Apple Watch mangler kontakter? Prøv disse fikser for å få dem tilbake

Bare mottatt et anrop fra en kjent og Apple Watch-enheten din viste ikke kontaktnavnet? Ikke bekymre deg; Vi har noen få enkle hacks som kan løse problemet og hjelpe deg med å få den manglende kontakten tilbake.

Manglende kontakter på Apple Watch kan opprette flere problemer. For eksempel vil ikke Siri kunne ringe eller sende beskjed til den kontakten, og du kunne heller ikke finne dem i Meldinger-appen. Det eneste gode i alt dette er at det er en enkel løsning for problemet.

Slik fikser du manglende kontakter på Apple Watch

Noen ganger når du installerer ny oppdatering på Apple Watch eller laster ned noen tredjepartsapper, kan alle eller noen kontakter gå glipp av. Den sannsynlige årsaken bak dem er en viss feil i synkroniserings- eller bakgrunnsinnstillinger. Nedenfor er noen hacks for å løse dette problemet.

Tilbakestill synkroniseringsdata

Trinn 1. Åpne Watch-appen på din iPhone.

Steg 2. Bla ned til Generelt og trykk på den.

Trinn 3. Bla nedover til Nullstill og trykk på den.

Trinn 4. Trykk på Tilbakestill synkroniseringsdata.

Merkelig nok, når du trykker på Tilbakestill synkroniseringsdata, vil ikke iPhone eller Apple Watch vise noen indikasjon på om tilbakestillingen er aktiv eller ikke. Imidlertid kjører den i bakgrunnen, og hvis du sjekker Apple Watch noen minutter senere, bør kontaktene sannsynligvis være tilbake.

Tving på nytt Apple Watch

Selv om dette kan høres rart ut, men tvangsstart frisker opp gjeldende innstillinger for Apple Watch og til tider korrigerer noen minuttfeil.

Trinn 1. Trykk og hold inne Digital Crown og sideknappen i omtrent 10 sekunder.

Steg 2. Slipp knappene når du ser  Apple-logoen på klokkeskjermen.

Koble sammen og par sammen Apple Watch og iPhone

Gå til Watch-appen på din iPhone og trykk på kategorien Min klokke. Etter å ha valgt klokken, klikker du på '(i)' -ikonet og banker på Unpair Apple Watch . Ta en titt på vår fullstendige opplæring hvis du trenger mer hjelp.

Når du kobler opp iPhone-enheten, tar du sikkerhetskopi av alle dataene på Apple Watch. Når dette er gjort, vil Apple Watch automatisk koble fra for iPhone og gjenopprette til fabrikkinnstillinger. Par nå enhetene igjen. Tilbakestillingen og synkroniseringen på nytt skal rette opp for at Apple Watch ikke viser kontakter.

Det handler om det !!

Logger av…

Den skyldige bak kontaktene som ikke vises på apple watch, kan være noe lite problem, og disse triksene som er nevnt over kunne løse det umiddelbart. Hvis problemet vedvarer, kontakt Apple Support.

Har du opplevd dette problemet? Jobbet noen av hakkene for deg, eller brukte du noe annet triks? Gi oss beskjed i kommentarfeltet med en gang!

Ikke gå glipp av:

  • Slik fikser du aktivitetsappen som ikke viser data på Apple Watch og iPhone
  • Får ikke varsler på Apple Watch: tips for å fikse det
  • 21 tips og triks Hver Apple Watch-brukere bør vite
  • Apple Watch for sakte? Tips for å få fart på Apple Watch

Hvis du liker tipsene våre om feilsøking enn å laste ned iOS-appen vår for flere slike hacks og oppdateringer. Du kan også få kontakt med oss ​​på Facebook, Twitter og Instagram.

 

Legg Igjen Din Kommentar