WhatsApp Crashing på iPhone? Slik løser du problemet

Folk på det digitale domenet kan leve uten oksygen i noen minutter, men hvis WhatsApp blir fjernet fra smarttelefonene sine, vil de bli nevrotiske. Og det er virkelig irriterende hvis WhatsApp krasjer hver gang. Det er ingen spesiell grunn til problemet, men det er mulige løsninger på problemet.

Mange brukere står overfor WhatsApp-krasj problemet på iPhone. Som alltid har vi noen rettelser som har vist seg å fungere for noen få stipendiater. Jeg er ikke sikker på om de vil fungere for deg, men det er bedre å prøve dem. Så bare dra sørover og prøv fikseringen vi har nevnt.

Slik løser du WhatsApp Crashing-problem på iPhone

Installer WhatsApp på nytt

Vi vil prøve å holde ting enkelt i begynnelsen og holde de smertefulle prosessene for senere. Så først og fremst, slett WhatsApp-appen fra iPhone / iPad og installer den deretter igjen fra App Store. Jeg vet at dere er smarte og burde ha gjort denne grunnleggende feilsøkingen, men selv da kan du prøve den en gang til. Sjekk nå om WhatsApp er tilbake til livet, hvis ikke, fortsett å lese nedenfor.

Installer WhatsApp på nytt uten å gjenopprette

Du må allerede ha fulgt den første løsningen, og jeg beklager, du må gjøre det igjen. Denne gangen må du ikke gjenopprette fra sikkerhetskopien når WhatsApp ber deg. Sett i stedet opp WhatsApp som ny. Dette er sikkert vondt, men jeg har allerede advart deg om det tidligere. Etter at WhatsApp er ferdig med initialiseringsprosessen, må du sjekke om du er i stand til å starte en samtale uten at appen krasjer. Hvis ikke, så begynn å bekymre deg litt, for ting blir litt stygg herfra.

Synkronisering av Facebook-kontakter kan være den skyldige

Hvis du nylig har oppdatert Facebook-appen til den nyeste versjonen, og du også har aktivert kontaktsynkronisering mellom Facebook og iPhone, kan dette være problemet. Det er fordi WhatsApp endrer størrelsen på bildene i Kontakter-appen. Siden bildene er avledet fra Facebook, bør du vurdere å deaktivere synkronisering av kontakter med Facebook. For å gjøre dette, gå til Innstillinger- appen iPhone → Facebook → slå av “Kontakter” .

Slett kontaktbilde

Hvis du fortsatt leser, betyr det at det bare å hjelpe deg å deaktivere synkronisering av kontakter med Facebook. La oss ta det et skritt videre, slette bilder fra alle kontaktene og sjekk om WhatsApp er gjenopplivet eller ikke. For å gjøre det, åpne Kontakter → trykk på en kontakt med bilde → Rediger → trykk Rediger under bildet → Slett foto . Det er litt kjedelig prosess, men det burde fungere.

Slå av WhatsApp iCloud-sikkerhetskopier

En av de skyldige kan være iCloud-sikkerhetskopiene. Det er en rekke faktorer som kan resultere i en mislykket sikkerhetskopi, og det er nesten umulig å bestemme hver og en. Den enkleste måten er å deaktivere dette alternativet og bruke WhatsApp fredelig. Du trenger bare å åpne WhatsAppInnstillinger → Chats → Chat Backup → Auto Backup → Slå den av .

Tilbakestill iPhone

Dette er det siste og det siste alternativet som er igjen. Før du fortsetter med tilbakestillingen, må du sørge for at du tar en ny sikkerhetskopi med iTunes. Gå deretter til Innstillinger Generelt Tilbakestill Slett alt innhold og innstillinger. Etter at iPhone er tilbakestilt, gjenoppretter du den ved hjelp av iTunes. Men pass på at du ikke gjenoppretter appene. Det er bedre å lage en fersk nedlasting av WhatsApp fra App Store.

Det er alle venner; dette er alt vi har å tilby deg for WhatsApp-krasjproblemer. Hvis du har noe annet arbeid som kan hjelpe andre iPhone- eller iPad-brukere, ikke glem å nevne dem i kommentarene.

Kontakt oss på Facebook, Twitter og Instagram.

 

Legg Igjen Din Kommentar