Slik konfigurerer jeg iMessage på flere enheter riktig

Oppsett og aktivering av iMessage på iPhone og iPad er en enkel oppgave. Den virkelige utfordringen er å sette opp iMessage på flere enheter. Sjansen er stor for at du får et slags kaos og fiasko på et tidspunkt. Jeg ser at dette skjer ganske ofte.

Det er visse bittesmå små ting du må passe på når du installerer iMessage på iPhone, iPad, Mac og iPod Touch. Hvis du bryter eller mangler noen trinn under installasjonsprosessen på noen av enhetene, vil det føre til at iMessage ikke fungerer. Det er der denne guiden vil hjelpe deg, bare følg veiledningen trinn for trinn, så vil du ende opp med å sette opp iMessage på flere enheter.

Hvordan konfigurere iMessage for flere enheter - korrekt

iMessage synkroniser meldinger til alle enhetene dine som er koblet sammen med det samme iMessage-nummeret og e-postkontoen. Dette betyr at iPhone, iPad og Mac kan sende og motta iMessages i sanntid.

Dette var en del av Apples plan om å integrere tjenesten i alle enhetene du bruker. Så når du får en iMessage mens du bruker Mac-en, trenger du ikke å reise deg for å velge iPhone for å lese den. Den blir levert til din Mac.

Men dette fungerer bare når du konfigurerer ting riktig. Hvis ikke, kan noen meldinger levere på iPhone, noen til iPad, noen til Mac og noen tapt i vinden.

Trinn 1. Hvis du allerede har konfigurert iMessage, kan du slå den AV på alle enheter. Vent en stund før du fortsetter til trinn 2.

Steg 2. Nå, aktiver iMessage på iPhone. Bare iPhone. Konfigurer alternativene hvis du må. Men pass på at nummeret og e-post-ID er riktig og merket med et hake. Under Start Conversations from, sjekk e-post-ID-en du brukte til iMessage.

Trinn 3. Du bør nå vente en stund og kan be vennen din sende deg en iMessage bare for å forsikre deg om at ting fungerer til dette tidspunktet.

Trinn 4. Når ting fungerer normalt, kan du konfigurere iMessage på Mac. Ved å gjøre dette, setter du opp iPhone som "master-enhet" mens resten av enhetene fungerer som subs.

Trinn 5. På Mac må du sørge for at samtalene starter fra e-post-ID-en.

Trinn 6. Gjenta prosessen på andre iOS-enheter en etter en, og sjekk om iMessage blir sendt til alle enheter riktig etter at du har konfigurert.

Så det handler om det.

Innpakking

Å få tilgang til iMessage på forskjellige enheter i sanntid er en flott funksjon av Apple, ettersom den integrerer alle enhetene sine godt i økosystemene. En annen så nyttig funksjon er handsoff, som lar deg begynne å jobbe på en enhet og fullføre på en annen.

Du kan også henvise til:

  • Slik bruker du iMessage Groups på iPhone og iPad: Begynnerveiledning
  • iMessage venter på aktivering: Slik løser du problemet på iPhone eller iPad
  • Hvordan lagre iPhone-tekstmeldinger eller iMessages på Mac / Windows PC
  • Hvordan deaktivere iMessages-varsler fra ukjente avsendere på iPhone

Det er alt!

Likte du disse tipsene? Del dine tilbakemeldinger med oss ​​i kommentaren nedenfor. Ønsker å ta igjen flere slike tips? Sørg for å laste ned appen vår og følg med oss ​​via Facebook, Twitter og Instagram for aldri å gå glipp av de siste historiene våre.