Hvordan sette en sang som en iPhone-ringetone uten iTunes eller datamaskin

Apple har levert unike og melodiøse ringetoner til iPhone-brukere. Men brukere vil alltid gjerne sette favorittlåtene sine som iPhone-ringetoner. Til nå måtte brukerne stole på Computer eller iTunes for å sette en sang som tilpasset ringetone, og dette var ganske bris for brukerne.

Men nå har prosessen blitt enda vanskeligere for iPhone-brukere. Med teknologisk utvikling bør prosessen bli enklere. Apple har sin egen teknologi, og hver bruker må overholde den.

Før du leser, må du forstå at prosessen er enkel. Imidlertid er GarageBand en kraftig programvare som til og med brukes av profesjonelle musikkprodusenter. Det har mange alternativer. Bare slik at du kan fokusere og enkelt lage ringetonen din, har jeg prøvd å forklare litt og tatt babysteg. Etter at du har opprettet tonen, vil du føle deg som om du har fullført en spennende oppgave!

Slik angir du sang som tilpasset iPhone-ringetone med GarageBand-app

Trinn 1. Først av alt, må du huske på hvor musikken / sangen du vil lage en ringetone av er. Det kan være i Files-appen eller lastes ned i musikkbiblioteket ditt.

Merk: Beskyttede sanger (som fra Apple Music) og sanger som ikke er lagret lokalt på din iPhone, kan ikke brukes.

Steg 2. Last ned og start den gratis GarageBand-appen på din iPhone.

Trinn 3. Her vil du se flere instrumenter som Keyboard, Drums, AMP, etc. Trykk på hvilket som helst instrument. Jeg bruker tastaturet.

Trinn 4. Trykk på den røde sirkulære opptaksknappen og spill av instrumentet. Ikke bekymre deg for hva du registrerer. Den blir slettet. Registrer hva som helst. Vi gjør dette bare for å få tilgang til den fullstendige redaktøren. Når du er ferdig med å spille, trykk på den grønne trekanten.

Trinn 5. Trykk på knappen som ser ut som en murvegg. Nå er du inne i hele redaktøren.

Trinn 6. Trykk på det lille pluss-ikonet øverst til høyre. Denne knappen er for å endre varigheten på prosjektet ditt. Standardinnstillingen er 8 stolper som tilsvarer 16 sekunder. Trykk på den. Slåpå automatisk . Eller du kan bruke Manuell til å angi prosjektets varighet.

Trinn 7 Trykk på loop-ikonet . Her vil du se tre underoverskrifter - Apple Loops, Files og Music. Jeg har musikken min i musikkbiblioteket, så jeg bruker denne. Trykk på Musikk og velg sangene.

Trinn 8. Hvis du trykker på sangen, kan du forhåndsvise den. Vi berører og holder noen sekunder for å importere ønsket sang til GarageBand.

Trinn 9. Trykk to ganger på den grønne lydlinjen og trykk på Slett for å fjerne den innspilte lyden du nylig opprettet.

Trinn 10. Dra den lange loddrette linjen på det punktet på sangen du vil at ringetonen skal starte. Du kan bruke avspillingsknappen for å oppnå det perfekte utgangspunktet for tonen din. Nå trykker du to ganger på sangen. Trykk nå på Splitt → Dra saksene ned for å klippe / dele sangen.

Trinn 11. Slett den ubrukelige delen av sangen ved å banke to ganger og deretter velge slett.

Nå kan du også angi endepunktet for ringetone. Men siden ringetone ikke kan overstige 30 sekunder, vil vi forlate den. Apple vil automatisk trimme og angi varigheten som 30 sekunder mens du eksporterer. Hvis du ønsker å lage ringetone bare 15 sekunder eller 20 sekunder, kan du følge trinn 10 igjen og trimme bort delen av sangen for å oppnå ønsket slutt for ringetonen din.

Trinn 12. Trykk på pil ned-ikonet øverst til venstre. Nå trykker du på Mine sanger. Sangen din er lagret.

Trinn 13.trykker du og holder på sangen som nettopp er lagret som et prosjekt. Trykk på DelRingetoneFortsettAngi et navn hvis du vilEksporterOk.

Trinn 14. Gå over til Innstillinger- appen → Lyder og HapticsRingetone . Du finner ringetonen du nettopp opprettet på toppen av listen under RINGTONES. Trykk på den for å angi den som ringetone.

Ferdig! Var ikke dette spennende!

Pakk inn ...

Etter at jeg opprettet min første ringetone ved bruk av GarageBand, følte jeg det som om jeg hadde erobret en seier! Hele prosessen var så ny og engasjerende.

Du kan lage noen flere ringetoner og tilordne hver for familiemedlemmer, venner og kolleger. I tillegg, hvis du vil, kan du også kjøpe toner fra Apple.

Det kan være lurt å ta en titt på:

  • Beste gratis ringetoner-apper for iPhone
  • Hvordan lage en tilpasset ringetone-vibrasjon på iPhone
  • Hvordan få iPhone X Refleksjon ringetone på en hvilken som helst iPhone

Del tanken din i kommentarene nedenfor. Kontakt oss på Facebook, Twitter og Instagram. Last ned iOS-appen vår og hold deg oppdatert med alle ting fra Apple.