Beste iPhone 6 / 6s-treetuier i 2020: Håndlagde, bilde-perfekte tresaker for iPhone 6

Det er lettere å pakke iPhone 6 eller 6s på en enkel, normal polykarbonatveske, men tresaker gir en egen estetisk stil. Det er noe med iPhone 6-etuier i tre som gir din iPhone en distinktiv og imiterbar stil.

Vi har en rekke iPhone 6 / iPhone 6s tresaker oppført her. De er fra høyt anerkjente, populære case-produsenter som spesialiserer seg på håndlagde treklær til Apples nyeste dings.

Beste iPhone 6 og 6s treetuier i 2019

#1. Joylink

I motsetning til Slicoo er Joylink treskrin håndlaget fra Oakwood. Det indre skallet er laget av polykarbonat og tettsittende sikrer full sikkerhet mot normale fall og støt. Oakwood-naturen er slik at ingen to tilfeller er identiske.

Hver sak vil ha en annen fargetone. Bortsett fra utseende, er all grunnleggende funksjonalitet til iPhone 6 / 6s fullt tilgjengelig.

USP: Polykarbonat-støtfanger

Sjekk ut på Amazon

# 2. JuBeCo

JuBeCo treskrin viser beundringsverdig utførelse. Med den faste bambus trekonstruksjonen beriket av det fascinerende mønsteret, har saken fått designet til å arrestere hjertet. TPU-støtfanger gir mer styrke til det; kjemper ut dråpens utfordring.

Den har også en frontleppe for å forhindre at skjermen berører overflaten. Dessuten er denne vakre trevesken tilgjengelig i 19 nydelige fargevalg med forskjellige mønstre.

USP: Bedårende håndlaget design

Sjekk ut på Amazon

# 3. TabPow

TabPow er laget av høykvalitets palisander og TPU. Det myke TPU-interiøret gjør at denne trevesken kan absorbere støt. Den hevede rammen sørger for at berøringsskjermen forblir beskyttet i tilfelle enheten faller flatt.

Vesken er veldig lett og passer fint på din iPhone 6. Knappene er veldig lydhøre for klikket. Denne tresken kommer i tre fargealternativer.

USP: Støtsikker konstruksjon

Sjekk ut på Amazon

# 4. Belk

Denne trevesken fra Belk har et veldig tynt utseende. Hybridvesken er konstruert med tre og TPU av høy kvalitet og gir full beskyttelse for enheten din. Med den snap-on designen, blir den enkelt installert på enheten din.

Takket være det myke interiøret, er trehuset i stand til å motstå sjokk. Med det ekstra grepet føles det ganske behagelig i håndflatene. Til slutt er det fem fargevalg å velge.

USP: Gummi støtfanger

Sjekk ut på Amazon

# 5. kwmobile

Det miljøvennlige materialet gjør hele forskjellen her. Denne kwmobile trevesken beskytter smarttelefonen din med sitt vakre mørkebrune utseende. Se på det indre plastmaterialet som holder din iPhone 6 / 6s ordentlig montert i saken.

Kwmobile har brukt et sterkt bakdeksel som kan tåle dråper, fall, støt, støt og riper med det robuste støtdempende materialet. Siden saken er laget av naturlig trevirke, kan det hende du får et annet trekorn enn det som er nevnt på dette bildet her.

USP: Miljøvennlig materiale

Sjekk ut på Amazon

# 6. NeWisdom

NeWisdom har blitt opprettet med sandeltre i ypperste klasse. Den robuste konstruksjonen er kraftig nok til å forsvare smarttelefonen din mot tilfeldige fall. På grunn av hovedsakelig TPU-gummi av høy kvalitet, gir ikke saken et skader på smarttelefonen din.

Den sklisikre designen gir det nødvendige grepet for å holde iPhone komfortabelt. Denne beskyttende trevesken kommer i et par fargealternativer.

USP: Slank profil

Sjekk ut på Amazon

# 7. OTOOLWORLD

Det som setter tonen for OTOOLWORLD er et vakkert mønster. Den er skåret ut av ekte tre og sterk nok til å tilby den nødvendige beskyttelsen til iPhone.

Innvendig med myk TPU, kan denne trevesken motstå riper. De nøyaktige utklippene øker brukeropplevelsen ved å tilby problemfri tilgang til alle funksjonene.

Med det sklisikre utsiden får du det mye forbedrede grepet som hindrer smarttelefonen i å gli. Dessuten kommer OTOOLWORLD i ni fargevarianter.

USP: Vakre mønstre

Sjekk ut på Amazon

# 8. FXYRAIN

FXYRAINs treveske tilfører din stil stil og klasse. Denne harde saken er laget av naturlig tre og annen hard PC-materiale. Denne kombinasjonen gir saken en enorm styrke, som enkelt kan installeres og fjernes.

Fronten på denne saken er et ekte naturlig treplate og kanten er PC-plastmateriale. Den luktfrie saken gir deg en jevn berøringsfølelse.

USP: Luktfri sak

Sjekk ut på Amazon

# 9. skåret

RYDDT treetui er ren klasse. Det er et must for folk som vil ha en trekasse av høy kvalitet som kan passe vakkert til elegansen fra iPhone 6. Kornmønsteret forbedrer ikke bare utseendet, men gir også et sikkert grep.

Vesken passer godt på smarttelefonen; tilbyr komfortabel tilgang til alle funksjonene på enheten din. I tillegg kan du velge denne stilige trevesken i 13 farger.

USP: Kornmønster

Sjekk ut på Amazon

# 10. iCASEIT

iCASEIT har laget denne saken fra 100% naturlig dyrket trevirke. Denne premium trevesken er virkelig unik ettersom den har naturlig trekorn; du vil ikke finne et annet slikt tilfelle i verden.

Det er vanskelig å holde en presis utskjæring når saken er laget av tre. Men iCASEIT har oppnådd denne presisjonen uanstrengt, og du vil oppleve denne perfeksjonen ved å lett få tilgang til alle portene og knappene på iPhone 6 eller iPhone 6s.

USP: Ergonomisk design

Sjekk ut på Amazon

# 11. Native Union CLIC

Når du snakker om de beste tresakene for iPhone, kan du ikke holde tilbudene fra Native Union borte. Og “CLIC” hører utvilsomt til eliteserien.

Saken er pent håndlaget og viser et førsteklasses utseende. Tofargede farger gir mer stil i profilen.

For at alle er slanke, kan det motstå slag og også bekjempe riper. Til slutt kommer Native Union CLIC i to fargevarianter som korall / kirsebær og oliven / valnøtt.

USP: To-tone design

Ta en titt på NativeUnion

Det er alt for nå!

Pakk inn ...

Hvilken tresak har du valgt ut av disse verdige utfordrerne for å gi din iPhone 6 naturlig teft? Det ville være flott å vite navnet på saken som har fått oppmerksomheten din. La oss også vite hvilken kvalitet du foretrekker i en treetui.

Disse sakene er laget av miljøvennlig tre. De er ekstremt kompakte og kan beskytte smarttelefonen din mot utilsiktet skade. Videre passer de godt sammen med enheten din, og gir problemfri tilgang til alle funksjonene på enheten din.

Det kan være lurt å ta en titt på disse tilbehørslistene:

  • Beste iPhone 6 vanntette tilfeller
  • Beste iPhone 6 Kickstand tilfeller
  • Beste iPhone 6 lommebokvesker
  • Beste iPhone 6 Folio Vesker

For å enkelt få tilgang til flere slike topp iPhone tilbehørslister, last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​på Facebook, Twitter og Instagram.