Slik fjerner du venner med iMessage Typing Prank på iPhone og iPad

Når du melder noen spesiell eller en god venn, er det ikke noe mer stressende enn "å skrive" animasjonen i iMessages. Det kan bety mange ting: prøver de å bestemme hva de skal fortelle deg? Skriver de ut et langt essay for å legge på deg? Du har ingen anelse. Det gjør den perfekt for en morsom iMessage-masking. Vi viser deg her hva du skal gjøre hvis du kjeder deg og bare vil irritere noen.

Hva dette koker ned til er veldig enkelt: Du kommer til å laste ned en iMessage-typing GIF som ser nøyaktig ut som “skriving” -animasjonen. Så skal du sende det til målet ditt på Meldinger. GIF vil spille og etterligne skrive animasjonen og ... vel ... den vil fortsette å spille. De vil tro at du skriver ut din siste testamente.

Slik spiller du Typing Prank i iMessages

Trinn 1. Trykk lenge på iPhone og skriv GIF nedenfor og velg " Lagre bilde."

Steg 2. Gå til en meldingstråd i Meldinger-appen din, eller start en ny.

Trinn 3. Trykk på "Bilder" -ikonet, trykk deretter på GIF for å velge det, og trykk deretter på send .

Du vil ende opp med noe som ser ut som bildet nedenfor. (Hvis du vil drive deg sinnssyk, gjør du det vi gjorde og send det til deg selv.)

Etter å ha gjort dette, vil du ha sendt en GIF som ser uskikkelig ut som meldingen “skriver” -animasjonen. Hvis du sender det til noen som ikke mistenker noe, tror de kanskje at du skriver ut et essay.

Det kan være lurt å ta en titt på:

  • Hvordan sette en GIF som live bakgrunn på iPhone
  • Hvordan gjøre Live Photos til GIF-er på iPhone og iPad
  • Beste iMessage-spill
  • Hvordan dempe eller forlate en gruppe iMessage på iPhone, iPad og Mac

Likte du denne iPhone-typen GIF-prank? Er det andre iPhone-triks og pranks du liker å spille på vennene dine? Del dine tilbakemeldinger i kommentarfeltet eller kontakt oss på Facebook, Twitter og Instagram. Last ned iOS-appen vår for å lese andre morsomme opplæringsprogrammer på iOS 13.

 

Legg Igjen Din Kommentar