iStrap Apple Watch Band: Skåret for de som foretrekker sofistikert design

Jeg har en stor forkjærlighet for funky se på band. Imidlertid er det de vakkert utformede skinnbåndene som appellerer meg mest. De med glatt lærtekstur er alltid mitt første valg. Det er den viktigste grunnen til at iStrap Apple Watch Band så veldig bra ut etter mitt valg.

Etter å ha brukt iStrap skinnbåndet i omtrent en uke, skal jeg dele tankene mine om det. Har den urbane utseende stroppen lyktes i å leve opp til alle mine høye krav? Dykk over for å oppdage at ...

iStrap Apple Watch Band for serie 1, 2 og 3

Profesjonelt design

iStrap Watch-bandet har et profesjonelt design som gir et smart utseende til smarturet. For å være ærlig, begynte jeg å like den raffinerte profilen fra det øyeblikket jeg la hendene på bandet. Like etter et kort samspill kunne jeg ikke la være å parre det med klokken.

Det er et par ting som skilte seg ut i dette skinnbåndet. Mens det ene er enkelhet, er det andre pent utførelse.

Som noen som lenge har vært en stor fan av stroppene som kan skryte av vintage design, fant jeg det rett på pengene. Folk som elsker enkelheten og årgangsprofilen vil synes det er veldig merkelig.

Høyverdig kalveskinn

Armbåndet er skåret ut av toppkvalitets kalveskinn, og viser et rikt håndverk. Synlig søm gir den et klassisk utseende og preg. Takket være den myke lærteksturen føles stroppen ganske fin å ta på. Derfor vil du føle deg komfortabel med å bruke den lenge.

Vanntett foring forbedrer brukeropplevelsen ytterligere, samtidig som den forsterker strukturen. Det glatte skinnet holder svette unna, og sikrer at ditt lange løp med klokken fortsetter å være jevn seiling. Dette er nøyaktig hva du ønsker å ha hvis du hater å fjerne den bærbare enheten fra håndleddet.

Sømløs passform

IStrap skinnbåndet er en passende passform med Apple Watch. Låsen låses fast i klokken uten å etterlate noe gap.

Dessuten kan du installere og fjerne det uten problemer. Det er en av hovedegenskapene som jeg sjekker når jeg kjøper en stropp til klokken. Og jeg kan bestemt si at jeg ikke har følt meg skuffet over det.

Innbefattet med rustfritt stålspenne, har du den nødvendige friheten til å justere båndet fullt ut etter din bekvemmelighet.

Flere fargevalg

Uansett hvor kult en bestemt farge ser ut, kan den ikke passe til ethvert antrekk og passer til alle anledninger. Derfor er det verdt å ha sjansen til å velge mellom flere betydelige fargealternativer.

Jeg er virkelig glad for å se så mange som 9 attraktive fargevarianter. Avhengig av din spesielle smak eller et spesifikt krav, kan du velge ut en bedårende følgesvenn til smartklokken.

Det kan være lurt å gå med det brune og det blå for å gjøre det bærbare apparatet til å se stilig ut. Men hvis du tenker på å vise frem stilen din på fester, vil du vurdere den blandingsrøde eller blandingsblå varianten.

Dommen:

iStrap er ganske imponerende og ærlig talt så er det ennå ingen feil i det. Fra høykvalitets kalveskinn til topp teknikk, er bandet utstyrt med alle de prisverdige egenskapene. Dessuten er det heller ikke høyt priset (24, 99 dollar).

Hvis du foretrekker enkelhet og klassisk design, bør du ta en seriøs titt på dette elskverdige skinnbåndet. Jeg er sikker på at du aldri kan gå galt med det.

Videre kan du få dette bandet til både 38mm og 42mm Apple Watch-modeller. Den passer til alle modellene på klokken som serie 1, 2 og 3. Ettersom det er flere tilgjengelige fargealternativer, bør det ikke være noe særlig spørsmål å finne et passende par til klokken.

Sjekk ut på Amazon

La meg få vite hva du synes om dette armbåndet. Last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus for å lese flere slike tilbehøranmeldelser.