Hvordan stoppe apper fra å åpne ved oppstart på Mac

Noen gang lurt på, hvorfor Mac-maskinen din begynner å gå sakte etter noen måneder eller år? Det er en rekke årsaker bak det; av dem er en av grunnene til at apper automatisk starter når du starter på nytt eller slår PÅ Mac-en på. Disse appene nevner det meste når du installerer dem, men de fleste av oss bare ignorerer det.

De bremser oppstartsprosessen, og fremfor alt spiser de opp prosessorkraften uten noen produktiv effekt. Det er en enkel måte du kan begrense disse appene fra å åpne ved oppstart. Vi har nevnt detaljert guide nedenfor for å demonstrere prosessen, ta en titt.

Hvordan stoppe apper fra å åpne ved oppstart på Mac

Trinn 1. Klikk på Apple- logoen fra menylinjen og start " Systemvalg ".

Steg 2. Fra listen over tilgjengelige preferanser, klikk på “ Brukere og grupper ”.

Trinn 3. Nå vil du se listen over registrerte brukere for Mac PC. Velg den du vil endre oppstartsapper for.

Trinn 4. I det samme vinduet etter å ha klikket på brukeren, klikker du på " Innloggingselementer " -fanen til høyre på skjermen.

Trinn 5. Nå får du en liste over apper som åpnes ved oppstart av Mac. Her kan du enten skjule alle / alle apper eller fjerne dem helt fra listen.

Trinn 6. For å skjule apper, klikker du bare på avkrysningsruten ved siden av hver app. For å fjerne dem fullstendig, velg appene ved å klikke i avmerkingsboksen for å merke av og deretter klikke på “-” -tegnet som ligger nederst.

Trinn 7. Du kan nå avslutte Systemvalg og sjekke endringene ved å starte Mac-maskinen på nytt.

Det er alt; alle de appene du skjuler eller fjerner fullstendig, vil ikke mer plage deg eller Mac-en din ved oppstart. Du vil merke en betydelig hastighetsendring når du starter Macen din neste gang.

Del dine tilbakemeldinger med oss ​​i en kommentar nedenfor eller på Facebook, Twitter og Google Plus.

 

Legg Igjen Din Kommentar