Hotspot Shield VPN - Din sikre og krypterte inngangsport til Internett

Annenhver dag leste vi nyheter om at Instagram ble hacket, eller hackere stjal brukerdata fra Facebook. Internettrevolusjonen er stor, men den kommer absolutt med mange risikoer. Samtidig kan vi ikke kutte båndene våre fra internett; det er en del av livene våre nå. Hver gang du kobler deg til internett, er du sårbar for nettangrep, og VPN som Hotspot Shield kan hjelpe deg mye.

Selv om du ikke besøker noe nettsted, men holder Windows, Mac, iPhone eller Android koblet til internett, utsetter du dataene dine for hackere. Det er fordi når du kobler deg til internett, sender du IP-adressen din, og hackere kan bruke den til å trenge gjennom enheten din og få det de vil ha.

Kanskje er jeg litt for spent her; det er ikke så lett å hacke enheten din med bare IP-adresse, og hackere retter seg heller ikke mot gjennomsnittlige brukere. I tillegg har iPhone, Mac, Windows og Android nok sikkerhet til å motstå de fleste slike cyberangrep. Det vil kreve spesiell innsats for å trenge gjennom enheten din.

Det handler ikke bare om hacking, data mining er også en stor virksomhet, og det er ingen hemmelighet. Du besøker mange nettsteder på internett, og de samler inn mye informasjon om kjøpepreferanser, surfepreferanser osv. Med et VPN som Hotspot-skjold kan dette elimineres. Hvis dette har fått din oppmerksomhet nå, vær med meg gjennom dette innlegget, så vil du forstå viktigheten av å ha en VPN.

Hotspot Shield VPN - Gjennomgang

#1. Kryptering og No-Log policy

Uansett informasjon du sender over internett er sårbar for angrep. Hvis det ikke er kryptert, vil du sannsynligvis miste dataene til en rampete nigeriansk prins. Av denne grunn er det bedre å ha en anstendig VPN som krypterer alle dataene dine, uansett hva du gjør på internett.

En annen grunn til å ha Hotspot Shield VPN er at når du surfer på nettet, gir du søkemotorer en sjanse til å spore deg og samle din nettleserhistorikk, preferanser og mye mer. Basert på disse dataene blir du målrettet mot spesifikke annonser uansett hvor du går på internett. Hvis du har en VPN, blir dette eliminert, ettersom din opprinnelige IP-adresse er skjult, det er ingen måte disse sporerne kan spore deg på. I tillegg til det, bruker Hotspot Shield kryptering i militær klasse, og beskytter all informasjonen din.

Nå lurer du kanskje allerede på at hvis VPN beskytter deg mot søkemotorer, så har åpenbart VPN dine data. Det er riktig, men Hotspot Shield har retningslinjer for ikke-logg. Det betyr at informasjonen du oppgir ikke er lagret noe sted på selskapets server. Den brukes bare til sanntids prosesseringsformål.

# 2. Omgå Geo-begrensninger

Du har sikkert kommet i en situasjon når du klikker på en YouTube-videolink og ser en melding om at video ikke er tilgjengelig i ditt land. Dette er fordi skaperen har begrenset tilgang til et bestemt land.

I en slik situasjon kan Hotspot Shield VPN gi deg tilgang til noe geobegrenset innhold uten problemer. Det er mulig fordi selskapet har tusenvis av servere over hele verden, du må velge land fra listen inne i appen, og du kan få tilgang til dette innholdet uten problemer.

# 3. Ubegrenset båndbredde

En av de vanlige misoppfatningene om VPN er at de reduserer internetthastigheten. Men det er ikke tilfelle med Hotspot Shield VPN. De har optimaliserte servere for å gi deg best mulig hastighet. På toppen av det er det ingen tak knyttet til kontoen din. Noen VPN-leverandører lar deg full hastighet for få MB eller GB, men da er hastigheten ved siden av død.

Hotspot Shield VPN gir deg uovervåket båndbredde hele tiden. Etter å ha prøvd det personlig, kan jeg si at du ikke en gang vil merke den minste forskjellen i hastighet. Men igjen, alt avhenger for det meste av din egen internetthastighet. Hvis du har en avmålt båndbredde, kan ingen VPN gi deg full fart, fordi det til slutt er internettforbindelsen din som er treg.

# 4. La oss snakke tall

Hotspot Shield har 2500 servere i 25 forskjellige land. Det betyr 100 servere per land. Hva betyr dette for deg? Dette betyr uansett hvilket land du kobler til; vil du motta full fart uten lag. Foruten det har selskapet over 30 patenter for å optimalisere VPN-hastigheter.

Når det gjelder sikkerhet, har selskapet patentert en VPN-protokoll som brukes av 70% av verdens største sikkerhetsselskaper. Når det gjelder ytelse og sikkerhet, hevder selskapet å være nummer én på listen.

Snakker om popularitet, Hotspot Shield VPN-brukerbase består av 200 forskjellige land, totalt 650 millioner brukere over Windows, Mac, iOS, Android og Chrome. Det er en bemerkelsesverdig figur.

Priser

Hotspot Shield VPN er tilgjengelig for nettleseren Mac, Windows, iOS, Android og Chrome. Det er også en gratis versjon tilgjengelig for plattformene nevnt over, men med begrenset funksjonalitet eller i en begrenset periode. Hvis du bestemmer deg for å abonnere, er de tilgjengelige planene nedenfor:

  • Månedlig abonnement - $ 12.99
  • Årlig abonnement - $ 5, 99 / måned
  • 3 års abonnement - $ 2, 99 / måned

Kjøp nå

Hotspot Shield VPN er også tilgjengelig for forretninger som lar deg sikre kontoret ditt, og prisene deres er nevnt nedenfor:

  • En måneds abonnement - $ 39.99
  • Seks måneders abonnement - $ 29.99 / måned
  • Ett års abonnement - $ 19.99 / måned

Kjøp nå

For mer informasjon, besøk HotspotShield.com

Det er alt for nå!

Pakk inn ...

Etter å ha prøvd flere VPN-apper på forskjellige plattformer, er Hotspot Shield VPN pålitelig og leverer som lovet. På toppen av det er støtten deres rask, og de vet hvordan de skal løse problemet. Dette er hva som får meg limt til deres tjenester. Det eneste er at de ikke har noen egen app for Ubuntu.

Bruker du noen VPN-app mens du surfer på internett? Hvis ja, hvilken? Del det i kommentarene. Og ikke glem å få kontakt med oss ​​på Facebook, Twitter og Telegram.

 

Legg Igjen Din Kommentar