De beste iPhone 5 / 5s forankringsstasjoner i 2020 [Jobb med iPhone SE]

Helt siden Apple introduserte iPhone 5, har ting aldri helt vært det samme i dock-produserende industri. Lyn dock, et massivt skifte fra 30-pinners dock-kontakt, har ført til flere nye produktserier. Med lanseringen av iPhone 5 beveget Apple seg mot et nytt dock-system, og her er vi, med noen av de beste dokkingstasjonene for iPhone 5 og iPhone 5s, som også er kompatible med den nyeste iPhone SE. [Sjekk listen over de beste iPhone SE-dokkingstasjoner med høyttaler.]

Avhengig av budsjett, vil du se fra en rekke minimalistiske havna fra Philips til noen virkelig fantastiske dem fra Bose.

10 beste iPhone 5 / 5s-dokkingstasjoner i 2019 [Jobb med iPhone SE]

#1. Sincetop

Sincetop har laget denne iPhone-dokken med en enkel enkelhet som fanger oppmerksomheten din. Den komfortable designen lar deg installere og fjerne iPhone raskt. Bortsett fra din iPhone, kan du også lade AirPods på denne ladedokken.

Gitt funksjonene og kvaliteten på denne dock, virker produktet underpriset, og du må ta tak i denne dokkingstasjonen nå.

USP: Stabil og pålitelig

Sjekk ut på Amazon

# 2. iHome iPL8XHG

Vil du ha en allsidig dokkingstasjon til din iPhone? iHome iPL8XHG kan være et av de bedre alternativene.

Bortsett fra å lade iPhone, leverer den også musketiden din. Med Reson8-høyttalerkamrene gir den lyd av topp kvalitet.

Det er også FM-radio med 6 forhåndsinnstilte stasjoner, slik at du kan stille inn på et kult radioprogram. I tillegg hjelper den doble alarmen deg med å holde deg i takt med din stadig skiftende rutine.

Den justerbare søvntimeren med separat volum kommer godt med hvis du vil sovne med musikk.

USP: Reson8 høyttalerkamre

Sjekk ut på Amazon

# 3. BEACOO

Det som definerer “BEACOO” er den kompakte og holdbare konstruksjonen. Den er designet for å være en effektiv lader ikke bare for din iPhone, men også Apple Watch.

Med den sakvennlige designen lar den deg beholde iPhone uten å fjerne dekslet. Du får en mer praktisk seeropplevelse under handsfree-visningssamtaler.

Takket være den myke puten har smarttelefonen den nødvendige pleien for å holde skraping unna. Til slutt kommer “BEACOO” i to fargevarianter som svart og den nydelige rosa.

USP: Holdbar oppbygget

# 4. Trykk på Play ONE Dock

Når du snakker om de beste ladingene for iPhone, kan du ikke holde Press Play “ONE Dock” ute av syne. Det er en så imponerende dockingstasjon som ideelt tikker av alle essensielle bokser.

Første ting først, det er Apple MFi-sertifisert og gir rask og sikker lading. Derfor vil du ikke møte feilmeldingen som "Dette tilbehøret støttes kanskje ikke", feil gang på gang. Dessuten utmerker det seg også med å starte Apple Watch med den nødvendige effektiviteten.

Med den justerbare Lyn-porten fungerer den med de fleste tilfeller. I tillegg gjør den solide aluminiumskonstruksjonen den til en langvarig følgesvenn av iPhone.

USP: Justerbar lynport

# 5. Pezin & Hulin

Hva med å gå for en komplett dokkingstasjonsorganisasjon, ikke bare for iPhone eller Apple Watch, men også for nettbrett og bærbar PC? Møt “Pezin & Hulin” en tre-dokkingstasjon som er designet for å la deg lade flere enheter med høy effektivitet.

Den er laget av naturlig bambus og har solid konstruksjon. Den holder enhetene dine komfortabelt for sikker lading.

Med den pene kabelforvaltningen lar den ikke kabel rotet til skrivebordet. Dessuten er det også et oppbevaringsrom slik at du kan holde kabler og adaptere trygt.

USP: Lad flere enheter

Sjekk ut på Amazon

# 6. DPNAO

DPNAO gir deg en komplett pakke i dockingstasjonen. Etter å ha oppfylt sin primære forpliktelse til å legge til iPhone, tilbyr dokken deg vekkerklokke, Bluetooth-høyttalere, fjernkontroll for høyttaler, FM-radio, USB-ladekontakt og Aux-kontakt. Med så mange ting pakket i en enkelt boks, bør du ikke vente et øyeblikk på å ta denne muligheten.

Bortsett fra din iPhone, kan du koble andre enheter til denne Bluetooth-høyttaleren. Vil du se videoer på iPhone-en mens den lades? Bare roter basen 90 grader og nyt favorittfilmene og -videoene dine.

USP: Bluetooth-fjernkontroll

Sjekk ut på Amazon

# 7. iHome iPL23

Denne dokkingstasjonen fra iHome er ganske lik den vi har nevnt ovenfor. Drevet av Reson8 (R) høyttalersystem og tilbyr rik lydkvalitet. Og FM-radioen med 6 forhåndsinnstilte stasjoner gjør at du kan hente dine favorittprogrammer.

Du kan dra nytte av søvntimeren for å lytte til favorittmusikken din om natten og slå av høyttaleren på forhåndsdefinert tidspunkt. Når det gjelder lading, er det opp til merket, og lar deg starte enheten på en sikker måte. I tillegg kommer iPL23 i to farger som svart og hvitt.

USP: FM-radio med 6 stasjoner forhåndsinnstilt minne

Sjekk ut på Amazon

# 8. Comsoon

Enkelhet er det største høydepunktet av "Comsoon." Den har en mer funksjonell design som holder din iPhone jevnlig.

Du kan justere dokken til ønsket vinkel for en praktisk seeropplevelse. Derfor vil du glede deg over FaceTime eller synes det er litt lettere å samhandle med enheten mens den lades.

Det høykvalitets aluminium gir det den nødvendige styrken for å motstå støt. I tillegg beskytter den myke silikonputen enheten mot skrap.

USP: Myk silikonpute

Sjekk ut på Amazon

# 9. TOBSON

TOBSON har kombinert en dokkingstasjon og en strømstripe i et enkelt produkt. Denne unike USB-ladestasjonen organiserer skrivebordet ditt pent, da du kan lade fire enheter til denne dokken. Dessuten kan du bruke strømstripen til å koble til Mac-en eller andre datamaskiner.

TOBSON har brukt det antislående plastskallet og 100% kobbertråd for å beskytte enhetene dine mot overspenning og overlading. Den praktiske designen gjør at du kan fjerne dokkingstasjonen fra strømstripen og USB-portene.

USP: Flyttbar dockingstasjon

Sjekk ut på Amazon

# 10. Avantree

Hvis en minimalistisk design er øverst på prioriteringslisten din, kan du ta "Avantree." Et skudd. Denne Lightning-dock er ultra-bærbar og kommer med den sakvennlige designen. Så du vil ikke ha noe problem med å lade iPhone selv med en sak på.

En annen viktig funksjon som er verdt å nevne er Apple MFi-sertifisering. Det betyr at den er fullt kompatibel for å gi iOS-enheten strøm. I tillegg kommer Avantree ladestativ i fire fargevarianter toppet med 24-måneders begrenset garanti.

USP: Ultra-bærbar design

Sjekk ut på Amazon

Det er alt!

Valget ditt?

Hvilken av de nevnte dokkingstasjonene ovenfor har du valgt for enheten din? Er det en enkel eller en multitasker?

Du vil kanskje også sjekke ut:

  • Beste iPhone 5 / 5s strømbanker
  • Beste iPhone 5 / 5s Bluetooth-hodetelefoner
  • Beste iPhone 5 / 5s billader
  • Beste iPhone 5 / 5s armbånd

Liker du dette innlegget? Sørg for å laste ned appen vår og forbli koblet med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus for aldri å gå glipp av de siste historiene våre.