10 beste Sudoku-spill for iPhone / iPad i 2020: Rack Your Brains Hard

Sudoku er veldig interessant så vel som et intellektuelt puslespill som utvikler din logiske kraft. Når du har kommet inn i sporet, vil du aldri føle deg som å gi den opp. Appellerer det også til din interesse? Flott! Se nærmere på de beste Sudoku-spillene for iPhone og iPad.

Så om du er en rookie eller en proff, vil du virkelig like disse Sudoku-spillene. Det som skiller dem ut er at de har et gigantisk bibliotek med gåter og tilbyr flere vanskelighetsgrader. Bare i tilfelle du trenger hjelp til å løse et hvilket som helst komplekst puslespill, hintes de også. La oss ta turen til å fange dem alle uten å gjøre noe for det!

Beste Sudoku-spill for iPhone og iPad i 2019

#1. Sudoku-Classic

Dette er enda et topp Sudoku-spill som har et enormt bibliotek med mange puslespill. Det har flere spennende nivåer å utfordre deg. Siden vanskelighetsgradene har vært smart balansert, vil du ha en fantastisk tid med å gå på spillene.

Den ene tingen jeg liker med dette spillet er auto-check funksjonaliteten som lar deg øyeblikkelig finne ut feil. Du kan lage notater for å holde en oversikt over fremdriften.

Den fremhever også duplikater for å sikre at du ikke gjentar tall. Det er ikke alt; du vil utfordre vennene dine til å låse horn med deg i et fantastisk vidd.

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. Sudoku

Sudoku er der du vil oppdage mange spennende puslespill. Med fantastisk grafikk og animasjoner har den alt for å holde deg hekket i flere timer.

Du må løse et puslespill med tre feil eller mindre. Det er flere tips som hjelper deg med å løse puslespillet. Den har et interessant poengsystem der poengsummen din avhenger av verdien på hver rad, blokk, kolonne multiplisert med den synkende multiplikatoren, samt verdien av hvert tall multiplisert med en multiplikator som synker i tid.

Du kan rangere og sammenligne Sudoku-score og prestasjoner mot venner så vel som andre spillere. Den teller også rennene og legger dem til topplistene på nettet.

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. Sudoku By Brainium Studios LLC

Denne er et av de mest kjente Sudoku-spillene for iOS. Det som står i godt hold er flere fantastiske gåter. Vanskelighetsnivåene er ideelt balansert slik at alle kan spille spillet med den nødvendige moro.

Med ubegrenset angre og gjenta alternativet, vil du kunne rette feilen uten problemer. Den har en hint-knapp som hjelper deg med å knekke puslespillet. Du kan bruke statistikk for å holde en oversikt over fremdriften. Det er fem tiltalende temaer som lar deg gi deg mer glede i stykket.

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. Sudoku Free

Den imponerende grafikken og utrolig spennende gåter er det som gjør dette spillet til en virkelig avtale. Den har fargetilpasning for opptil 90 forskjellige kombinasjoner som frisker opplevelsen. Siden det har lett, middels, hardt og ekspertisk vanskelighetsnivå, vil du like å spille det selv om du ikke er helt glad i gåter.

Hvis du vil utfordre ferdighetene dine, er det en rask modus for å få det beste ut av deg. Hvis du ønsker å løse et puslespill i sanntid, aktiverer du timer. Dessuten kan du også spore statistikken for å forbedre ytelsen.

Pris: Gratis

nedlasting

# 5. Sudoku - Prime Sudoku

Enten du er en nybegynner eller en mester, vil du falle inn med dette Sudoku-spillet. Den har tilpassbare inngangs- og skjerminnstillinger som krydrer spillopplevelsen på en stor tid. Det er så mange som 10 parallelle rutenett som aldri lar et kjedelig øyeblikk krype inn i spillingen.

Konflikt- og feilopphevingssystemet hjelper deg med å gjøre et smart trekk. Gjort et feil trekk? Ikke noe problem, du kan raskt angre / gjøre om for å sikre at du alltid er på banen for å vinne kampen.

Pris: Gratis

nedlasting

# 6. Sudoku Puzzle World av Zelnut

Sudoku Puzzle World kan skryte av spektakulær bakgrunn og nydelig grafikk. Siden det har et stort bibliotek med gåter, vil du aldri gå tom for alternativer.

Med fire vanskelighetsgrader som lett, middels, hardt og ekspert, vil du ha en flott tid å spille dette spillet selv om du er nybegynner.

Den har mer enn 70 fortryllende bakgrunnsbilder for å gi deg liv i opplevelsen. Spillsenteret er integrert med globale toppliste og prestasjoner.

Pris: Gratis

nedlasting

# 7. Sudoku +

Dette er et av de fineste Sudoku-spillene i App store med 17 vanskelighetsgrader. Det gir deg noen gode funksjoner, hint og tutorials for å løse gåtene med en tutorial som lærer deg gode løsningsmetoder. Det lar deg også skanne gåter fra aviser, magasiner ved hjelp av kameraet.

Siden appen genererer gåter, vil du alltid støte på noe verdt. Og ja, det er også opplæringen som lærer deg hvordan du kan mestre gåter.

Pris: 2, 99 dollar

nedlasting

# 8. Sudoku Quest

Det som skiller dette spillet fra resten er den enorme samlingen på mer enn 1000 gåter. Den har over 600 kjempefine nivåer med 11 strålende varianter. For å sikre at du alltid har en sjanse til å sprekke puslespillet, gir det deg også antydningen.

Det er et magisk øye som lar deg konsentrere deg om ett tall. Med auto-blyant kan du få alle mulige løsninger. Du har så mange som åtte fantasiverdener å utforske. Dessuten tilbyr den også tips og triks slik at du kan vinne spill med élan.

Pris: Gratis

nedlasting

# 9. Sudoku Killer

Dette er et killer Sudoku-puslespill for Sudoku-entusiastene. Tallene i hvert skissert område må summe til den angitte verdien, og det kan hende at tallene ikke gjentas i disse regionene. Det doble tastaturet lar deg veksle mellom notat- og svarmodus raskt.

Auto-save-funksjonen gir deg bare den bekvemmeligheten du ønsker å spille spillet med mer frihet. Det er også en minikalkulator som lar deg få regnestykket raskt.

Pris: Gratis

nedlasting

# 10. Sudoku Magic

Sudoku Magic lar deg ta Sudoku-puslespill fra en avis, en artikkel eller en hvilken som helst annen enhet ved å bruke iPhone-kameraet. Puslespillet blir deretter lagret i biblioteket, og dets kompleksitet blir definert av dens ratingalgoritme internt.

Fordelen her er at du ikke trenger en internettforbindelse. Hvis du noen gang blir sittende fast, bruker du hint-knappen for å løse puslespillet. Ettersom appen fortsetter å generere nye gåter, vil du alltid ha noe ganske fint å se etter.

Pris: $ 0, 99

nedlasting

Det er alt, kompis!

Crack the Puzzles!

Så, hvilket Sudoku-spill har du grepet for å gi deg liv i puslespilltiden? Hva slags puslespill liker du mest - enkelt eller ekstremt vanskelig? Del dine synspunkter i kommentarene nedenfor.

Jeg liker å spille puslespill som tvinger til å tenke utover de vanlige linjene. Selv om jeg ikke er veldig ekspert på å løse vendinger, har jeg en stor smak for å komme inn i tykke ting. Derfor appellerer kompliserte spill mye til meg.

Du vil gjerne ta en titt på disse innleggene:

  • Beste puslespill for iPhone og iPad
  • Beste iPhone og iPad Space Shooter-spill
  • Beste bilspillspill for iPhone og iPad
  • Beste Tower Defense-spill iPhone og iPad

For å lese flere slike iPhone- og iPad-applister, last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​på Facebook, Twitter og Instagram.