Beste iPhone 6 Plus-tilfeller fra Griffin i 2020: Hent den beste beskyttelsen for din iPhone

IPhone 6 Plus er Apples første phablet. En dyrere enhet krever bedre, tilpasset, personlig beskyttelse. Derfor er Griffins sett med de beste iPhone 6 Plus-tilfellene i en rekke varianter. Alle disse Griffin-sakene er laget for å beskytte din iPhone 6 Plus fullstendig, fra små ting som støv og riper til til og med 4 fot høye dråper.

Griffins samling av iPhone 6 Plus-saker har som mål å imøtekomme enhver smak. Du har disse tilfellene i Survivor-stil som gir all-round beskyttelse; det er ultratynne, slanke saker som holder det originale utseendet til en iPhone 6 Plus intakt og mer.

Et utvalg av iPhone 6 / 6s Plus tilfeller fra Griffin i 2019

#1. Avsløre

Griffin's Reveal er en klar sak i høy kvalitet for iPhone 6 / 6s Plus. Laget av polykarbonatmateriale, dekselet er ganske glatt og har en myk struktur. Derfor føles det ikke glatt i håndflaten din.

Selv om saken er slank, kan den bekjempe skrubber og også motstå påvirkning med lite volum. Takket være de myke og taktile uttalte knappene, vil du få respons.

USP: Ultraklart design

Sjekk ut på Amazon

# 2. Survivor Summit

Survivor Summit er den typen saker som gir kompromissløs forsvar mot dråper. Selvfølgelig ser det ikke stilig ut og tilfører masse ekstra bulk til enheten. Men når det gjelder å beskytte enheten mot støt, er den foran kurven.

På grunn av hovedsakelig responsive knapper og eksakte utklipp, vil du kunne bruke enheten din uten problemer. Med det robuste ytre skallet leverer Survivor Summit et sikkert tak for å forhindre utglidninger.

USP: Fire lag beskyttelse

Sjekk ut på Amazon

# 3. Overlevende helt terreng

Nok en mektig holdbar sak fra Griffin Technology! Survivor All-Terrain sports er en eksepsjonelt beskyttende design som kan spre enda ekkel utslag.

Alle de fire hjørnene har fått en ekstra pute for å overleve sjokk med letthet. Belteklipshylsteret er nyttig når du vil bære enheten din sikkert. I tillegg er det en innebygd skjermforsvarer som aldri lar riper skade skjermen.

USP: Eksepsjonelt beskyttende design

Sjekk ut på Amazon

# 4. Overlevende Slim

Hvis du ønsker å få en pålitelig beskyttelse for smarttelefonen din uten å legge til unødvendig bulk, vil Survivor Slim være veien å gå. Stivt polykarbonatskall hjelper det til å hindre støt, mens silikonjakken holder skvler unna.

Det ytre har et sklisikkert design som føles behagelig i hendene. Når det gjelder knapper, tilbyr de taktile tilbakemeldinger, slik at du enkelt kan trykke dem.

USP: Beskyttende design i en slank formfaktor

Sjekk ut på Amazon

# 5. Identitetsgrafit

Det som gjør “Identity Graphite” til et imponerende deksel er det støtdempende designet som beskytter smarttelefonen uten å se klumpete ut i det hele tatt. Så fortsetter phabletten din å være søt.

Den slagfaste gummien forsterker ikke bare foringsrøret, men gir også mye forbedret griping. I tillegg har den en hevet kant for å bekjempe skrubber. Og til $ 5, 47 er Identity Graphite en av de billigste sakene for iPhone 6 / 6s Plus.

USP: Slagsikret design

Sjekk ut på Amazon

Det er alle gutta!

Del dine tilbakemeldinger med oss ​​i kommentaren nedenfor, på Facebook, Twitter og Telegram. Sørg også for å laste ned appen vår på iPhone og iPad.

 

Legg Igjen Din Kommentar