De beste iPhone 5s / iPhone SE-batteriene i 2020 for å doble strømmen på iPhone

For turister og reisende er iPhone SE, 5s eller iPhone 5 batteri tilfeller en velsignelse. Disse sakene dobler standby- og taletiden på iPhone-en din, og det er veldig nyttig når du er borte fra en ladeport.

Vi har skrevet om iPhone 5-batteripakker tidligere. Mens mophie og Belkin tilfeller fortsatt er noen av de mest populære iPhone-batteripakkene, er det flere alternativer du kan velge mellom. Her er listen.

Beste iPhone SE-, 5-er- og iPhone 5-batteritilfeller i 2019

 • Mophie
 • OtterBox
 • Maxboost
 • AexPower
 • UNU
 • AUYOO
 • Gasopic

#1. mophie Juice Pack Air

Unødvendig å si, fortjener mophie omtale i enhver batterisakeliste for iPhone. “Juice Pack Air” har et ganske passende design.

Med det solide 1700 mAh-batteriet tilbyr det opptil 10 timer videoavspilling. Laget av ABS-materiale av høy kvalitet, kan det også tåle støt og til og med motstå riper.

Soft touch finish gir forbedret grep for å sikre at iPhone passer komfortabelt i håndflaten. På toppen av alt kommer Juice Pack Air i fem flotte farger som svart, rød, mørk metallisk, grønn og lilla.

USP: Myk berøring

Sjekk ut på Amazon

# 2. OtterBox Resurgence

OtterBoxs Resurgence-batteri etui til iPhone SE / 5s er lett en av de beste i bransjen. Den har en kompakt design som kretser rundt på smarttelefonen.

For alle som er så slanke, tilbyr det vern av militær karakter til enheten. Drevet av 2 000 mAh batteri, og leverer mange tonn ekstra batterilevetid til din iPhone.

LED sikrer at du enkelt kan følge med på strømstatusen. Til slutt er det tilgjengelig i flere farger som sort, hvitt / grått, vann / hvitt og skifer / rosa.

USP: Militærbeskyttelse

Sjekk ut på Amazon

# 3. Maxboost Atomic S

Vil du ha en mer funksjonell batterikasse til din iPhone 5s eller iPhone SE? Maxboost Atomic S er verdt å ta alvorlig vurdering.

Vesken har et ganske elegant design. Du kan imidlertid stole på at den skal forsvare smarttelefonen din mot utilsiktet fall og skrap.

Utstyrt med et robust 2, 400 mAh batteri, og gir opptil 120% ekstra batterilevetid. Det betyr at du vil få 12 timers taletid eller opptil 15 timer nettlesingstid.

Det beste med denne batterikassen er den innebygde kickstanden som forbedrer den håndfrie medievisningen. I tillegg kommer Atomic S i to fargekombinasjoner: hvit / rosa og hvit / sølv.

USP: Innebygd kickstand

Sjekk ut på Amazon

# 4. AexPower

Hater å se din iPhone gå tom for strøm eller vil du ha et absolutt beist for det? AexPower er verdt å ta et skudd på!

Det største høydepunktet i denne saken er det massive 4.800 mAh batteriet som gir enorme 220% ekstra juice. Det betyr at smarttelefonen din knapt vil slå en ujevn tur!

Det er fire LED-indikatorer for å holde deg oppdatert om ladestatus. Dessuten kan du velge dette batteri etui i fire farger inkludert gull, rosegull, svart og rødt.

USP: Massivt 4.800 mAh batteri

Sjekk ut på Amazon

# 5. UNU AERO

UNU AERO er usedvanlig effektiv. Det har et solid 2000mAh-batteri som gir mer enn 100% juice til smarttelefonen. For å være mer presis, vil du få rundt 12 timer taletid.

Den er Apple MFi-sertifisert og tilbyr den nødvendige sikkerheten til iPhone. Takket være den holdbare bygningen kan den tåle utilsiktet fall og også beskytte enheten din fra bunnen av.

I tillegg fungerer den hevede kanten som den pålitelige beskyttelsen mot riper. Derfor forblir berøringsskjermen din beskyttet mot skrap når du plasseres flatt på en overflate.

USP: Effektiv lading

Sjekk ut på Amazon

# 6. AUYOO

AUYOO har fått profilen til å være en pen batterikasse for din iPhone SE. Dekselet har en slank, men slitesterk design som tåler slag. I tillegg gir 4000 mAh batteri opptil 18 timer ekstra taletid.

Når det gjelder beskyttelse, har AUYOO fått CE- og RoHS-sertifisering. Med smartbrikken er den i stand til å avverge farer som for mye og overstrøm. Dessuten kommer AUYOO med 12 måneders garanti.

USP: Opptil 18 timer ekstra taletid

Sjekk ut på Amazon

# 7. Gasopic

Det er veldig få batterikasser som er like funksjonelle som Gasopic. Først og fremst har den en innebygd kickstand som er designet for å gi liv til din håndfri opplevelse. Og det andre er det en USB-port som lar deg lade andre enheter samtidig. Så hvis du har Android-enheter, vil du kunne lade dem opp ved hjelp av denne batterikassen.

En annen bemerkelsesverdig funksjon er 4800 mAh-batteriet med høy kapasitet som gir mange ekstra kostnader til iPhone-en din. Med CE- og RoHS-sertifisering er det en av de mest pålitelige laderne. I tillegg er Gasopic støttet av en 12-måneders garanti.

USP: USB-port

Sjekk ut på Amazon

Det er det, folkens!

Valget ditt?

Forutsatt at du har valgt et smart batteri etui til smarttelefonen. Hvilken er det, og hva er egenskapene som har sjarmert deg?

Du vil utforske:

 • Beste iPhone 5s lommebokvesker
 • Beste iPhone 5s tilfeller
 • Beste iPhone 5s vanntette tilfeller
 • Beste dokkingstasjon for iPhone 5s

Liker du denne artikkelen? Last ned appen vår, og hold deg oppdatert med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus for aldri å gå glipp av de siste tilbehørene våre.