Beste iPhone SE Kickstand tilfeller i 2020: Nyt flere fordeler med en enkelt sak

iPhone SE kickstand-saker er de beste følgesvennene for iPhone-brukere å se på videoer og filmer i håndfri modus. Dessuten er kickstand-tilfeller også nyttige i å lese e-bøker og nyte Facetime-samtale med venner og familie.

Vi har listet opp noen av de beste iPhone SE kickstand-saken laget av kjente merkevarer i USA. Disse sakene er laget av forskjellige materialer og er tilgjengelige i flere utførelser for din komfort. Før du bestiller en, kan du sjekke ut hver og utforske forskjellige funksjoner i kickstand-saker.

Beste Kickstand tilfeller for iPhone SE i 2019

Rask tilgang

 • Temdan
 • Vofolen
 • Aduro
 • Cocomii
 • JETech
 • Vakoo
 • Suntechor
 • Amzer
 • E LV
 • vena
 • BENTOBEN

#1. Temdan

Temdans kickstand-sak er usedvanlig vanntett. Din iPhone SE er beskyttet fra alle hjørner og sider, da dette tilfellet er laget av et materiale, som overgår den militære standarden. Saken beskytter din iPhone, selv om den slippes fra høyden 6, 6 fot i mer enn 1000 ganger.

Kickstand av denne saken ligger subtilt på baksiden; du kan bruke den når du vil lese e-bøker, se på videoer, spille spill og bruke FaceTime-samtaler. Denne vanntette vesken gjør at du kan holde deg 10 meter under vann i en time.

USP: Ekstremt vanntett

Sjekk ut på Amazon

# 2. Vofolen

Hvis du foretrekker en sak med ergonomisk design, kan Vofolen være verdt å ta et skudd. Med den hybride designen med dobbel struktur, gir den også den nødvendige beskyttelsen til din iPhone mot dråper og riper.

Inkluderingen av en sammenleggbar kickstand gir deg både media og håndfri samtaletid. Pluss at det innebygde metallet gjør det mulig for saken å jobbe med bilfester. Så du har ønsket synsvinkler på stasjonen. Til slutt er Vofolen tilgjengelig i tre farger som svart, marine og rosa.

USP: Ergonomisk design

Sjekk ut på Amazon

# 3. Aduro

Hva med å plukke ut en sak som inneholder både kickstand og hylsterklipp? Aduro kan være et utmerket alternativ hvis du vil bære iPhone tryggere og også glede deg av media håndfri.

Den gummierte tekstur gir forbedret griping, slik at du føler deg komfortabel mens du holder på enheten. Du kan bruke kickstanden til å plassere iPhone både i liggende og portrettmodus. Og knappene og utklippene er presise slik at brukeropplevelsen din forblir problemfri.

USP: Holster klipp med sikker låsemekanisme

Sjekk ut på Amazon

# 4. Cocomii

Cocomii har pakket alle nyttige funksjoner i denne kickstand-saken. Den er stilig, solid, luksuriøs og holdbar - hva mer kan du forvente av en iPhone SE kickstand-etui. Alle disse funksjonene gjør denne saken tidløs og ultimate premium-pakke. Denne slanke saken har et taktilt grep med den doble sjiktstrukturen av TPU-karosseriet og PC-støtfangerrammen.

Etuiet klemmer din iPhone med de nøyaktige utklippene; kan du få tilgang til alle funksjonene og kontrollene på telefonen. Denne multifunksjonelle kickstand-saken gir håndfri seeropplevelse når du vil se filmer / videoer eller ønsker å lese e-bøker.

USP: Tidløs design

Sjekk ut på Amazon

# 5. JETech

Ønsker du å la din iPhone skinne igjennom? Dette tilbudet fra JETech har en gjennomsiktig design som lar smarttelefonen fortsette å vise frem sin eleganse.

Fusjonen av TPU og PC har gitt saken den nødvendige styrken for å overleve humper. Dessuten har alle de fire hjørnene blitt styrket for å motstå støt.

Det er en ringholder som også fungerer som et praktisk stativ for å la deg bruke smarttelefonen mer komfortabelt. Dessuten kommer JETech i to farger - svart og klar.

USP: Ringholder

Sjekk ut på Amazon

# 6. Vakoo

Vakoo tilbyr et dobbeltlags iPhone SE kickstand-etui, som nettopp er kuttet ut for rask tilgang til viktige porter og knapper. Saken ser klumpete ut i profilen, men du kan enkelt bruke strøm- og volumknapper på iPhone SE. For å gi deg bedre grep og følbar følelse har Vakoo brukt silikonmaterialer og strukturert design.

Dette dobbeltlags etuiet er laget av støtdempende silikon og herdet polykarbonatplast. Begge materialene beskytter din iPhone mot interne støt og eksterne riper.

USP: Teksturert design

Sjekk ut på Amazon

# 7. Suntechor

Suntechor har laget denne todelte saken fra robust PC og fleksibel TPU for å gjøre den beskyttende og elegant. TPU og plastmateriale av høy kvalitet beskytter telefonen mot riper og støt. Bortsett fra utmerket beskyttelse, sikrer denne saken smart design med kickstand. Få full tilgang til alle funksjonene og knappene uten å fjerne saken.

Denne saken fås i fem livlige farger; i motsetning til andre kickstand-tilfeller, skiller Suntechor seg ut med sine estetiske elementer.

USP: Utmerket beskyttelse

Sjekk ut på Amazon

# 8. Amzer

Din iPhone SE fortjener ikke annet enn den beste beskyttelsen, og denne Hybrid dobbeltlags hybridvesken med kickstand gir den beste beskyttelsen. Nå kan du gå bekymringsfri med de to lagene med avansert hybridbeskyttelse.

Det første laget er laget av slitesterkt silikondeksel som passer perfekt til din iPhone SE; det andre laget er laget av hardt skall, og derfor motstår det støtet. Du får lett tilgang til alle knapper og porter for rask betjening av smarttelefonen.

USP: Slitesterk hybriddesign

Sjekk ut på Amazon

# 9. E LV

Bare se på denne saken fra E LV, og du vet at den er laget for folk som vil ha et ultimat skjold mot ekle dråper. Den har en solid bygning for å absorbere sjokk med letthet. I tillegg har alle de fire hjørnene fått ekstra forsvar for å spre støt.

Belteklemmen lar deg klippe din iPhone på en sikker måte, og du får også rollen som stativ. Og det robuste utsiden gir bedre gripe, slik at det ikke er noen sjanse for en slip-up.

USP: Ultimate protection

Sjekk ut på Amazon

# 10. Vena vCommute

Hvis du liker konseptet med et minimalistisk lommebokveske, kan Vena vCommute være et av de bedre alternativene for deg. Høydepunktet i denne saken er det skjulte sporet der du trygt kan lagre et kort.

Saken har et lærdeksel som også blir til et stativ. En annen bemerkelsesverdig ting er at dekselet kan brettes i tre posisjoner for å forbedre seeropplevelsen. I tillegg tilbyr den vern av militær karakter, slik at smarttelefonen din forblir sikker mot vanlige støt.

USP: Skjult kortspor

Sjekk ut på Amazon

# 11. BENTOBEN

BENTOBEN presenterer en kickstand-sak som flaunts feminine nåde. Ta en titt på baksiden av denne saken, som har masse glitter og bling-effekter. Det glitrende fuskskinnet fanger raskt øynene til damer, som uunngåelig vil miste hjertet til denne rosegullvesken.

Men det er ikke en av disse sakene med all stil uten muskel. Dette produktet er laget av slitesterkt og hardt PC-deksel og sklisikker TPU-støtfanger. Dobbeltlags saken har perfekt hjørnebeskyttelse, noe som gjør den muskuløs og robust.

USP: Sklisikker TPU-støtfanger

Sjekk ut på Amazon

Det er det!

Ditt favoritt kickstand-omslag?

Så, hvilken av de ovennevnte sakene har du valgt for din iPhone? Er det den som lar din iPhone gløde eller den som er bygget for å tilby kompromissløs skjold?

Ikke gå glipp av:

 • Beste iPhone SE lommebokvesker
 • Beste iPhone SE lærvesker
 • Beste iPhone SE Slanke Vesker

Vil du utforske flere slike iPhone-tilbehør? Sørg for å laste ned appen vår og hold deg innstilt på oss via Facebook og Twitter for aldri å gå glipp av de siste artiklene våre.