Beste iPhone 8 Plus lærvesker i 2020: Klassisk design beriket av Aesthetic Charm

IPhone 8 Plus har kanskje ikke et helt nytt design som iPhone X, men den klassiske phablet ser fremdeles ganske imponerende ut. Hvis du har kjøpt denne kraftige phableten, må du (sannsynligvis) leke med ideen om å plukke opp en passende sak for å tilby den den nødvendige omsorgen. Skulle du tenke på å gå for en mer estetisk appell, vil disse beste iPhone 8 Plus skinnvesker være verdt å ta alvorlig vurdering (sjekk ut dette innlegget for iPhone 8 skinnvesker.)

Med tanke på forskjellige smaker har jeg plukket opp en rekke deksler. Disse tilfellene er tilberedt med kvalitetsmateriale, veldig holdbare. De passer plettfritt på iPhone og tilbyr viktig beskyttelse mot dråper. Ettersom de fleste av dem kommer i flere farger, kan du enkelt velge en passende kompis for smarttelefonen.

De beste lærvesker til iPhone 8 Plus i 2019

Rask tilgang:

 • bellroy
 • Luksusbok fra Pad & Quill
 • SHIELDON
 • Kulor
 • ZVE
 • QIALINO
 • B BELK
 • Pierre Cardin
 • Yoghurt
 • OtterBox STRADA-SERIEN
 • Spigen Valentinus
 • Jisoncase
 • FRIFUN
 • CIVPOWER

#1. bellroy

Det er vanskelig å kombinere funksjoner i en støtfangerveske og en kickstand i et enkelt etui. Bellroy har gjort dette effektivt og uanstrengt. Denne lærvesken til en iPhone i pluss størrelse er den beste saken som gir deg doble fordeler med en kickstand og en lommebokveske.

På baksiden vil du finne at upretensiøs magnetisk lukking, når du åpner kan du lagre dine tre kreditt- / debetkort. Du kan bruke den samme magnetiske lukkingen for å gjøre saken din til en kickstand-sak.

USP: Engineered flex polymer

Ta en titt på Bellroy

# 2. Luksusbok fra Pad & Quill

Ser du på en avansert skinnveske? Pad & Quills “Luksusbok” ville være en fortjent utfordrer.

Det som setter dette lærdekket i sin egen liga, er den unike kombinasjonsboksen av amerikansk skinn av full korn og ekte Baltisk bjørkved. Mens den glatte tekstur gir fin følelse å berøre, forsterker den naturlige trestolen konstruksjonen for å overleve støtet.

Hovedsakelig på grunn av UV-motstandskvaliteten, synes Luxury Book aldri å bli gammel. Hvis du foretrekker å ha flere kort, vil du finne muligheten til å lagre opptil 6-8 kort betydelig. Videre passer denne luksuriøse dressen perfekt sammen med trådløs lading.

USP: Blanding av ekte tre og baltisk bjørkved

Ta en titt på Pad & Quill

# 3. SHIELDON

Hvis du har kjærligheten til nydelig håndverk, bør du ikke gå glipp av SHIELDON. Denne lommebokvesken er vakkert laget med ekte kuskinn. Mykt absorberende interiør forsterker strukturen og gjør det også holdbart.

Tre kortspor og en pengenehylse gjør det til en komplett lommebokveske. Du kan også doble folioen for å gjøre den om til et praktisk stativ.

Enda bedre, denne klassiske lærvesken fås i seks farger: svart, rød og brun og leveres med livstidsgaranti. Til $ 28 SHIELDON er en stjele fra alle vinkler.

USP: Støtdempende design

Sjekk ut på Amazon

# 4. Kulor

Leter din phablet etter en slank skinnveske? Hvis det enkle svaret er ja, ser Kulors utvalg av iPhone 8 Plus lærvesker ut til å være et litt mer åpenbart valg.

Det som gir disse dekslene en kant over mange av sine kolleger, er den slanke, men likevel veldig slitesterke, bygget kvaliteten takket være toppkornskinnet. Dessuten tilfører den håndlagde finishen vintage-følelsen til profilen.

Siden overflaten er ganske jevn, vil både lommen og hendene gå veldig enkelt med det. Dessuten kan Kulors skinndeksler også avverge vanlige fall uten problemer.

USP: Kvalitetsskinn av høy kvalitet med håndlaget finish

Sjekk ut KulorCases

# 5. ZVE

ZVE lommebokveske, som viser et imponerende minimalistisk design, trenger ikke å gjøre mye arbeid for å få øynene opp. Det er laget av PU-lær av høy kvalitet og sportsmyk overflate. TPU-basen gjør det mulig å absorbere støt.

Den glatte strukturen gir sikkert grep; slik at du kan holde smarttelefonen mer praktisk. Den har et spor på baksiden slik at du kan bære ID eller kredittkort sikkert. Dessuten kommer denne elegante lommebokvesken i flere fargevarianter.

USP: Slim Design

Sjekk ut på Amazon

# 6. QIALINO

QIALINO har et elegant design som passer perfekt til phabletten. Det er skåret ut av topp kvalitet kuskinn. Den raffinerte finishen forbedrer utseendet.

Microfiber-fôrinteriør gjør det mulig å motstå riper, mens den hevede kanten slipper riper fra å skade skjermen. Apple-utklipp forbedrer utseendet ytterligere. Dessuten kan du velge denne ultratynne lærvesken i tre farger: svart, brun og lysebrun.

USP: Microfiber fôr interiør

Sjekk ut på Amazon

# 7. B BELK

“Enkel” er det mest passende ordet for B BELK lommebokveske. Forberedt med mykt skinn, og har et sofistikert ytre. Det raffinerte utseendet toppet av håndlaget design ser virkelig behagelig ut for øynene.

TPU interiør gjør det mulig å motstå påvirkning. Den har bare ett kortspor. Stativfunksjonalitet er ideell for komfortabel medievisning. Dessuten kommer den i ti flotte farger som svart, blå, brun osv.

USP: Stand Funksjonalitet

Sjekk ut på Amazon

# 8. Pierre Cardin

Pierre Cardins pent utformede design er oppmerksom oppmerksomhet. Det er klargjort med ekte skinn og har bilder-perfekte utskjæringer som gjør at den passer sømløst rundt din iPhone 8 Plus. Med lærtekstur har du mye forbedret grep.

Med den elegante og kompakte designen, legger den heller ikke mye til smarttelefonen din. Hevede kanter fungerer som en pålitelig forsvarer for skjermen.

Når det gjelder farger, har du tre alternativer å velge mellom sort, brunt og grått. I tillegg kommer Pierre Cardin livstidsgarantien.

USP: Ganske kompakt design

Sjekk ut på Amazon

# 9. Yoghurt

Skinnvesken fra Yogurt er helt håndlaget ved hjelp av ekte kuskinn, og det er helt sikkert fantastisk. Det som fanger øyet er teksturen på saken. Den er ikke polert for å gjøre den blank. Innstilt, viser det det naturlige skinnets utseende.

I tillegg til det er det tre spor for kortene dine og en liten lomme for noen av regningene dine. Hvis du søker etter en elegant og ekte lærveske, kan søket ditt slutte her. Til slutt er den tilgjengelig i forskjellige fargealternativer.

USP: Ekte skinn i skinn

Sjekk ut på Amazon

# 10. OtterBox STRADA-SERIEN

Hvis du er ute etter ren klasse, bør du huske OtterBox STRADA SERIES skinnveske. Lommebokvesken er forberedt med ekte skinn og har en urban design. Det gir smart beskyttelse til smarttelefonen din. For alle er så holdbare, det ser ikke klumpete ut i det hele tatt.

Saken har en vertikal spalte for å holde kort og dollarsedler. Den klikker perfekt på enheten; gir uhindret tilgang til kamera, port og høyttalere. Til slutt er den kun tilgjengelig i ren svart farge.

USP: Protective Design

Sjekk ut på Amazon

# 11. Spigen Valentinus

Spigen Valentinus er spesielt grunnet for folk som liker en premium skinnveske. Lommebokvesken er laget av ekte lær og har PC-foringsrør som gir styrken til å bekjempe ujevnheter.

Denne folio lommebokvesken har tre kortspor og en pengelomme som er god nok til å klare oppgaven din. Magnetisk lukking lar deg holde verdisakene dine trygt inne. Videre kommer Valentinus i to farger: svart og mørkebrun.

USP: Klassisk design

Sjekk ut på Amazon

# 12. Jisoncase

Oppriktig talt er den viktigste grunnen til at jeg har inkludert Jisoncase i denne roundupen den utrolig slanke designen. Det ser søtt ut på phabletten. Med tillatelse av de nøyaktige utklippene, klikker lærvesken på en snill på enheten.

På grunn av hovedsakelig høykvalitets kornskinn, er det i stand til å beholde sin sjarm lenge. Det glatte utsiden føles behagelig å ta på, og gir den nødvendige komforten for å holde iPhone. Dessuten kan du Jisoncase skinnveske i flere fargevarianter som svart, blå, brun osv.

USP: Høykvalitets kornskinn

Sjekk ut på Amazon

#1. 3. FRIFUN

Skryt av skjønnheten i iPhone 7 og 8 Plus med FRIFUNs ekte lærveske. Den er slank og elegant med naturlig lærtekstur, noe som tilfører iPhone skjønnhet. Bortsett fra det, gir det myke indre stoffet liten pute til enheten og klemmer heller ikke overflaten.

Saken tåler også mindre påvirkning fra normale fall eller støt. Det er presise kutt på saken som ikke hindrer funksjonaliteten til telefonen. Til slutt er den tilgjengelig i fire forskjellige fargealternativer.

USP: Slank og elegant design

Sjekk ut på Amazon

# 14. CIVPOWER

Som noen som setter pris på minimalistisk profil, har jeg funnet CIVPOWER som et ganske fint alternativ. Det er skåret ut av vegansk skinn av høy kvalitet og har et glatt ytre.

Inkludering av mykt mikrofiberinteriør gir det den nødvendige styrken for å absorbere støt. Det kan også motstå riper.

Sjekk utklippet på baksiden som lar Apple-logoen skinne gjennom. Enda bedre, du har flere kule fargealternativer å velge mellom: sort og brunt.

USP: Slagbestandig interiør

Sjekk ut på Amazon

Det var alt folkens!

Plukket ditt?

Jeg er sikker på at du ikke trengte å bruke mye tid på å velge en verdig kamp for phablet! Hvilken er det? Hva er egenskapene du har likt i akkurat denne skinnvesken? Å ha tilbakemeldinger ville være hyggelig.

Du vil gjerne se gjennom:

 • Beste iPhone 8 Plus batteri tilfeller
 • Beste iPhone 8 Plus tilfeller
 • Beste iPhone 8 Plus lommebokvesker
 • Beste iPhone 8 Plus støtfangervesker

Liker du denne artikkelen? Last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook og Twitter for å utforske flere slike topplister for tilbehør til iPhone.