Slik lagrer du Mac-skjermbilder direkte til utklippstavlen i macOS

"Universal Clipboard" gjør kopiering og liming superenkelt på tvers av macOS og iOS. Det er mange måter denne kontinuitetsfunksjonen kan øke opplevelsen på. Et klassisk eksempel, kan du lagre skjermdumpene direkte på utklippstavlen på Mac-en slik at de er tilgjengelige på alle enhetene dine.

La oss si; du har tatt et skjermbilde på Mac-en og vil importere det i Notes-appen på iPhone. I stedet for å bruke AirDrop eller andre måter, ta den med på utklippstavlen. Deretter vil bildet ditt være en rask lime unna. Er det ikke litt mer oversiktlig? Finn ut hvordan det fungerer!

Slik lagrer du Mac-skjermbilder direkte til utklippstavlen i macOS

  • Når du tar skjermbilder på Mac, lagres de som bilder i PNG-filformatet på skrivebordet.
  • Men når du trykker på en modifiseringstast (Skift, kontroll, alternativ (Alt) og kommandotastene) når du tar et skjermbilde, vil det sende bildet til systemklippbordet.
  • Universal utklippstavle er tilgjengelig i iOS 10 eller nyere og macOS Sierra eller nyere. Så sørg for at enhetene dine er fullt kompatible.

Først av går du til skjermen du vil ta opp.

Deretter må du trykke på kontrolltasten ( ) på tastaturet. Nå må du holde Shift ( ) + Kommando ( ) +4 snarvei for å sende et bilde av en del av skjermen til utklippstavlen.

Bare hold Kontroll ( ) + Skift ( ) + Kommando ( ) +3 for å ta skjermdump av hele skjermen.

Det er det!

Du har tatt skjermdumpen til Universal Clipboard. Nå åpner du hvilken som helst app på Mac- eller iOS-enheten din (koblet til den samme iCloud-kontoen) og lim den deretter inn som vanlig.

Pakk inn ...

Ideen om å kopiere hva som helst på iPhone og lime den inn i et dokument på Mac eller omvendt er virkelig super praktisk og produktiv. Jeg har alltid syntes det er pent, og vil derfor anbefale deg å dra nytte av det for å forbedre opplevelsen din.

Det kan være lurt å innhente disse innleggene:

  • Tips for å bruke Apple Notes-app på Mac på en bedre måte
  • Hvordan bruke kontinuitetskamera i macOS Mojave og iOS 12
  • Universal utklippstavle fungerer ikke mellom Mac og iPhone / iPad? Tips for å fikse det
  • Beste merknadsapper for Mac: Snap Notes raskere og hold dem organisert
  • Slik sorterer du kontakter etter fornavn på iPhone, iPad og Mac

Hva tenker du om denne kontinuitetsfunksjonen? Del dine verdifulle tilbakemeldinger med oss. For å aldri gå glipp av de nyeste guidene, last ned appen vår og følg med via Twitter, Facebook og Telegram.