Beste iPhone XR-ermer i 2020: Omfattende beskyttelse for den store enheten

IPhone XR flaunts en dynamisk aluminiumsramme og front / bak glass kropp. Du ønsker å beskytte denne vakre brikken i lang tid, og for dette formålet er du villig til å betale noen få dollar. Men du skal ikke ta noen avgjørelser i all hast, og ikke må kaste bort pengene dine på noen beskyttelsessak som ikke passer på enheten. Hva med en veske til din 6, 1-tommers iPhone? Sjekk dette utvalget av førsteklasses iPhone XR-ermer.

Ermer for iPhone XR sikrer omfattende beskyttelse. Du kan enkelt installere og fjerne din iPhone inn og ut av en ermet, som er behagelig å holde i hendene. Ermer er i stor grad bygde poser av forskjellige materialer. De er ikke bare sterke, men også stilige, slik at du alltid kan fremheve din stilkvotient. Gitt de mange fordelene, er det lurt å kjøpe en av de beste ermene til din iPhone XR fra listen nedenfor.

Topp 10 iPhone XR-ermer / vesker i 2019

Rask tilgang:

 • fitBAG
 • HAPPER STUDIO
 • Caseflex
 • HAPPER STUDIO
 • Ceocase
 • WeirdOldSnail
 • fitBAG
 • Crazy Horse Craft
 • Dockem
 • Tainada

#1. fitBAG

Som navnet antyder, passer FitBAG komfortabelt på din iPhone XR og etterlater ikke plass når telefonen er inne i ermet. Stoffvesken med fin drakt ser imponerende ut når du holder den i hendene. Denne håndsydde hylsen passer nøyaktig på enheten din og beskytter den mot støv, riper og andre mindre påvirkninger.

Det fasjonable stoffet hjelper deg med å skape en imponerende personlighet. FitBAG har brukt mikrofiber av høy kvalitet i denne vesken, så når du setter inn eller fjerner telefonen, blir skjermen rengjort automatisk.

USP: Håndsydd erme

Sjekk ut på Amazon

# 2. HAPPER STUDIO

Her er en klassisk lærveske til din iPhone XR. Denne vesken i ekte lær er helt håndlaget, og dette faktum gir spesiell verdi til denne saken. Du kan tilpasse dette ermet ved å legge til initialene, gravere navnet ditt eller prege ditt personlige motto eller uttrykk.

For å gjøre denne vesken sterk og holdbar, har HAPPER STUDIO brukt omtrent 2 mm tykt skinn. Ermet passer tett på din iPhone XR og beskytter den mot støv og riper.

USP: Håndlaget veske

Sjekk ut på Amazon

# 3. Caseflex

Caseflex har en ekte blå iPhone XR-veske for å beskytte premium-enheten din fra alle hjørner og sider. Denne neoprenvesken passer perfekt til din iPhone, og derfor vil du gjerne holde ermet i hendene.

For beskyttelse av telefonen har CaseFlex satt inn et mykt polstret innvendig fôr, som også beskytter telefonen mot riper og fall.

USP: Mykt polstret innvendig fôr

Sjekk ut på Amazon

# 4. HAPPER STUDIO

Nok en fasjonabel ermet fra HAPPER STUDIO! En forretningsmann med høyt anseelse eller en høytflyvende profesjonell vil sikkert gjerne kutte iPhonen sin inn i dette lærdekselet. Denne ermet ser luksuriøst ut med sitt raffinerte skinn, fantastiske masker og enkel design.

HAPPER STUDIO har brukt nesten 1 mm tykt skinn for å lage denne førsteklasses saken. Mykt, innvendig fôr på dette ermet sikrer enhetens sikkerhet mot riper og støv. Ikke gå glipp av den magnetiske klaffen som holder telefonen på plass med den tette passformen.

USP: Holdbar magnetisk klaff

Sjekk ut på Amazon

# 5. Ceocase

Opplev lærdommens rikdom i denne ekstremt luksuriøse ceocase-ermet. Denne saken er laget av førsteklasses lær, som er garvet på den mest unike måten. Det ser ut som at skinnet er overdøvet med olje, og kanskje derfor; det er den hyggelige gløden.

Denne imponerende utformede saken viser din raffinerte smak uansett hvor du er i verden. Folk i nærheten vil sikkert sette pris på valg av tilbehør til iPhone XR.

USP: Rik glød

Sjekk ut på Amazon

# 6. WeirdOldSnail

WeirdOldSnail har brukt rent veganske materialer for å produsere dette ermet. Den håndlagde vesken har kortspor for å bruke den som en lommebok. Denne saken kan også fungere som lommebokveske, da du enkelt kan lagre to / tre kort inne i saken.

Bortsett fra stil, tilbyr denne saken også styrke da den lett kan beskytte telefonen mot riper, støt og støv. Den rosa fargen på denne saken begrenser bruken av den for bare jenter.

USP: Vegansk materiale

Sjekk ut på Amazon

# 7. fitBAG

Nydelig design av dette skinnhylsen matcher stiligheten til iPhone XR. Denne håndsydde saken passer nøyaktig på din iPhone XR. Før du bruker denne saken, må du fjerne alle andre saker fra iPhone-en din og deretter sette enheten i denne vesken.

Denne saken er laget i Tyskland og beskytter telefonen mot støv, riper og mindre påvirkninger. Fuskepelsen gir deg et mykt koselig preg når du holder etui i hendene.

USP: Individuelt håndlaget

Sjekk ut på Amazon

# 8. Crazy Horse Craft

Denne ermet er den perfekte definisjonen på luksus. Den er ikke lett tilgjengelig, ettersom den er håndlaget etter at du har bestilt. Ermet har to spor for kortene dine. Når det gjelder design, er interiøret laget av tykt ullfiltmateriale som renser iPhone XR hver gang du bruker den til å plassere eller fjerne enheten.

Det ytre er laget med spesiell Crazy Horse Leather som endrer tekstur når du gnir overflaten. Det er litt i høyere prisskala, men kvalitet kommer alltid med en pris.

USP: Luksuriøs erme

Sjekk ut på Amazon

# 9. Dockem

Ermet fra Dockem er laget med syntetisk skinn sammen med lerret twill effekter. Denne kombinasjonen gir dette produktet et rikt og stilig utseende. Bortsett fra det har den også fire små lommer for kortene dine.

Den er veldig slank, og den er fullt kompatibel med trådløs lading. Minus kortene, og du vil ikke føle noe lag på iPhone XR, det er så tynt. Til slutt er det ingen fargevarianter tilgjengelig.

USP: Fire lommer for kort

Sjekk ut på Amazon

# 10. Tainada

Tainada har laget den fineste iPhone-ermet for menn og kvinner. Det beste med denne ermet er dens brukbarhet; du kan knytte dette ermet med beltet, ryggsekken eller henge den rundt halsen. IPhone-en din er alltid beskyttet og nær deg.

Laget av neopren vanntett materiale av høyeste kvalitet, er ermet sekk er støtsikker for å beskytte din verdifulle elektroniske enhet. Dobbelte zip-lommer kan ikke bare lagre iPhone, men også holde kredittkort, kontanter, mynter, ladekabel, headset, nøkler, etc. trygt.

USP: Dobbelte glidelåslommer

Sjekk ut på Amazon

Det var alt folkens!

Logger av…

Ermer tilbyr beskyttelse mot hele kroppen til iPhonene dine. En av de beste fordelene med iPhone XR-ermer er den enkle håndteringen av den store enheten. Inne i ermet er din iPhone fullstendig beskyttet, og du vil gjerne ha brikken i hendene.

Du vil kanskje også utforske mer tilbehør:

 • Beste iPhone XR treetuier
 • Beste iPhone XR robuste tilfeller
 • Beste iPhone XR trådløse lader som støttes
 • Beste iPhone XR tunge saker

Hvilken ermetui vil du kjøpe til din iPhone XR? Del dine tilbakemeldinger med oss ​​på Facebook og Twitter. Sørg også for å laste ned appen vår for å bla gjennom flere tilbehør til iPhone XR.