Beste personlige finansapper for iPhone og iPad i 2020: Administrer penger bedre

Kan du ikke følge med på utgiftene dine og ønsker å maksimere besparelsen med letthet? Du må utforske disse beste iPhone personlig økonomi-appene for å ta full kontroll over utgiftene dine.

For å starte prosessen ved å lage budsjettet ditt og holde øye med utgiftene. Bruk varslene for å forbli på kurs for å nå målet ditt. Få dessuten det beste ut av eksperttipsene for å finne ut den riktige måten å investere dine hardt tjente penger på. La oss vite hva mer disse personlig økonomi-appene for iOS har i vente for deg!

Beste iPhone / iPad-apper for personlig økonomi - 2019

#1. Mint Personal Finance

Mint er lett en av de beste appene for personlig økonomi. Det er den nøyaktige pengesjefen og finanssporeren du ønsker å bringe utgiftene ned til ønsket nivå og skalere opp besparelsen uten å legge noe press på deg selv.

Lag budsjettet i samsvar med inntekten og hvor mye du ønsker å spare. Alt du ønsker å følge med på kontosaldoen, nettoverdien, kredittpoengene du bruker, er på ett sted. Den lar deg administrere regningene og pengene dine sammen for å gjøre oppgaven litt enkel for deg. Angi påminnelser, planlegg betalinger for å være i forkant og aldri gå glipp av noe.

Pris: Gratis

nedlasting

Les også: Best Expense Tracker-apper for iPhone

# 2. Klarhetspenger

"Clarity Money" er en smart personlig økonomi-app. Med bruk av datavitenskap og maskinlæringsteknologi kan den analysere økonomien din utrolig.

Spor utgiftene dine, øke og beskytt kredittpoenget ditt, senk regningene dine og administrer alle kontoene dine uten å ta stress. Det hjelper deg også å ta en bedre beslutning som kan betale enormt utbytte både på lang og kort sikt. I henhold til dine bruksvaner, foreslår appen at du får bedre kredittkortavtaler.

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. Personlig kapital

“Personal Capital” er svært effektiv for å spore og administrere økonomisk liv. Til å begynne med, oppretter du bare et budsjett per opptjening og holder en oversikt over utgiftene dine. Du kan sjekke ut de detaljerte inntektene og utgiftene etter kategori eller betalingsmottaker.

Det lar deg sammenligne portefølje med topp markedsstandarder for å hjelpe deg med å oppfylle investeringsmålet ditt. Ved å installere Holdings Today-utvidelsen, vil du kunne spore det daglige markedet så vel som individuelle beholdningsbevegelser. Bruk personaliserte råd for å spare mer penger og oppnå målet ditt.

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. Fudget

“Fudget” er veldig nyttig for å administrere pengene dine. Bare opprett lister over inntekter så vel som utgifter og følg med på balansen.

Du kan raskt legge til og redigere listen. Siden det ikke er noen tidsbegrensninger, kan du bruke den etter ønske. Ved hjelp av Touch ID kan du gi mer sikkerhet til kontoen din.

Pris: Gratis

nedlasting

# 5. PocketGuard

Med “PocketGuard” er sporing og styring av din personlige økonomi ekstremt praktisk. Det lar deg synkronisere alle dine personlige økonomikontoer som kredittkort, lån, sparing og investeringer på et sted og hjelpe deg med å holde rede på dem.

For å oppnå best mulig resultat, sett dine lagringsmål og sørg for å nå det jevnlig. Finn ut hvor mye du kan bruke etter at besparelsene og regningene er planlagt. Sammenlign utgiftene til den nåværende måneden med gjennomsnittet, og bli kjent med om du vil bruke for mye eller spare. Gjennom varsler holder det deg varslet om kredittkortregningen, bankgebyr, lånebetaling og uønskede kostnader.

Pris: Gratis

nedlasting

# 6. Splitwise

Splitwise er en flott app som hjelper deg med å holde oversikt over delte regninger. Du må oppgi detaljene for regningene som er delt og betalt av en.

Alle vil kunne legge til utgifter og sjekke saldoen. Det vil gi deg detaljer om hvor mye som gjenstår å pådra av noen eller å gi noen. Sett opp e-postpåminnelser for regninger for å unngå å betale bot. Få dessuten varsler om forfalte regninger eller hver oppdatering for å holde alt i sjakk.

Pris: Gratis

nedlasting

# 7. Debet og kreditt

“Debet & Credit” hjelper deg med å ta full kontroll over utgiftene dine og spare mer penger. Hold alle kontoene dine på ett sted, administrer dem komfortabelt og bytt mellom dem enkelt.

Takket være bevegelser og brukervennlige funksjoner, kan du raskt opprette en ny transaksjon. Hvis du handler oftere på et bestemt sted, kan du lagre posisjonsperioden og registrere utgifter umiddelbart. Det gir deg også en liste over lagrede mottakere sortert etter avstanden. Med iCloud-synkronisering forblir alle dataene dine sikre og lett tilgjengelige på alle enhetene dine.

Pris: Gratis

nedlasting

# 8. MoneyCoach

“MoneyCoach” er den ideelle guiden du ønsker å redusere utgiftene dine og maksimere sparingshastigheten. De avgjørende rapportene sammen med de personaliserte tipsene kan vise seg å være en katalysator for forloveden din.

Appen støtter flere kontoer og lar deg angi budsjett ved ukentlig, månedlig eller årlig. Ved hjelp av Touch ID kan du gi et ekstra lag til kontoen din. 3D Touch-støtte gir deg tilgang til viktige funksjoner rett fra startskjermen på iOS-enheten din. Apple Watch-appen lar deg registrere transaksjonen mye raskere.

Pris: Gratis

nedlasting

# 9. Budsjett lagret

Når det gjelder funksjonalitet, er “Budget Saved” ganske ryddig. Spor dine ønsker kontra behov og spar så mye penger du kan ved å unngå unødvendige utgifter.

Avhengig av behov, oppretter du budsjettet etter uke, måned eller hvilken som helst tilpasset tidsperiode. Med både detaljerte utgifter og ønsker rapporter, gir det deg riktig innsikt. Bruk påminnelser til din beste fordel for å aldri gå glipp av noen regning eller lånebetaling.

Pris: Gratis

nedlasting

# 10. spender

Det som gjør "Spender" til en slik produktiv personlig økonomi, er muligheten til å la deg legge til utgifter og inntekter umiddelbart. Du kan lage forskjellige kategorier der du bruker pengene dine. Legg inn pengene som brukes hver dag i disse kategoriene, og slå på budsjettknappen.

Legg til beskrivelse for hver inntekt eller utgift for å huske viktige punkter. Appen vil automatisk kontrollere utgiftene ved å sende statistikk og månedlige og daglige balanser. Sikre det med et passord for å forhindre at noen støter på din personlige informasjon uten din tillatelse. Den fungerer også som en kompetent valutakalkulator.

Pris: Gratis

nedlasting

Bunnlinjen

Med mindre du holder deg til den angitte regelen og sørger for at utgiftene dine aldri overskrider de trukket grensene, vil du ikke kunne nå målet ditt. Derfor er nøkkelen til å spare mer penger å holde seg til den angitte regelen.

Hva disse personlig økonomi-appene gjør er å tilby din fullstendige frihet til å administrere og spore utgiftene dine akkurat slik du vil. Angi tilpassede varsler og påminnelser for å sikre at du ikke holder oppgaven.

Siden vi snakker om forretnings- og personlig økonomi, vil jeg anbefale deg å lese noen av de like viktige innleggene som beste visittkortleser-apper, beste apper for strekkode og QR-kode, etc.

Har du noen tilbakemeldinger? Gi oss beskjed om det i kommentarfeltet, og følg med oss ​​via Facebook, Twitter og Telegram for å utforske flere slike topplister over iPhone- og iPad-apper. Sørg også for å prøve iOS-appen din på iPhone og iPad.

 

Legg Igjen Din Kommentar