugg fra Heloideo
 • Bærbar Power Bank fra Jackery
 • BENANNA Slim Power Bank
 • Poweradd Slim 2 Portable Power Bank
 • Power Bank med 10.000 mAh batteri Aibocn
 • Metecsmart Power Bank med 2 porter
 • PowerCore + mini Aluminium Portable Power Bank av Anker
 • Yoobao Slim Power Bank med dobbelt inngang
 • Xiaomi Mi Power Bank med 18 W Fast Charging
 • 10000mAh Solar Power Bank Ayyie
 • Power Bank med 2 USB-porter fra INIU
 • Dizaul vanntett bærbar solenergibank

#1. RAVPower Portable Power Bank med 26800mAh batteri

RAVPower har et uhyrlig 26800mAh-batteri som kan lade en iPhone nesten 10 ganger. Den har tre USB-porter som lar deg lade flere enheter på en gang. Strømmen på 5.5A er god nok til at du kan slå opp iPhone-en i rask hastighet.

Kraftbanken overholder også sikkerhetstiltak, som sikrer full beskyttelse av ladeenheten i tilfelle kortslutning. Laget av avansert materiale, er denne iPhone-strømbanken veldig holdbar og effektiv. Den er lett og lett å bære.

USP: Batteri med høy kapasitet

Sjekk ut på Amazon

# 2. BESWILL Solar Power Bank

En miljøvennlig solenergibank for iPhone som ikke obligatorisk trenger en tradisjonell strømkilde å lade selv. Bare plasser den i direkte sollys for å lade, en grønn kontrollampe indikerer ladestatus. Den har også fem pilotlamper for å indikere status som status for banken.

8000mAh batteribank støtter hurtiglading og kan lade tre digitale enheter samtidig. Den er en perfekt følgesvenn for utendørs turer, den lader seg i solen, juice opp telefonen når det er nødvendig. Dessuten kan den belyse banen også, takket være de 21 innebygde lysdiodene på baksiden.

USP: Miljøvennlig strømbank for iPhone

Sjekk ut på Amazon

# 3. Power Bank med lommelykt fra Bonai

Bonai er et av de anerkjente merkene når det gjelder kjøp av kraftprodukter. Powerbanken til iPhone fra selskapet kan skryte av et enormt 30000mAh batteri som kan lade enheten din mer enn et par ganger. I tillegg har den også et LED-lys som kan komme til nytte mens du camper i lite lys.

Den har 4 USB-porter som lar deg lade flere enheter samtidig. Det viktigste er at smartkretsen beskytter din iPhone mot overlading, overoppheting og kortslutning. Til slutt er den tilgjengelig i tre forskjellige farger.

USP: Innebygd LED-lys

Sjekk ut på Amazon

# 4. Anker PowerCore bærbar lader med PowerIQ-teknologi

Hver enhet er forskjellig og har sitt unike ladebehov. PowerIQ-funksjonen gjenkjenner enheten din og leverer raskest mulig lading tilsvarende. Dessuten sikrer en Trickle-Charging-modus at til og med lite strømtilbehør får trygg og rask lading.

20000mAh kraftbank støtter også samtidig lading; med to USB-porter, kan du lade to enheter samtidig. Anker PowerCore tilbyr også et MultiProtect sikkerhetssystem som holder enheten din og deg helt trygg.

USP: Universell kompatibilitet (selv med mindre enheter)

Sjekk ut på Amazon

# 5. Heloideo 15000mAh Power Bank med AC-plugg

Denne 15 000 mAh strømbanken for iPhone kommer med en innebygd ladekabel og AC-plugg. Så du trenger ikke å se etter kabler hver gang, noe som gjør det til et perfekt aktivum hjemme og mens du er ute og reiser. Det står også for vanlige ladningsmetoder og sports to havner også.

Takket være det brukervennlige designet, kan du lade to enheter samtidig. Inkludering av avansert strømstyringsteknologi sikrer at iPhone-en din er helt trygg. Med tillatelse til det slanke og kompakte designet; du vil ikke finne noen problemer med å bære den selv i en liten lomme.

USP: Innebygd AC-plugg og kabel

Sjekk ut på Amazon

# 6. Jackery Portable Power Bank

Har du sett synet på å finne en ultra-bærbar strømbank som enkelt kan gli i selv den lille lommen? Hvis ja, kan Jackery være verdt å ta en titt på.

6000mAh-batteriet skal være godt nok for din korte tur. Den har en enkelt USB-port som leverer en effektiv ladeløsning. I tillegg gir den også den nødvendige beskyttelsen på enheten din mot vanlige farer.

Som fargerike design? Du kan velge Jackery i tre vakre farger: svart, oransje og sølv.

USP: Ultra-bærbar design

Sjekk ut på Amazon

# 7. Slim Power Bank fra BENANNA

En kraftbank så kompakt og dyktig som BENANNA S1 fortjener oppmerksomhet fra deg! Når vi snakker om funksjonene som gjør laderen så betydelig, kan den lade både Android- og iOS-enhetene dine. Det innebygde 10.000 mAh-batteriet gir 2A-utgang, som er tilstrekkelig til å lade enheten din med en tilfredsstillende hastighet.

Du har fire fargealternativer som rødt, grått, sølv og rosegull. Dessuten kommer det med 24-måneders garanti.

USP: Holdbart aluminiumslegeme

Sjekk ut på Amazon

# 8. Poweradd Slim 2 Portable Power Bank

For de som foretrekker et minimalistisk design, er Poweradd Slim 2 et ganske bra alternativ. En automatisk deteksjonsteknologi gjør det mulig å oppdage smarttelefonen din for å tilby sikker lading raskt. 2.1A-utgangen gir kanskje ikke rask lading til enheten din, men det kan bare gjøre jobben godt utført.

Selv om det er leppestift i størrelse, går det ikke på bekostning av iPhone-sikkerheten. Poweradd Slim 2, som er tilgjengelig i de rette fargene rosenrød, blå, grønn og svart, kommer også med to års garanti.

USP: Iøynefallende og stilig

Sjekk ut på Amazon

# 9. Aibocn Power Bank med 10.000 mAh batteri

Aibocn har et trendy utseende som appellerer til øynene dine. Fra utsiden kan du neppe tro at det har et 10.000 mAh-batteri som kan tilby mer enn 250% ekstra kostnad til smarttelefonen.

De to portene kan tilby 2A og 1A total utgang, noe jeg finner mer enn nok for normale behov. Utover lading kommer Aibocn fire farger: svart, gull, rosegull og grått. Videre støttes denne eksterne laderen av en 24-måneders garanti.

USP: Beskyttelse mot kortslutning

Sjekk ut på Amazon

# 10. Power Bank med 2 porter fra Metecsmart

Kraftbanken fra Metecsmart har Quick Charge 3.0 som effektivt lader iPhone-en din sammenlignet med andre strømbanker. I motsetning til andre kraftbanker, lader denne hurtig to enheter om gangen. Dessuten har den en lommelykt som kan komme til nytte om natten mens du holder på med kampanjer.

Under panseret har den et enormt 20000mAh batteri som kan lade enheten flere ganger. Til slutt er det flere fargealternativer sammen med forskjellige modeller tilgjengelig.

USP: Dobbel port for hurtig lading

Sjekk ut på Amazon

# 11. Anker PowerCore + mini Portable Power Bank i aluminium

En av de kraftigste "mini" bærbare ladere på markedet, og den har fått mye takknemlighet. Det som setter det godt, er den høye effektiviteten. Til tross for at det er leppestift-størrelse, har det et 3, 350 mAh batteri som kan tilby opptil 14 timers taletid på en enkelt lading.

Maktbanken har et multibeskyttende sikkerhetssystem og holder kortslutning og andre lignende trusler i sjakk. Utover sikker lading, inkluderer PowerCore + mini også PowerIQ. Den kan oppdage enheten din og leverer raskest mulig ladehastighet tilsvarende. Dessuten støttes det av en 18 måneders garanti.

USP: Flerbeskyttende sikkerhetssystem

Sjekk ut på Amazon

# 12. Slim Power Bank med dobbelt innsats av Yoobao

Hvis du er ute etter en slank og lett kraftbank til din iPhone, har Yoobao det beste alternativet for deg. Sjekk denne eksterne batteriladeren, som er 0, 5 ″ tykk og veier bare 9, 1 ounce. Ta med deg denne strømbanken hvor som helst og når som helst.

For å gjøre det til et attraktivt stykke har Yoobao brukt et integrert aluminiumslegeringsfly av skall, som gjør det vakkert og elegant. For å beskytte telefonen din har Yoobao installert ti lag med avanserte beskyttelsesregler; telefonen din er beskyttet mot overspenningsvern, temperaturkontroll og andre trusler.

USP: Utsøkt håndverk

Sjekk ut på Amazon

#1. 3. Xiaomi Mi Power Bank med 18 W Fast Charging

Xiaomi er et populært telefonmerke, som også har dristet seg inn i smarttelefontilbehør som strømbanker. Denne bærbare laderen fra Xiaomi har fått tilstrekkelig kraft i en lengre tids bruk. Nyt ferien og forretningsreiser med denne strømbanken, da den lader iPhone-en din tre til fire ganger.

For en rask økning i batterilevetiden justerer Xiaomi power bank intelligent opp til 18W. Den ergonomiske designen til denne strømbanken passer komfortabelt i hånden din. Sjekk de runde kantene på begge sider, som gir denne bærbare laderen elegant design.

USP: Ergonomisk design

Sjekk ut på Amazon

# 14. Ayyie 10000mAh Solar Power Bank

Så mye om vanlige kraftbanker? Prøv Ayyie, en av de beste bankene for solenergi for iPhone. Med et godt 10000mAh-batteri er det mer enn i stand til å lade smarttelefonen mer enn tre ganger.

Kombinasjonen av PC, ABS og silikonmateriale har gitt den en holdbar struktur som enkelt kan overleve selv ekle humper. Det er to lommelykter som aldri lar mørket hemme festen om senkveld.

USP: To LED-lommelykter

Sjekk ut på Amazon

# 15. Power Bank med 2 USB-porter fra INIU

For å tilby mye ekstra juice til iPhone-en din, kan du ikke gå galt med INIU. Denne strømbanken har 10 000 mAh batteri som kan lade din iPhone 8 tre ganger. Begge USB-portene er i stand til å levere en total utgang på 4, 8 A som kan være fullt tilstrekkelig til at du kan lade flere enheter med ganske god hastighet.

Ved å holde vanlige farer som overoppheting borte, tilbyr det sikker lading til iPhone-en din. Sjekk ut LED-lommelykten som kan være veldig nyttig, spesielt når du må takle mørke omgivelser. Til slutt støttes INIU av 3-års garanti.

USP: 4, 8A total effekt

Sjekk ut på Amazon

# 16. Vanntett bærbar solenergibank Dizaul

Det som imponerer meg mest med denne kraftbanken fra Dizaul er den stilige fotballkorndesignen. Med 5000 mAh batteri og to USB-porter, bør det ideelt sett tilfredsstille dine behov. Den er laget av high-end silikongummi, ABS og PC-materiale. Det sklisikre designet, vannavstøtende, det støtsikre designet gjør det meget beskyttende. Det er en krok som lar deg henge den i ryggsekken.

Skulle du ønske deg en slitesterkt strømbank, kan denne være en hot pick.

USP: Støtsikker design

Sjekk ut på Amazon

Pakk inn

Har du hentet en strømbank til din iPhone? Hva er den kvaliteten du vil se i alle toppbanker? For meg er kompakt design og hurtiglading de to egenskapene jeg aldri unnlater å sjekke. Del preferansene dine i kommentarfeltet nedenfor.

Det kan være lurt å se på:

 • Beste solenergibanker for iPhone 11-serien
 • Beste iPhone 11 Pro Max, 11 Pro og iPhone 11 USB-C strømbanker
 • Beste billadere for iPhone 11, 11 Pro og 11 Pro Max

For å lese flere slike topptilbehørslister for iPhone, last ned appen vår og følg med på Facebook, Twitter og Instagram.

Ansvarsfraskrivelse: iGeeksBlog mottar provisjoner når noen kjøper varene gjennom tilknyttede lenker.