De beste iPhone-bilvedlikeholdsappene fra 2020: Hold bilen i toppform

De fleste av bilens problemer kan unngås ved å holde rede på bilen din, ved å vedlikeholde den riktig. Regelmessig vedlikehold er kjent for å forhindre mange problemer bilen din kan støte på hvis den ikke ble tatt vare på.

Med iPhone bilvedlikeholdsapper kan du enkelt lære mye om hva som utgjør bilen din, hvilke deler som trenger din jevnlige oppmerksomhet og hva slags omsorg som kan holde bilen i gang uten problemer, sammenbrudd og lignende. Her er en samling av noen av de beste iPhone-vedlikeholdsappene:

De beste bilvedlikeholdsappene for iPhone i 2019

#1. myCARFAX

Når det gjelder å tilby den nødvendige bekvemmeligheten for å vedlikeholde biler, er myCARFAX ganske pent. Den lar deg spore bilreparasjoner og servicehistorikk for opptil 8 biler. Du kan raskt sjekke bilvedlikeholdsplanene som olje, dekk, bremser, filtre og inspeksjoner.

Finn ut den lokale bilreparasjonen og ha også anslag for reparasjonskostnader. Dessuten lar appen deg også angi varsler for å fullføre oppgavene dine i tide.

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. Fuelly

Fuelly er en av de smarteste bilvedlikeholdsappene for iOS. Det lar deg enkelt holde en oversikt over bilens drivstofføkonomi og vedlikeholdsregister. Gjennom flere pene diagrammer hjelper det deg å spore MPG, statistikk, bensinpris, gassutgifter og serviceutgifter med letthet.

For å aldri glemme å utføre viktige oppgaver som oljeskift og rotasjonsdekk, kan du sette opp tilpassede påminnelser. Dessuten støtter den flere biler, slik at du kan tilby nødvendig pleie til alle kjøretøyene dine. Enda viktigere er online synkronisering med fuelly.com at dataene dine forblir sikre og tilgjengelige på alle enhetene dine.

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. Car Minder Plus

Car Minder administrerer alt bilvedlikeholdsbehovet ditt, fra loggreparasjoner til sporing av drivstofføkonomi. Den oppdager potensielle problemer tidlig ved å spore drivstofforbruket. Som en praktisk funksjon lar Car Minder Plus deg også lagre data for flere biler, og den sporer dem individuelt.

Når du lagrer servicehistorikk, vil appen kryssverifisere den med tjenestevarslene, slik at alt som ser ut som et potensielt problem blir varslet umiddelbart.

Pris: 2, 99 dollar

nedlasting

# 4. AUTOsist

Det er enkelt å administrere bilvedlikeholdsregister med AUTOsist. Appen lar deg håndtere så mange biler du vil.

Med reparasjonslogg, drivstoffspor, gasslogg for hvert kjøretøy, gir den deg nødvendig kontroll. Du kan opprettholde en fullstendig tjenestehistorie og dele den som PDF. Og ja, de tilpassede påminnelsene holder deg varslet om viktige oppgaver. Videre vil du kunne eksportere dataene dine via Excel og også sikkerhetskopiere dem via nettportalen på autosist.com/portal.

Pris: Gratis

nedlasting

# 5. vehical

Hvis du ikke vil at bilutgiftene skal overstige budsjettet eller ønsker å overvåke dem mer praktisk, kan du velge VehiCal. Appen lar deg registrere og administrere kjøretøyets kjørelengde samt utgifter til både personlig og forretningsbruk.

Med flere tilpassbare lister inkludert reparasjoner, bompenger for bompenger og parkeringskostnader, lar den deg følge med på informasjon om drivstofforbruk, inkludert drivstofføkonomi, bensinpriser og pumpetotaler.

Den har støtte fra flere standarder for drivstofføkonomi som MPG, L / 100 km, km / L, km / Gallon og US & Imperial. I tillegg kan du også gruppere, sortere spesifikke oppføringer for fleksible beregninger.

Pris: Gratis

nedlasting

BONUS

Drivvo

En av funksjonene som jeg har likt mye i Drivvo er utmerket kalkulator for drivstoffmile. Du kan ulastelig administrere kostnadene for drivstofforbruket, servicekostnadene til bilen din, motorsykkel, buss eller lastebil.

Den detaljerte kostnadsstatistikken inkludert kostnader per kategori (drivstoff, regning, tjenester). Kostnad / avstand, kostnad / år, pris / måned, pris / dag lar deg enkelt finne ut viktig informasjon. Du kan sikkerhetskopiere alle dataene til skyen og enkelt gjenopprette dem. Appen lar deg eksportere dataene dine i CSV- og Excel-formater.

For å bruke Drivvo uten begrensning, kan du oppgradere til pro-versjonen som kommer med $ 0, 99, $ 2, 99 kvartalsvis og $ 5, 99 årlige abonnement.

Pris: Gratis

nedlasting

Det er alt!

Valget ditt?

Så hvilken av dem har vist seg å være et pålitelig spill for dine spesifikke behov? Det ville være fint å vite det.

Det kan være lurt å henvise disse innleggene også:

  • Beste bilkjøp iPhone-apper
  • Beste reiseapplikasjoner for iPhone og iPad
  • Beste Apple-kartalternativer

Liker du dette innlegget? Last ned iOS-appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Instagram for å lese flere slike topp iPhone / iPad-applister.

 

Legg Igjen Din Kommentar