Beste FPS-spill (First Person Shooter) for iPhone og iPad i 2020 for å få energien som strømmer inn i spillene dine

Spilling på iPhone har utviklet seg til en egen underkultur forenklet ved at de påfølgende versjonene av telefonen har blitt kraftigere enn noen gang. Faktisk er bærbart spill på veien på din iPhone nå seriøs virksomhet og presenterer en hel haug med spennende, sofistikerte sjangre og alternativer.

Som enhver spiller som er verdt hans eller hennes salt vil fortelle, er First Person Shooter (FPS) -spillene en av de mest primære sjangrene for spill. Denne actionfylte sjangeren med høy hastighet gir spennende stopp og forbruker oppmerksomheten ditt hvert spillende øyeblikk. Det er ikke forskjellig fra iOS-plattformen. IPhone har nå noen ganske fantastiske FPS-spillalternativer tilgjengelig som gir deg utmerket spill med fantastisk grafikk. Med så mange FPS-spillvalg, er det en fornuftig idé å kjenne følgende beste blant dem før du går ut og kjøper.

Beste FPS-spill for iPhone og iPad i 2019

#1. Snikskytter 3D

Som noen som har en enorm forkjærlighet for skytspill, har jeg hatt en fantastisk tid med Sniper 3D. Skytespillet gir alle lisenser til å ødelegge dine fiender.

Lastet med en mengde oppdrag, er spillet i stand til å beholde sin uforutsigbarhet gjennom hele tiden. Med nye oppdrag lagt til nå og da, vil du alltid prøve ut noe utenom boksen. Så velg våpnene og spar en fryktinngytende skyteøkt.

Den flotte blandingen av nydelig 3D-grafikk og animasjoner sprøyter mer liv i det. Men for meg ligger den virkelige skjønnheten i dette spillet i det uklare konseptet som gjør deg virkelig avhengighetsskapende.

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. Modern Combat 5: Blackout

Modern Combat 5 er et klassisk førstepersons skytespill med overlegen grafikk. Det tilbyr en omfattende historiedrevet enkeltspillermodus og en hyggelig flerspillermodus. I flerspilleralternativet spiller troppene til spillerne mot hverandre i kamp.

Det er flere lekestiler som angrep, tung, gjenopptar, snikskytter, støtte, dusørjeger og velg blant. Enkeltspillermodus inkluderer forskjellige miljøer, filmstunts, skyting fra helikopter og mer, mens flerspillermodusen har troppskamper, global og troppsprat, toppliste og så videre. Den har noen våpen for å eliminere fiendene dine. Enda bedre kan du også tilpasse våpen for å desimere skurken.

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. Hjorte jeger

Spenner jakt deg mye? Hvis ja, vil du synes “Deer Hunter” er fantastisk. Med dette FPS-spillet får du sjansen til å gå i naturen og jakte over hele verden. Spor opp dyr og skyter dem før de løper bort.

Drep de farlige rovdyrene med tiden ellers vil de jakte deg. Line opp severdighetene perfekt og skyte; husk at hvert skudd spiller en viktig rolle. Ikke glem å samle og tilpasse skytevåpnene dine med omfang, magasiner, fat og aksjer, slik at du kan utnytte enhver mulighet best mulig.

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. Clear Vision 3

Clear Vision 3 er historien om en mann som heter “Tyler” som hadde hatt et flott liv til nylig. Men noen er helvete på å ødelegge den kjærlige familien hans. Han har ikke noe annet alternativ enn å ta pistolen og skyte dem alle.

Spillet har 55 oppdrag som er strategisk kvinner og byr på mange utfordringer. Det gir mange moderne våpen som kan tilpasses.

Gratisversjonen av Clear Vision 3 har noen begrensninger, men du kan slå den opp gjennom kjøp i appen for å fortsette å spille spillet med ønsket intensitet.

Pris: Gratis

nedlasting

# 5. Blitz Brigade - Flerspillerskyting på nettet

Hvis du er ute etter en førsteklasses FPS-spillopplevelse, ville Blitz Brigade være et flott alternativ. Spillet har to lag; mens den ene representerer djevelen, den andre representerer godt. Hvert team består av karakterer med unike evner.

Karakterene er en soldat, en spion, en medisin, en maskinskytter eller en snikskytter. Du må velge og være en av disse karakterene for teamet ditt. Ved å bruke de spesielle ferdighetene til disse karakterene, må du slå motstanderne. Maks 12 personer kan koble seg på nettet og spille spillet. Du kan også tilpasse ferdighetene dine for å være mer dominerende. Det er en offline treningsmodus med mange oppdrag for deg å finpusse ferdighetene dine til å spille spillet. Dessuten er det over 100 farlige å velge mellom.

Pris: Gratis

nedlasting

# 6. Snikskyttere raseri

Fest beltet og styrk det militære arsenalet ditt til å ta en dødelig skytetur når oppoverbakke utfordringer venter deg. Pakket med over 130 kjevelåpende oppdrag, vil Sniper Fury aldri gi deg en sjanse til å hvile på dine tidligere laurbær. Når du står imot den enorme utfordringen, må du være i din virkelige mettle for å bevise helten din.

Mens den fantastiske 3D-grafikken sjarmerer deg til kjernen, sandstormene, snøstormene, regnstormene og flere andre atmosfæriske effekter gjør dette FPS-spillet til et hett krydder. Og ja, det er også kuleeffekter for å tilby en realistisk opplevelse. Utover effekter og grafikk, kan du også delta i spesielle arrangementer for å vinne mye belønning.

Pris: Gratis

nedlasting

# 7. DEAD TRIGGER 2

Dead Trigger 2 er full av mange utfordringer og ekstremt fartsfylt. Du må overleve og beskytte menneskets eksistens fra et hav av zombier som prøver å avskaffe mennesker. Multiplayer-modus er designet for å få mest mulig ut av deg.

Det er 600 gameplay-scenarier, inkludert Solo Campaign, Global Mission og Side Quests som er virkelig spennende. Du har 50 typer skarpe og kraftige våpen store hammer, båtmotor og machete å velge mellom. Utslette zombier og samle masse mynter for å stige gjennom gradene for å være den ultimate spilleren!

Pris: Gratis

nedlasting

# 8. Kill Shot Bravo

Det som har appellert meg mest i “Kill Shot Bravo” er samlingen av over 2400 oppdrag. Siden hvert oppdrag har sitt eget sett med utfordringer, har du en god tid mens du skyter.

Du er en trent spesialstyrkesoldat som har lagt ut på hemmelige oppdrag over hele kloden for å utrydde terrororganisasjoner for å gjenopprette freden i verden. For å sikre at du holder deg foran fiendene dine, bevæpner spillet deg deg med snikmorderens skarpskytevåpen, angreprifler, maskingevær og alt det siste militære utstyret.

Fra rekordoppdrag på Middelhavsøyene til geriljakamp i jungelen fjellkjeder, vil spillet aldri la deg ta pusten. Vokt dere for det dødelige fiendtlige angrepet i angrep på flere spillere! Spill smart å outshoot motstanderne dine.

Gå ut mot ekso-drakt soldater, mechs, tunge skyttere, fiendtlige RPGs, snikskytterskyttere, riflemen og kommandobombere for å drepe deres ubehagelige design. Vil du teste ferdighetene dine? Gå inn i PVP-modus for å låse horn med andre spillere.

Pris: Gratis

nedlasting

# 9. Overkill kill~~POS=HEADCOMP

Det som gjør Overkill 3 til et hett alternativ er de 60 enormt strenge slagmarkene som er delt opp i 8 forskjellige miljøer. Det er fire spillmodus, og alle er klargjort for å ta det beste ut av deg.

Spillet tilbyr deg å velge mellom 30 våpen. Du kan oppgradere og tilpasse våpnene dine for å eliminere fiendene. Gå sammen med andre spillere og dominer topplistene sammen.

Det er seksten kart inkludert de stimulerende to monterte maskingeværkartene. Delta i spesielle begivenheter, vis frem ferdighetene dine og vinn mye belønning.

Pris: Gratis

nedlasting

# 10. République

République er et sofistikert spill som gir deg stealth-action-spill av høy kvalitet. Ved hjelp av smarte og uvanlige teknikker må du manøvrere telefoner, kameraer og andre dingser for å styre hovedpersonen forbi de ventende farene. Du må deretter hacke inn i sikkerhetssystemene, skaffe varer så vel som informasjon. Republique ligger i en smart designet dystopisk verden, og har en ganske overbevisende historie, utrolig visuals og livlig skildring av en futuristisk verden.

Pris: Gratis

nedlasting

Det er det!

Hva er din favoritt?

Så, hvilket av disse spillene har du valgt ut for fantastisk spill? Det ville være flott å vite navnet sitt.

Det kan være lurt å henvise disse innleggene også:

  • Beste Tower Defense iPhone- og iPad-spill
  • Beste bilspillspill for iPhone og iPad
  • Beste Space Shooter iPhone- og iPad-spill
  • Beste strategisspill for iPhone og iPad

Likte du denne artikkelen? Last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Instagram for å lese flere slike artikler.