Slik deaktiverer du visningsangivelser i Dock på iPad Pro

For meg er “Dock” en av de mest brukervennlige funksjonene sammen med “Dra og slipp” som har kommet i iOS 11 for iPad. Dock lar deg bytte mellom apper og utføre multitasking med optimal letthet. Som standard viser det de tre nyeste appene du har brukt. Men hva hvis du vil at det bare skal vise appene du har lagt til det? Det viser seg at det er en måte du kan forhindre at Dock viser de sist brukte appene i iOS 12 på iPad.

Det blir mye lettere å finne appene du ofte bruker hvis Dock dukker dem opp. Personlig liker jeg virkelig denne funksjonaliteten, da jeg ikke trenger å bruke tid på å lete etter appene jeg ofte bruker. Men til tider vil jeg at den skal vise appene jeg har lagt til den. For eksempel bruker jeg ikke Notes-appen ganske ofte, men jeg vil at den skal forbli der i Dock slik at jeg øyeblikkelig kan fortsette med notatoppgaven når det er nødvendig. Det er da alternativet for å deaktivere Show Reviews kommer til nytte!

Merk:

  • Vi har testet denne funksjonen på vår 10-5-tommers iPad Pro som kjører den nyeste versjonen av iOS 12 og fant den i fungerende stand. Hvis det ikke fungerer, kan du prøve å oppdatere enheten til den nyeste versjonen.
  • Åpne Innstillinger-appen → Generelt → Programvareoppdatering. Hvis det er noen oppdatering tilgjengelig, kan du laste ned og installere den. (Forsikre deg om at nettbrettet ditt har rundt 50% batteri og er koblet til Wi-Fi.

Slik forhindrer du at Dock vises de nyeste brukte appene på iPad

Trinn 1. Start Innstillinger- appen på iPad → Trykk på Generelt → Trykk på Multitasking & Dock.

Steg 2. Slå av bryteren ved siden av Vis apper og apper.

Fra nå og frem vil ikke dokken vise foreslåtte og nylige apper. For å finne ut om det har fungert eller ikke, bare sveip opp fra bunnen av skjermen for å få opp Dock. Sjekk ut, det vil bare ha appene du har lagt til.

Slik aktiverer du showrecents i dock på iPad

Senere, hvis du vil at Dock skal vise de nylig brukte appene, kan du enkelt komme tilbake til normaliteten. Bare slå på bryteren igjen.

I fremtiden vil dokken vise foreslåtte og vise nyere apper.

Pakk inn ...

iOS 12 sies å være et monumentalt sprang for iPad. Og med rette; gitt de kraftfulle funksjonene, har den det. Hvilken er favorittfunksjonen din som spesielt har kommet til iPad i den nyeste iOS-versjonen? Del tankene dine i kommentarene nedenfor.

Du vil også se på disse innleggene:

  • Hvordan bruke øyeblikkelig merknader på iPad Pro
  • Slik bruker du direktemerking på iPhone og iPad
  • Slik bruker du skjermbilde-merkingsverktøy på iPhone eller iPad
  • Beste 10, 5-tommers iPad Pro-tilfeller

For å lese flere nyttige guider relatert til iPad, last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​på Facebook, Twitter og Instagram.

 

Legg Igjen Din Kommentar