Beste iPhone 6 / 6s skinnvesker i 2020: Den myke tekstur som du ønsker for din iPhone

Lærvesker er populære for den myke tekstur og beroligende komforten de gir til iPhone. Bortsett fra at de er klassiske med både profesjonelle og lave profiler, er de kjent for å lage et forbløffende par med iPhone. Hvis du er ute etter noen attraktive ekte skinnvesker, er her en liste over de beste iPhone 6 / 6s lærvesker .

Når det gjelder kompromissløs kvalitet og lang holdbarhet, kan svært få saker tåle mot ekte skinnvesker. Med tanke på den høye etterspørselen etter lærvesker av høy kvalitet, har vi kortlagt noen av de beste av dem. La oss sjekke ut for å ha en til din nye iPhone 6!

De beste lærvesker for iPhone 6/6 av 2019

Rask tilgang:

 • DICHEER
 • Crave
 • Khomo
 • KIHUWEY
 • Jisoncase
 • Hoofur
 • Belemay
 • Dreem Fibonacci
 • Lupa
 • eple

#1. DICHEER Skinndeksel

Dette enkle dekselet til din iPhone 6 eller 6s er laget av førsteklasses skinn og er støvtett, ripebestandig og lett å holde og gripe.

Det er laget av skinn av høy kvalitet og myk TPU, som beskytter telefonen mot dråper og dermed forhindrer riper. Designet ser imponerende og luksuriøst ut. Den skriker ikke oppmerksomhet, men ser profesjonell og ren ut.

Denne lærvesken lar deg klikke på knappene enkelt. Det føles uanstrengt. Kantene er litt hevet for å beskytte skjermen og kameraet når telefonen holdes flat på bordet. Med denne saken får du også en gratis skjermbeskytter.

USP: Støvsikker og gratis skjermbeskyttelse

Sjekk ut på Amazon

# 2. Crave Leather Case

En kombinasjon av etui, kortholder og funksjonelt telefonstativ gjør dette til et perfekt kjøp for å beskytte iPhone 6 eller 6s. Laget av vegansk skinn av høy kvalitet og den nøyaktige sømmen, er Crave skinndeksel egnet for din dyre telefon. Den beskytter mot riper og skrammer.

Saken kan også fungere som telefonstativ og har spor for å holde alle kredittkort og kontanter. Du har tre farger å velge mellom. På toppen av alt er denne støttet av en pengene-tilbake-garanti som lar deg kjøpe den uten bekymringer.

USP: Laget av vegansk skinn

Sjekk ut på Amazon

# 3. Khomo lærveske

Khomo lærveske har en vintage bokdesign som gir din iPhone et profesjonelt utseende. Kvalitetsskinnet kombinert med den håndlagde finishen gir mer fjær til profilen.

Lommebokvesken er veldig solid og vil ikke la riper eller slippets innvirkning skade din iPhone. Tre spor for kort og en lomme for penger kan dekke dine rutinemessige behov. Ettersom den er lett, ser ikke iPhone-en din klumpete ut i det hele tatt. Brun og svart er de to fargene du kan velge mellom.

USP: Vintage bokdesign

Sjekk ut på Amazon

# 4. KIHUWEY

Det første ordet jeg vil bruke for dette omslaget er 'annerledes'. Vesken har en unik bakklaffdesign som kan inneholde opptil 5 kort, kontanter osv. Den er virkelig praktisk, og du vil elske å bruke den. Følelse og grep er mykt og behagelig.

En kickstand gir sjarmen, ettersom den gjør det praktisk å lese, se på videoer, videosamtaler osv. Lett hevet bufferkant forhindrer at skjermen din blir riper mens du også beskytter den under dråper. Jeg vil foreslå at du ser på forskjellige bilder og gir det en tur.

USP: Spor for kort eller kontanter og en innebygd kickstand

Sjekk ut på Amazon

# 5. Jisoncase

Hvis det elegante designet er det som dreper deg mest, kan Jisoncase lommebokveske være et klart valg for deg. Den formtilpassede designen med de nøyaktige utskjæringene gir denne skinnvesken en forbløffende profil. Din iPhone ser søt ut med denne saken.

Laget av ekte skinn, tåler saken mindre påvirkning. Den glatte tekstur gir akkurat det grepet du ønsker å holde den komfortabelt.

USP: Myk skinntekstur

Sjekk ut på Amazon

# 6. Hoofur

Før du leser om denne, vil jeg først be deg om å se på bildet. Er det ikke fantastisk! Praktiske spilleautomater for lagring av kort eller kontanter, unik flik med to knapper, førsteklasses skinn og perfekt søm gjør det til et høyt vurdert produkt som er elsket av mange mennesker.

Lett og slank design sikrer at smarttelefonen din passer godt i lommen. Baksiden og sidene av saken er bygget omtenksomt for å beskytte iPhone mot dråper og riper. Den er tilgjengelig i 5 vakre farger og vil være en utmerket match for telefonen din.

USP: Nyttig design og vakre farger

Sjekk ut på Amazon

# 7. Belemay

Denne lærvesken fra Belemay er spesielt designet for folk som elsker den gamle bokprofilen. Det ekte kuskinnet har forsterket strukturen for å overleve sporadiske støt. Med svineskinnskinnet kan interiøret absorbere støt og holde skrap i sjakk.

Du har flere kortspor for å holde verdisakene dine trygge. I tillegg er det et stort rom å ha noen dollarregninger. Når det gjelder farger, er det seks attraktive varianter for din oppmerksomhet.

USP: Ekte skinn i skinn

Sjekk ut på Amazon

# 8. Dreem Fibonacci

Når jeg snakker sannheten, ville denne oppstillingen ikke vært ufullstendig uten Dreem Fibonacci. Det er en topp lommebokveske.

Det er skåret ut av faux skinn av høy kvalitet og har stilig design. Den avtakbare slanke saken gir deg mer fleksibilitet.

Du kan føre opptil 6 kredittkort og 10 dollar regninger på en sikker måte. Med RFID-tyveribeskyttelse forblir kortinformasjonen din trygg. Dessuten kan du velge Fibonacci i flere stilige varianter.

USP: RFID-tyveribeskyttelse

Sjekk ut på Amazon

# 9. Lupa

LUPA lommebokveske har en pen design. Den premium faux skinnkonstruksjonen med raffinert håndverk gir den et formelt utseende. På grunn av hovedsakelig den støtdempende konstruksjonen, er lommebokvesken fullt utstyrt for å tåle støt.

Denne lommebokvesken har tre kortspor og et stort rom for å la deg stage noen dollarsedler. Med den magnetiske lukkingen vil du enkelt feste og lukke saken.

Til slutt er det flere vakre farger som mørkebrunt, lysebrunt, svart og rosegull å velge mellom.

USP: Holdbar konstruksjon

Sjekk ut på Amazon

# 10. eple

Hvis du eier en iPhone, er det åpenbart at du stoler på produktene laget av Apple. Denne lærvesken er ikke annerledes; Apple selv lager det, og dermed er kvalitet garantert. Håndlaget av premium europeisk skinn, og dette tilfellet gir deg en myk følelse mens du holder på iPhone 6. Presise kutt gir sømløs tilgang til alle porter og funksjoner på iPhone.

Apple-produktdesign er vanligvis enkle, men elegante, og denne saken er det perfekte eksemplet på klassen. Det er også fire livlige farger å velge mellom.

USP: Ekte europeisk skinn

Sjekk ut på Amazon

Det er det!

Logger av

Så, hvilken av disse skinnvesker har fått øynene opp for deg? Jeg vil virkelig vite navnet. Hvilken kvalitet vil du se i alle lærvesker? La deg verdifulle tilbakemeldinger komme over linjen.

For meg er det som får en skinnveske til å skille seg ut den rike profilen og holdbarheten. Jeg vil alltid at skinnvesken min skal se elegant ut på iPhone-en min gir bedre grep og uhindret tilgang til alle portene og knappene.

Du vil kanskje sjekke ut:

 • Beste iPhone 6 Plus utøvende saker
 • Beste iPhone 6s og iPhone 6s Plus Bluetooth-hodetelefoner
 • Beste iPhone 6 / 6s lommebokvesker
 • Beste iPhone 6 / 6s Plus trådløse ladere

For å lese flere slike topp iPhone tilbehørslister, last ned appen vår og hold kontakten med på Facebook, Instagram og Twitter.

Ansvarsfraskrivelse: iGeeksBlog mottar provisjoner når noen kjøper varene gjennom tilknyttede lenker.

 

Legg Igjen Din Kommentar