Apple Watch utgivelsesdato i India: Forbrukerne må vente litt mer

For en fantastisk lansering det var! En av teknologiene som foregår på jorden, har Apple endelig lansert sin mye hyped Smartwatch. Apple klokke er full av funksjoner med fantastiske funksjoner, og kommer til å endre måten vi lever våre liv på. Som alle tidligere Apple-produkter er også Apple Watch designet på den mest brukervennlige måten.

Apple har designet sitt smartwatch med teknologi som er lett tilgjengelig og enda viktigere, relevant, og holder sitt løfte om å lage svært personlige produkter. Og dette kommer til å endre livsstilen til Apple smartwatch-brukere.

I går kveld var alle øyne på jakt etter utgivelsesdatoen for Apple watch. For indiske forbrukere må de vente litt mer ettersom merket har erklært 24. april som utgivelsesdato for ni land, nemlig. Australia, Canada, Kina, Frankrike, Tyskland, Hong Kong, Japan, Storbritannia og USA.

Apple Watch utgivelsesdato i India

I India, der Apple har et veldig sterkt brukergrunnlag, vil forbrukerne måtte vente med å smake på eplet. Apple vil trolig gi ut Apple-klokken i slutten av mai eller begynnelsen av juni. Innersidere fra industrien tar denne gjetningen basert på historiske data; Apple har alltid lansert produktene sine i India en måned eller så senere enn lanseringen i USA og andre land.

Tidligere er det bemerkelsesverdig at Apple introduserte iPhone 6 og iPhone 6 Plus mer enn en måned etter lanseringen i amerikanske markeder.

Denne gangen er indiske forbrukere opptatt av å knytte Apple Watch rundt håndleddene sine da merkevaren lanserer dette produktet første gang. Andre merker av smartwatches er allerede aktive i markedet. Derfor kommer Apple til å møte hard konkurranse når det gjelder pris, funksjoner og spesifikasjoner. Gitt de tidligere legitimasjonene, forventer folk imidlertid noe bedre enn andre merkevarer.

Fortsett å besøke denne bloggen til de lanseres for å finne de nyeste Apple-produktene og -tilbehørene. Følg med!

Hold kontakten med oss ​​på Facebook, Twitter og Google Plus.

 

Legg Igjen Din Kommentar